IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

TietokantaaKeskiviikko 23.06.2010 21:05

Oon siis kirjoittanut suunnilleen koko päivän asiakasrekisteriä. Ylhäällä on jo kohta 400 nimeä, ja lisää tulee. Oon kyllä ommellutkin välillä.

Ei olisi pitänyt viikonloppuna jättää lääkkeitä ottamatta, koska se kostautuu aina vähän viiveellä, ja eilen ja tänään on ollut totaalisen vainohullu ja ahdistunut olo. Way to go. Tuntuu että jotain pahaa tapahtuu kohta, ja uutena efektinä että kaikki on mulle vihasia tai inhoaa mua. On se hienoa olla mielisairas. Ehkä kuitenkin olisin mieluummin normaali.

Illalla oli kyllä melko mukavaa röhnöttää sohvalla, syödä cheesepalleja ja katsoa leffaa nimeltään Grumpy old men. Nauroin jopa parissa kohtaa, mutta en jaksanut katsoa loppuun asti koskapa olin ottanut unilääkkeen. Naksut kyllä jaksoin syödä viimeistä myöten, ei tehnyt yhtään tiukkaa.

Yöllä näin melko ahdistavaa unta jossa soi koko ajan taustalla Ofra Hazan D'asa. Se on aika ankea biisi, kertoo jostain perheväkivallasta muistaakseni. Tai siitä kun miehet pahoinpitelee vaimojaan jossain siellä Lähi-idässä. Saatan tosin olla väärässä.

Jaa-a, josko sitä vaikkapa söisi jotain suolaista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.