IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.12.2007 19:11

...Ja Kankkonen ottaa lomasta kaiken hyödyn irti!

Saakeli soikoon, sairastuin heti Torstaina. Tuli hieman huono olo. Ihan vähän vaan. Ja mahataudista tekee loistavan ajanvietteen erityisesti se, etten uskalla oksentaa. Vietin Pe-La - välisenä yönä komeat kolme tuntia tuijotellen erinäisiä astioita joihin yritin mahanesteeni valuttaa. On se mahtavaa.

Yritin tänään syödä jugurttia, ja onnistuinkin vetämään pari lusikallista, mutta siitä tuli taas niin huono olo että en meinannut pystyä keskittymään vuoden 2003 Tex Willeriin jossa oli se paska piirtäjä. Joka tuntuu olevan kaikissa näissä uusissa. No, ei se mitään, on Villakin piirtänyt yhden tarinan vuodelle -03, ja se onkin aivan loistava. Mefistoa. Ja sitten Letterin vanhoja, julkaisemattomia tarinoita kiskotaan näihin uusimpiin. Onkohan Letteri lopettanut Willereitten piirtämisen...? Tai peräti kuollut. Argh.
Mutta jos täytyy nimetä yksi piirtäjä joka on kaikissa lajeissa ja sarjoissa ylivoimaisesti paras, niin se on ehdottomasti C. Villa. Se on vaan niin mieletön. Onhan Hergékin hyvä, mutta silti sen kynänjälki on sangen amatöörimäistä kun vertaa Villaan. Se vaan on niin paras. Kaikki näyttää aidolta, ja se käyttää valoja ja varjoja ihan tajuttomalla tavalla. Kun lukee sen piirtämiä Willereitä, niin ainakin minulla menee useampi tunti. En voi olla ihmettelemättä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.