IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Oblivion.Tiistai 29.06.2010 02:17

Pelasin äsken Oblivionia, ja sitä ennen Crysistä. Oli lievästi hauskaa, varsinkin kun tosiaan viime aikoina on alkanut pelit taas kiinnostaa. On niin hauskaa olla niin hyvä räiskintäpeleissä. Itsekehu, heh. Mutta Crysisissä ja Oblivionissa olen oikeasti hyvä.

Pitäisi vääntäytyä vielä suihkuunkin, mutta ehkä siirrän sen taas aamuun. Aamulla tosin on inhottavaa käydä suihkussa koska tulee todella ankea olo, mutta se on nyt pakko, Kankkonen.

Zonealarm taas vittuilee jotain päivityksistä. Oon laittanut siihen ainakin miljoona kertaa että joojoo, huomenna päivitän. Järkevää?

Tänääään on ollut ihan hullu päivä. Itkin jopa äitin ja Kakon nähden. Couldn't help it. Romahdin ihan totaalisesti. Oli sen pakko joskus tapahtua. Muutenkin pokerin pitäminen on nykyään niin vaikeaa.
Vitutti vaan ensin se inssi, ja sitten erään ihmisen kommentit, ihan kuin tahallani olisin kaikkien riesana ja niin edelleen. Ja sitten muutama muu asia, including psykoottisten ajatuskierteiden jatkuva vältteleminen, joka vie ihan vitusti energiaa.

Hienoa.

Simppa kävi äsken uimassa ja otin siitä kuvia. Se on tuollainen puhdasrotuinen sylikoira ja meidän koirista ainoa joka tohtii uida. On se kyllä muutenkin noita toisia ronskimpi. Osmo pelkää vettä, Mindaa en ainakaan muista nähneeni uimassa vaikka sillä räpylät onkin, ja Heppu kävi aina vaan siinä rannassa ruoppaamassa. Ja jos sitä kutsui veteen, niin sillä oli aina bisneksiä siinä rannassa eikä ollut huomaavinaankaan. Mutta ainiin, Bamu ihan tykkäsi uida. Mutta Bamua ja Heppua ei enään ole, joten Simppa on virallinen mestari.

Väsyttää aika mukavasti, kun oltiin tosiaan koko päivä Alajärvellä muuttosiivoa tekemässä. Tai ei niinkään sitä siivoa vaan siivoamassa. Niin. Oli aika raskasta, mutta se helpotti yleiseen ahdistukseen. Ja tunsin itseni tänään illasta muutenkin onnelliseksi huolimatta kaikesta tympeästä mitä elämässäni on at teh momentt.

Syy?

Keitin kahvia.

Ja kerran olin ihan autuas kun etsiskelin muovipusseja, ja huomasin etten oikeastaan ajatellut mitään siinä kupsaessa.

Jauhan kaikkea scheissea koska olen vihdoin omalla pöytäkoneellani ja rakastan tätä näppistä.

Hmm.

Huomenna taas Seinäjoelle ja siellä on tekemistä suurimmaksi osaksi aikaa, joten en luultavasti ehdi suuremmin ahdistua. Ja aamulla on kiva herätä kun saa heti kahvia ja tupakkaa. Päin vastaisessa järjestyksessä. Saan itseni ihan mukavasti sängystä ylös kun menen heti sen jälkeen polttamaan röökin, ja kahvinkin ajattelin ottaa taas aamuohjelmaan.

Joo, josko nyt vihdoin menisin sinne nukkumaan niin pääsen huomenna ylös ennen kasia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.