IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.04.2010 10:55

Heräsin tänään neljältä aamuyöllä. Mahtaa väsyttää iltapäivästä. :D
Tuli vaan kauhea jano ja närästys, ja hain kylmää vettä ja Samarinia(joka on maailman kymmenen hyödyllisimmän keksinnön joukossa), enkä saanut nukuttua.

Ja nyt venaan Jaanaa jotta lähremme sitten S-joelle.

TiistaiTiistai 06.04.2010 15:02

Ärsyttää lievästi taas tämä käsittämätön kyvyttömyys nousta sängystä aamulla. Tänään ainakin olisi pitänyt olla paikalla, ja ihan muista kuin koulun syistä. Mutta ei, minähän nukun ja näen tyytyväisenä hulluja unia johonkin 11 asti.

Tein uutta biisiä illalla, ja sanoitin sitä mukaa kun lauloin. Eli lauloin vaan päästäni jotain mitä tuli mieleen, ja ihan kivahan siitä tuli. Mutta kuten meitsin biiseissä on tapana, loppuosassa ei ollut oikeen päätä eikä häntää. Spine:n taustoihin tein sen siis..

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.03.2010 17:35

Heräsin tänään joskus viideltä ja nousin ylös. Meinaa vähän repiä leukoja.

Kävin ottamassa kuvia aamukuutamosta ja auringonnoususta. Tuli nättejä.

[Ei aihetta]Lauantai 06.03.2010 17:38

Keskiviikkona sain taas kokea ihmeellistä Jumalan voimaa Sateet Lähetä-illassa.

Kakko tökki mut sinne alttarille, olin jo jonkin aikaa rukoillut että uskaltaisin mennä rukoiltavaksi, tuo sosiaalisten tilanteitten pelko kun on alkanut olla viime aikoina aika hillitön. No, nyt sitten uskalsin mennä sinne, ja pyysin naishenkilöä rukoilemaan psyykkisten sairauksieni puolesta, tai siis itseni puolesta että ne sairaudet menisi pois.

Nooh, se nainen sitten rukoili, ja Pyhä Henki mursi sen ihme tunnelukon joka mulla on ollut piiitkään, ja itkin siis aivan älyttömästi ja tärisin. Oon niin jotenkin kylmettänyt itseni, joten tuo oli varsin ihmeellistä.

Praise Jesus!

Huomenna on taas kuoroesiintyminen, edellinen meni ihan ookoo jos ei lasketa sitä että meni ääni yhdessä vaiheessa, kun en ehtinyt aamulla oikeen availla ääntä. Vierustoveri heitti kyllä kurkkupastillin, joten pystyin taas laulamaan.

Kirjoitin...Keskiviikko 10.02.2010 00:11

...sitten pitkästä aikaa uutta biisiä. Rukoilin tuossa päivällä pitkästä aikaa että josko saisi vähän inspiraatiota ja ideaa uusiin biiseihin, ja aika lailla unohdin koko asian, mutta kun tuossa sitten kävelin kotiin raamattukoulusta, niin ihan out of nowhere alkoi kertyä lyriikoita päähän, ja jopa muistin ne, ja kotiin tullessa kirjoitin ylös ja aloin tapailla ukulelella sointuja. Ja näyttäisi varsin kiva kipale syntyvän kunhan saan kaiken sovitettua yhteen. Hauskaa vaan laulella tuota piisiä kun ääni ihan totaalisen kökkönä ja nenä tukossa. :DD

Ja haluan uuden paremman ukulelen, koska tuo kuulostaa niin ontolta ja kummalta, vaikka mielestäni soitan useimmiten ihan ookoo, siis painan kieliä riittävästi ja silleen. Ja vire lähtee kun vähänkin rämpyttää. Thomannilla oon kuolannu jo moneen otteeseen...mutta joo, kyllähän tuolla nyt harjottelee. :>

Aamu...Torstai 04.02.2010 14:20

...meni ikävästi nukkuessa. Not good. Ärsyttää välillä olla näin laiska kun ei vaan saa itseään sängystä ylös.

Vaihdoin eilen järjestyksen makkarissani, ja oli mugagaa nukkua patterin vieressä ikkunan alla. Siitä näkee makuuasennossa peräti katon reunan ja kaistaleen taivasta. Maisemapaikka kyllä.

Wee, Satu tulee kylään tänään. Se kyllä varmaan pyörtyy kun näkee miten likaista täällä oikeasti on. En oo keräilly lattialta tavaroita, mutta eilen tiskasin, pyykkäsin, imuroin ja pesin vähän lattioita. Olinkin sitten aika sippi enkä jaksanut oikeastaan muuta, kuoroon lähteminenkin tihkasi vähän, mutta kannatti. Esiinnytään ainakin muutaman kerran, ja se on aina hauskaa. Ja laulut oli kivoja. Ja mikä vielä kivempaa, sain mukaani ne nuotit joita se johtaja jakeli, ja niissä oli soinnut, eli voin opetella niitä kipaleita ukulelella. Wee.

Olen muuten viime aikoina alkanut ymmärtää, mikä merkitys lepopäivällä oikeasti on, kun on yksi päivä jolloin Pitäisi levätä ja hiljentyä ja ottaa rauhallisesti. Viikot on niin väsyttäviä, että ei oikeasti meinaa riittää virtaa, ja kun meikäläisellä on tapana väsätä kaikkea viikonloppuisinkin, niin...siinä ei tule hirveästi levänneeksi. Hankalaahan se on olla rauhassa, itse ainakin haluaisin hirveästi justiin tiskata tai pestä pyykkiä sunnuntaina, mutta sitten ei oikeasti ehdi kunnolla levätä ja hiljentyä. Tämä onkin ihan kiintoisa haaste meikäläiselle. Hmm.

