IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.07.2008 15:34

Minkähän takia noin monet mun päiväkirjamerkinnät on 'näkyy vain itselleni'? Koska en tosiaan muista laittaneeni niitä noin. Ja minkähän takia tämän tekstin alle tulee punainen viiva sitä mukaa kun kirjoitan? Vain sanat 'mun', 'vain' ja 'en' on ilman tuota viivaa. Hmmmm.

Sain eilen illalla sellaisen ahdistuskohtauksen että edellisestä on jo monta kuukautta. Varmaan puoli vuotta. Mutta well, tarrauduin koiraani ja olin taas kunnossa.

Selviytymiskyvyn kasvaminen on kyllä aika mielenkiintoinen asia. Joskus Suurina Alkuaikoina kun n.6-vuotiaana makasin keittiön lattialla ahdistuneena suunnilleen samasta asiasta kuin eilen illalla, se saattoi jatkua monta yötä ja mietin sitä aina päivällä. Nykyään alan aina tapella kauheasti vastaan heti kun alkaa ahdistaa. Ja vaikka se nyt eilen olikin harvinaisen vaikeaa ja välillä olin oikeasti kauhuissani, n.puolen tunnin päästä olin taas maailman onnellisin ihminen. Ihan oikeasti. Sitä alkaa oppia nauttimaan hyvistä asioista kuten syöminen ja laulaminen, lenkillä käyminen tai joku 'hyvä' vitsi jonka onnistuu kertomaan.

Ja mistä moinen syvällisyys tänään? Well, en tiedä. Ehkä eilisestä johtuen. Ei mulla ainakaan ole mitenkään syvällinen olo. Tekee vaan mieli puuhastella jotain. Laittaa tavaraa myyntiin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.