IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2007 18:18

Olipa hauska reissu=)
Isännän kanssa siellä Tallinnassa.Ilta tietysti hilluttiin laivalla ja juotiin hienoja drinksuja ja tanssittiin.Aamulla sitten (krapulassa,haisevana ja pää kipuissamme) aamiaisen jälkeen kahdeksalta lähdettiin tallustelemaan kaupungille.

Kierreltiin siellä sun täällä,käytiin myös yhdessä kirkossa sisällä katselemassa hetken aikaa. Sitten käytiin vanhassa kaupungissa Raatihuoneentorilla Joulutorilla,todella ihana tunnelma oli siellä.Maisteltiin paikallista glögiä ja valittavana oli glögi vodkalla tai tavallinen glögi.tietysti ostin sitten meille tavalliset glögit ettei ihan rillutteluksi mene,ja huh kun olikin tujakkaa tavaraa=)mietittiin minkäköhänölaista se vahva glögi sitten olisi ollut? :X Mutta kyllä lämpeni varpaat ja posket punoitti sen jälkeen =)
Jonkinlainen iso ostoskeskus tuli myös käytyä jossakin siin viruhotellin luona se oli.Ostin sieltä ittelleni iiiihanat kengät.

Käytiin myös syömässä Olde Hansassa,ja pakko sanoa että vaikka paikka mitä ilmeisemmin on suunniteltu vain turistirysäksi (ainakaan yhtään paikallista siellä ei silloin syönyt) niin vaikuttavan näköinen ravintola anyways;) Syötiin sisäfilettä ja juotiin hunajalla maustettua tummaa olutta saviruukuista.Oli kivaa ja oli hyvää=) ja koska mehän ei pihejä olla niin jätettiin jopa tippiä.Joka tosin pienen miettimisen jälkeen osoittauitui noin 50 sentin arvoiseksi,toi virun kruunu kun aina tuntuu niin isolta (1€= n.15 eek ). MUTTA SILTIKIN JÄTETTIIN;nih.

Sadamarketit ja ne muut "pakolliset" tuli sit kans käveltyy.Aika rasittavaa vaan se saakelin tuputtaminen niiden tavaroiden kaa.Löydettii me kuitenki jotakii ja Manne sit halus mulle sellassen vähän pornahtavan alusasusetin,ja ostettiin se sitten ja kun mietittiin kumpi meistä sen maksaa niin se myyjä sanoi mannelle : "maksa sinä sinu tyttäre lahja!!"...BUAHAHAHAHAHAHAA!!!Niin sori manne (isi) jos sitä ei ois nyt saanu sanoo...Ja kyllä se johtuu siit et mä oon niin nuoren näköi ei siitä et sä oisit vanhan ;)

Mut joo meil oli kivaa.Äkkiä uudestaan!!=)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.