Koira pitää viedä ulos. Inhoan sitä hommaa näin talvella kun on lunta niin paljon ja pitää aina nuohota aivan ojanreunaa. Onko ojanreuna yhdyssana. Ojan reuna. Ojan reunaa...glxbzz

Ihan kuin olisin krapulassa...Keskiviikko 03.02.2010 13:55

...vaikka se ei kyllä ole mitenkään mahdollista. Johtuu varmaan tästä ketoilusta kun kroppa ei oikein tiedä mitä tekisi kun hiilareita on niin vähän.

Oon vähän täpinässä kun huomasin että Temppelillä on tänään jotkut kuoroharkat joihin saa tulla vanhoja ja Uusia kuorolaisia. Ehkä sinne sitten saa mennä mukaan, olis kivaa olla taas kuorossa niin kehittyisi sekin puoli laulusta. En kyllä yhtään tiedä ketä tai millasta porukkaa siellä on, ja sen takia jänskättää ihan hitosti. Mutta mua jänskättää tällä viikolla kyllä ihan kaikki, että siihen malliin.

Eilen ajattelin hetkellisesti laittaa yhden lauluvideon Youtubeen, mutta sekin oli jo niin jännää että en sitten laittanut. Johtuu varmaan hormoneista tämä hermoheikkous tällä viikolla. Ihan sairasta.

Hmm. Pitäisi viedä koira ulos, mutta kun pitäisi ensin pukea päälle ja niin edelleen. Melko vaativaa.

Sormet haisee valkosipulille...Tiistai 02.02.2010 19:04

...koska laitoin sitä aika runsaasti ruokaan äsken. Söin siis jauhelihaa. Ja lanttua, paprikaa, herkkusieniä ja voita.

Yritän tässä ketoilla elikkäs saada hiilarit niin alas, että kroppa alkaa polttaa rasvaa ravinnokseen. Tekisi melkein mieleni hakea ketostixejä apteekista, mutta ne eivät ole ihan halpoja. 15 e vissiin paketti. Niistä näkee onko ketoosissa, kun olen noista muista merkeistä aika jäävi sanomaan mitään, suussa kun maistuu muutenkin välillä miltä sattuu ja niin edelleen.

Simppa tuli lääpsimään naamaa tuohon. Seisoo mun jalan päällä ja lääppii kun oon risti-istunnassa sohvalla. Ihana. <3

Tänään on aivan sairaan väsyttävä ja masentava päivä, koskapa on juuri se aika kuusta, jolloin kuulemma naisista tulee hirviöitä. Tiedä nyt tuota. Itse olen vaan väsynyt. Mutta meitsillä ei ole juurikaan menkkakipuja joten olen jäävi sanomaan mitään muiden käytöksestä kuukautisten aikaan.

Olin polilla tänään ja oli ihan jees, mutta kotiin kävellessä meinasi kyllä virta loppua aivan totaalisesti. Illalla menen mahdollisesti vielä raamattukouluun temppelille kun siellä kuitenkin oppii kiintoisia asioita. En tosin ole satavarma koska väsyttää niin.

Tämä sapuskan hiilareiden selvittäminen muuten sopii meikäläiselle, koska haluan tehdä sen oikein vaikeasti ja punnita kaiken mahdollisen mitä syön, siis kaiken mitä syön kotona, ja laittaa määrät ylös. Satun ostama punainen peltinen keittiövaaka pääsi vihdoin käyttöön. Tähän mennessä se on lähinnä pidellyt biojäteastiaa.

Tulisipa jo opintotuki niin laittaisin tilaukseen ainakin yhden kunnon PA-kajarin ja Vihreän Ukulelen. Se oli niin kiva, ja on varmaan laadukkaampikin kun tämä mikä mulla on. Osaan soittaa jopa kaksi biisiä ja laulaa mukana. Onnetonta rämpytystähän se on, soittamiseni, mutta aion oppia vielä. !

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.01.2010 21:08

Olisipa jo kevät. Paitsi että niinjoo, pitäis ettiä varmaan töitä kesälle jotta voisin sitten ehkä syksyllä/talvella toteuttaa suunnitelmiani, jos nyt sais sen verta rahaa. En tiedä. Ehkä pitäisi etsiä oikeen töitätöitä.

Oon harjotellut ukulelen soittoa melko ahkerasti ja osaan kaksi biisiä suunnilleen rämpyttää läpi ja jopa laulaa samalla. Yeaah. Hukkasin vaan plektrani taas kun tässä Mariannen kanssa istuttiin sohvalla laulamassa karaokea. Johonkin sen lykkäsin tuosta pyörimästä mutta en muista mihin. Pieniä tavaroita on niin kätevää hukata.

Kynin simppaakin tuossa päivällä. Se on aika säälittävän näköinen kun turkki on niin epätasainen. Kyllä.

.....Torstai 14.01.2010 11:48

Oli melko nihkeää heräillä tänään. Mutta piristyin vähän kun ovelle koputettiin. Se on nimittäin melko harvinaista puoli yhdeksän maissa aamulla. Poliisit etsiskeli jotain Pekkaa. Taitaa olla naapurini.

Ja nyt istun taas Pysäkillä pitkästä aikaa, ja mietin että mitä oikeen tekisin. Mun pitäisi melkeen päästä kotiin pöytäkoneelle että saisin tätä hommaa etiäppäin.