IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Kattelin tänään ku Rami istui syömässä ja ihastelin taas vaihteeksi kuinka komea se on. Vähän niinkun rakastunut fiilis tai jotain. En tosiaan koskaan uskonut että voisin tuntea näin ketään kohtaan kun kaikki edelliset jutut on olleet niin paskoja. Ja kun oon niin jotenkin kylmä ja tunteeton muuten. En uskonut että kukaan vois saada mut tuntemaan oloni niin hyväksi. <3

Ei meinaa taas tänään saada itseään liikkeelle kun pitäisi selvitellä taas sitä harjoittelupaikkaa. Mutta oon saanut itseni jo suunnilleen edustuskuntoon eli jos tuossa yhden maissa lähtis kylälle.

Musta saattaa muuten tulla oikeen omakotitalon emäntä jos hyvin käy. Ei osaa vielä sanoa yhtään, mutta olis se kyllä kivaa. Outoa mutta ihanaa.

Vithu ko pihalla tulee vettä niin saakelisti. Ja kone toimii huonosti ja mp3 sanoo että low battery vaikka se on ladannu ties kuinka kauan jo. Ehkä jätän koneen päiväksi päälle ja soittimen lataamaan. Ties vaikka tosahtaa koko paska. Kone siis.

Olipa hyvä kun otin nää Creativen kuulokkeet mukaan niin voi sentään kuunnella läppäriltä musaa. Siis niinkun kuunnellakuunnella eikä pelkästään kärsiä huonoa äänenlaatua kajareista ja toivoa että olis vähän paremman kuulosta.

Pitäsköhän juoda vähän lisää kahvia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.