IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Kahvia haisulimukistaPerjantai 17.09.2010 14:15

Istun taas pöydän(!) ääressä ja juon kahvia vain kissat seuranani.
Huutomerkki siis siksi että musta on niin awesome kun meillä on täs pöytä jonka ääressä voi syödä ja luuhata tietokoneella. Nalle makaa tuossa penkillä mun vieres, ja olin varsin lähellä istua sen hännän päälle äsken.

Rami käväs tässä äsken, tuumas että on ihmeellistä kun oon istuallani ku se tulee syömään, söi käsittämättömän nopeaa ja lähti takaisin töihin kuulemma 'tuli perseen alla'. Cute.

Soitin äiteelle eilen illalla puolihuolissani erinäisten verenvuotojen takia ja puhuin hieman epäselvästi koskapa olin nauttinut neljä Grafenwalder-olutta ja muutaman kulauksen Jägermeisteriä. Maistuu ihan yskänlääkkeeltä mutta on jotenkin perverssillä tavalla hyvää. Ihan kuten yskänlääke. Äiti ei onneksi ollut mitenkään loukattu vaan neuvoi mua niin mukavan äidillisesti. Äidit on sitten hyviä olemassa, heh.

En kyllä tajua miksi kukaan ei ole hakenut patenttia ummetuslääkkeelle nimeltään tupakki, kaksi kuppia kahvia ja tupakki. Toimii varmasti vaikkei aina pitäisikään. Saatan kyllä juoda vielä kolmannen kupin kun tämä haisulimuki on niin turkasen pieni.

Nappi ja Tiiti tuossa pyörii välillä, nään vaan aina Tiitin peräpään kun se häipyy huoneesta. Muut osat menee sitten perästä. Ja potkin jalkani välillä Napin ahteriin kun se hengaa tuolla pöydän alla. Tiedä sitten missä loput kyseisestä kissasta on.

Ajattelin tänään tehdä lihamureketta. Kissoilla ja edellisellä kappaleella taas ei tämän asian kanssa ole mitään tekemistä.
Olisin tehnyt jo eilen, mutta Minna neuvoi että kannattaa kokkailla silloin kun se ei ole paikalla niin saa tehdä rauhassa. Heh. Ymmärrän kyllä täysin mitä se tarkoitti, oma keittiö on kuitenkin oma keittiö.

Kissat ovat kyllä mukavia.
TEE TÄMÄ IHMISESTÄ JOTA ET HALUA MENETTÄÄ ,
JOS ET TEE MENETÄT HÄNET
1) Kuka hän on ? : No teen nyt Satusta ku se on varmaan mun läheisin ihminen. :D
2) Mistä tunnet hänet ? : Ollaan siskoksia. xD
3) Kuinka läheisiä olette ? : Varsin läheisiä ainakin omasta mielestäni. En tiedä sitten mitä se sanoo.
4) Missä hän asuu ? : Helsingissä.
5) Mitä hän harrastaa ? : Jaa-a. Kaikkea lesboilua sun muuta.
6) Tunnetko hänen perhettään? No sattumalta.
7) Oletko vieraillut hänen luonaan ? : Kyllä.
8) Onko hänellä lemmikkejä ? : Ei ole. Paitsi kämppisten lemmikit.
9) Oletko halannut häntä ? : Erinäisiä kertoja.
10) Oletko viettänyt hänen kanssa öitä ? : Ööh. Kait.
11) Oletteko nukkuneet samassa sängyssä ? : Kyllä.
12) Anna arvosana hänen ulkonäölleen asteikolla1-10 7. :D
13) Miksi pidät hänestä ? : Koska se on mun sisko. :D
14) Voisitko pussata häntä ? : En ainakaan selvinpäin.
15) Milloin näit hänet viimeksi ? : Viime viikonloppuna.
16) Onko hän saanut sinut itkemään ? : Ei.
17) Mikä hänessä on parasta ? : Huumorintaju ja se että sille voi kertoa kaiken. :D
18) Oletteko sukua ? : Kyllä. :D
19) Kauan olette tunteneet ? : Vähän yli 20 v.
20) Mitä haluat sanoa hänelle ? : I love u, bitch. :D
LYHYT vai PITKÄ ? : Aika pitkä.
KILTTI vai TUHMA ? : Tuuuuhma.
VIISAS vai TYHMÄ ? : Viisas.
HAUSKA vai TYLSÄ ? : Hauska.
KAUNIS / KOMEA vai RUMA ? : Sellanen keskiverto. xD
RIKAS vai KÖYHÄ ? : Köyhä.
NORMAALI vai ERILAINEN ? : Erilainen.
RAKAS vai TÄRKEÄ ? : Molempia.
SEKOPÄÄ vai JALATMAASSATYYPPI ? : Sekopää.
kumpi teistä on
viisaampi : Satu.
urheilullisempi : Satu.
parempi koulussa : Satu.
parempi kieliss: Satu.
pidempi : Satu. :D
parempi meikkaamaan : Minä.
kauniimtpi/kmomeempie : Minä.
datis : Minä.
kotiäitityyppiä : Minä, ehdottomasti. :D
juoppo : Minäää. :D
kiltimpi : Satu, kai.
lopuksi: tekisikö hän saman sinusta ? : En usko.
♥♥

