IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 27.02.2007 12:37

Voisin taas aloittaa mainitsemalla jonkin fyysisen ongelman. Mutta ehheh, enpäs kerrokkaan että mulla on kurkku kipeä.
Tuossa kaheltatoista lähetään sinne ähtäriin. Jasu on ihan innoissaan, honey. En oikein usko että olemme kaikki tänään selvinpäin. Ja se synkentää tunnelmaani huomattavasti. Mutta ei se mitään. Istun Miikani huoneessa. Se (Miika itse) on justiin heränny. Kehtas valittaa mulle että sängyltä ei yllä ovelle. Ku se oli lukossa. Inhoan näitä vieraita näppäimistöjä.
Näin muuten taas sitä outoa unta että heittäydyn kylmällä säällä järveen ja huudan sairaasti. En ihan tajua sitä. Viimeksi se oli sellanen syksyinen yö, ja nyt talvinen. Mutta järvi siis kuitenkin oli sula. Se on niitä outoja unia. Niissä yritän aina saada jonkun huomaamaan itsestäni jotain. Tajuaisin vielä että mitä.
Niiin, ja sitten siinä oli pitkästä aikaa Groovy. Mikä oli sangen outoa. Koska tein kaikkea typerää kiinnittääkseni sen huomion itseeni. Yep. Esim. Kaaduin kun oli liian painava reppu. Ja sitten se nauroi mulle. Jee, joo. Ja kaikki oli sitten niiiin sööttiä.

No, asiasta hunajaan(Paavon ilmaisu) kävin eilen kahdesti kirppiksellä. Siis eri kirppiksellä. Ja siellä ihanalla kirppiksellä oli pussipäivät! Siellä ei oo ikinä ennen ollu. Kolme euroa pussi. Ja se oli siis sellanen ihan hiton iso Seppälän pussi. Tuli sitten hiukan haalittua vaatteita. Ja ostin myös pinkit henkselit. Mutta sitten myöhemmin huomasin että niissä on sellanen typerä kiinnityssysteemi.
Ja sitten neljä ihanaa vyötä. Kaksi niistä oli sellasia leveitä mitä voi käyttää yli-isojen paitojen kanssa. Ja sitten pari kapeampaa. Ja yksi ihan surkea. Mutta ei siis puhuta siitä, eh.
Ja sitten ties miten monta paitaa. Esim. ihana vaaleanpunainen paitapusero. Ja sitten päivän löytö; sellanen vaaleanpunanen/pinkki, salmiakkiruudullinen aika lyhyt neulepaita. Lastenosastolta. Sieltä löytyy aina kaikkea mahtavaa. Joo, Pitäis mennä meikkaaamaHan nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.