IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

...Perjantai 25.06.2010 16:29

Heräsin kun äiti lähti hautajaisiin. Cheery. Nukahdin uudestaan ja heräsin sitten ihan omia aikojani.

Lähdin melkeen heti herättyäni iskälle, ja mentiin Outin kanssa täyttämään kekaroille uima-allasta. Matsu siinä polski ihan innoissaan ja sanoi seuraavaa: "Että on hauskaa". So cute.
Sitten se otti Nellalta jonkun pullonkorkin jolla se leikki, ja Nelssoni alkoi huutamaan kurkku suorana ja pää punaisena. Otin sen sitten syliini, siis suoraan sieltä uima-altaasta, märän tyttelin, ja menin istumaan sen kanssa keinuun. Se rauhoittui siitä, jopa siinä määrin että pissi mun syliini. Sitten meninkin vaihtamaan vaatteita.

Aarre tuli ja toivotti hyvät jussit.

En vaan malta odottaa että saan olla täällä yksin ja ottaa kuppia. Tosin siinäkin on varjopuolensa. Vaari ryykää tänne aivan varmasti ennen kymmentä aamulla ja tuhisee ja jupisee vihaisena kun oon vielä nukkumassa ja koirat kuolee kun ne ei saa ruokaa justiin sillä sekunnilla ja diipadaapadöö.

Ostin eilen kolme leffaa kun käytiin äiteen kanssa Prismassa. Kuudes aisti, joku sarjamurhaajaleffa ja joku ihme animejuttu jonka sain kahdella eurolla ja aattelin tarkistaa onko se mikään. Kuudes aisti oli vitun hyvä, olin vaan niin nukuksissa sitä katsoessani, että ei edes pelottanut yhtään.

Täällä on ihan tajuttoman lämmin, ja tekis mieli mennä uimaan, mutta en tiedä ilkeänkö mennä tuohon järveen enää. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä ällöttävämmältä tuo järvi vaikuttaa. Eniten pelkään, että siellä on joku iso ajopuu johon törmään ja saan paniikkikohtauksen. Hyh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.