Kofeiinia ja nikotiinia ja siivoamista.Torstai 16.09.2010 17:51

Mä en oikein tiedä olenko nyt niinkun avoliitossa vai niinkun häh. Kun asun tässä mutta toisaalta asun myös samassa talossa kahden muun ihmisen kanssa. Joten en kai sitten. Mut ois se ollut kivaa silti.

Kattoin äsken aika hyvän leffan jossa oli se aina hukassa oleva nimi Liam Neeson. Sen tytär siepattiin siinä ja myytiin johonkin huoraksi ja sitten se lähti sen perään ja luonnollisestikin löysi sen ja siinä oli onnellinen loppu josta peräti melkein tykkäsin koska Liam Neesonin hahmoa arvostettiin siinä lopussa paljon enemmän kuin alussa ja tykkään Liam Neesonista näyttelijänä ja niin.

Leffojen kattomisesta on vaan tullut taas niin tuskallisen analyyttista kun pitää olla koko ajan ottamassa screenshotteja ja kyttäämässä hyviä otoksia ja muuta. Ja tuttujen näyttelijöiden bongaamista ei voi välttää, melkeen leffa kuin leffa. Onneksi on niin hyvä kasvomuisti ja huono nimimuisti niin saa oikeen dilemman tuostakin.

Nyt menen tupakille. Kahvi on juotu.

Baby's got bloodKeskiviikko 15.09.2010 17:15

Voivittuvoivittuvoivittuvoivittuvoivittu...

Ja niin edelleen.

Olen hieman huolestunut tiettyjen ruumiillisten toimintojen suhteen.

Miksei joskus voisi olla edes fyysisesti terve?

Korvakin alkoi naksumaan hermojaraastavasti tuossa kun raijasin huonekaluja. Ja tuon toisen asian takia on melkeinpä pakko mennä lääkäriin. Fuck. Inhoan lääkärissä käyntiä ja joudun joka tapauksessa sisätutkimukseen parin viikon päästä. Fuck.

Mutta on mulla sentään tässä keittiön pöytä. Ja se yks varmaan repii perseensä ku kannettiin tämä tänne kun se ei käsittääkseni halunnut pöytää. Mutta voisin vaihteeksi olla bitch ja vaikka istua tämän pöydän päällä ettei se saa sitä roudattua pois. Heh.

Oon siivoillut aika paljon tänään. Puhdistin tätä pöytää ja penkkejä ja yöpöytää, imuroin ja pesin vessaa ja sellaista. Mukavaa kun on tekemistä niin ei tartte vaan makoilla. Olis jo ens viikko niin sais jonkun selvyyden siitä harjoittelupaikasta.

