IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 14:39

Eilen oli mahtavaa. Ylivoimaisesti paras naurukohtaus ties miten pitkään aikaan.

Oltiin siellä Jasun koulun joulujuhlassa. Siellä on siis kaikkia vammaisia ja Jasun tapaan puhevikaisia, etc. No, siellä on sitten tyyppi joka ei osaa puhua ja se on muutenkin jotenkin vammainen. Se huusi siellä jatkuvasti suoraa huutoa, kuulosti ihan Miikalta kun se oikeen mölyää silleen, you got the pic.
No, se tyyppi soitti pianolla Tuiki Tuiki Tähtösen.
Se näpytteli sen silleen yhdellä kädellä. Ja pysähty aina välillä huutamaan. Se siis lopetti sen soittamisen välillä ja huusi suoraa huutoa.
Voi vittu että mua nauratti. Yritin niiin kovasti olla hienotunteinen ja olla nauramatta mutta se oli ihan mahdotonta. Oikeasti. Hytkyin siinä naama polvien ja käsien ja kaiken mahdollisen(ei kuitenkaan pakaroiden)välissä ja yritin olla hiljaa. Oli mieletöntä.
Ja Jaana mulkoili niin pahasti. Ja jäin hekotuksestani lopullisesti kiinni ku yritin puhua sille jotain. Jaanalle siis. Tuli sellasta naurunsekaista mökellystä. Aah, on niitä lapsia kiva katsoa. Ja se huutaja oli ehkä joku Miikan ikänen siis. Sillä oli matala ääni. Imagine.
En kyllä toisaalta tajua minkä takia tuollasille ei saa nauraa. Kaikesta pitää aina tehdä niin vakavaa. Koska en nauranut mitenkään pahansuovasti.
Mäntysuopa.

Ainiin, Miika oli toissapäivänä oksentanut linkan roskikseen. Aaaaahhah.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.