IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 16:50

Yeah. Mulla ei onneksi ole angiinaa after all. Joku virusjuttu kuulemma, ja toinen kitarisa turvonnu ihan muodottomaks. Se siellä kurkussa siis tuntui ihan villasukalta. Ja jeeee, sain lääkkeet tänään kela-alennuksilla vaikka kelakortti on Evillä. Se katto vaan reseptiä se nainen ja tuumas että oon ilmeisesti ennenkin saanut ne alennukset. Maksoi siis vähän päälle neljä euroa mulle. Sepram on vissiin halvempi ku Seronil. Muistaakseni se ainakin oli kalliimpaa.

Olin tosiaan Pysäkillä pari tuntia tekemässä kemian ja fysiikan tehtäviä. Heha, tihisin sellasta väsyneen typerää naurua kun piti keksiä itse viesti niillä alkuaineiden lyhennyksillä, siis että käyttää vaan niitä lyhennyksiä kirjaimina. Mun viestini oli kaikessa tyylikkyydessään: Heruuko. Ja kyllä mulla oli hauskaa.

Tein äsken perunamuussia. Oli todella hyvää. Söin sitä lihamurekkeen ja leivän kanssa, ja ne oli niin keskenään niin hyvää että en jaksa nyt edes syödä karkkia vaikka istun koneella. Ja karkkia on pöydän laatikossa. Huoh. :)
Ja appelsiinimehua join koko tölkillisen. Litran tölkki. Ei janota.

Oli aamulla ja aamuyöllä ihan sairaan kuuma. Näin unta että olin uimassa jossain lämpimässä uima-altaassa, mutta herättyäni tajusin että olin ihan likomärkä hiestä. Yummo! Ja illalla oli sairaan vaikea nukahtaa.

Voi tuota Simppaa ku se pitää niin terhakkasti vahtia tuossa. Seisoo mun sängyllä kyttäämässä ikkunasta pihalle ja haukkuu ja murisee. On se niin lutunen. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.