Ja miksi Facebookki ei anna mun päivittää tilaani läppärillä? Ei siihen saa mitään kirjoitettua kun se kursori ei suvaitse ilmaantua at all.

Fuck.

Vittu mulla menee oikeasti hermot tuohon korvaan. Muutenkin oon ollu täs muutaman päivän niin äärimmäisellä päällä. Kohta varmaan naksahtaa ja alan naureskella itekseni. No, sitä nyt harrastan muutenkin. Still.
Ostin Fingerpori-mukin kun palloilin tuos S-marketissa. Siinä oli kuva Heimosta punainen rusetti päässä, ja teksti 'Hello Heimo'. Oli se aika ihana.

Raijasin nääs kahvinkeittimeni Kauhajoelle kun en oikeen hallitse tuota tekniikkaa 'vedenkeitin, suodatin ja muki' joka täällä on käytössä. Käsittääkseni Outi harrastaa samaa. Mutta sen kerran kun yritin täällä tehdä itselleni kahvia, siitä tuli niin karsean makuista että päätin olla yrittämättä toistamiseen. Hyh soikoon.

Eilen illalla ja aikaisemmin tänään ahdisti taas aika tähtitieteellisesti, mutta ei onneksi enää. Nyt on lähinnä sellanen malttamaton fiilis että 'tulis se yks nyt jo kotiin' (ja avaamaan mun viinipulloni).

Ostin tosiaan viiniä kerrankin muussa kuin humaltumistarkoituksessa. Se tietty Riesling on vaan niin ihanan makuista, ja kun näin äiteellä jääkaapissa pullon sitä, himo oli yhtäkkiä sangen kestämätön. Heh. Ja tuossa sitten ajattelin kipata itselleni lasillisen tuota ihanaa ainetta, kunnes se fjsdhfsdf pullonkorkki sai mut toisiin ajatuksiin. Siitä vääntämisestä tuli jokseenkin mieleen se yksi yö ruotsinlaivalla kun yritin sitä yhtä punaviinipulloa auki pinseteillä. Tuli yhtälailla hiki. Ostin tosin oikeen tuota varten sellasen monitoimityökalun joka Satulla on liftarien ahdistelijoita varten, mutta siitä ei kyllä ollut juurikaan apua taistelussa itsepäistä viinipulloa vastaan. Siitä ei saanut oikeen kunnon otetta. Shite.

Muttamutta...

On hauskaa kun on taas mustat hiukset. Paljon kivempi katsoa peiliin kun näytän itseltäni. En oikeen osannut olla niitten ruskeitten kanssa. Olin jo niin tottunu niihin mustiin. Kait se oli joku mielenhäiriö että ne piti vaalentaa. No kannattiko? Ei.

Jes, nyt se yks soitti olevansa tulossa kotia.

Tein tänään tylsyyksissäni helmikoruja. Siis ihan sellasia yhden rivin räpellyksiä. En tiedä miksi niitten tekemisestä saa jotain outoa tyydytystä. Ja niinjoo, oli todella tyydyttävää olla poimimassa puolukoita kun niitä oli Aholla niin vitusti. Taidan sittenkin olla nainen. Heh.

KyselySunnuntai 12.09.2010 19:40

Ihastutko pahoihin poikiin? Miten sen nyt ottaa. Kai. :D
Oletko äänekäs ja itsevarma? Harvemmin.
Kuka sinua pyysi viimeksi ulos? En muista/tiedä.
Onko poika huomannut ihastuksesi, vaikka et ole edes kertonut tälle? Kyllä. Ja kertoi asiasta vuosia myöhemmin.
Mitä tekisit jos ystäväsi ihastuisi samaan poikaan kuin sinä? No, näin on käynyt kahdesti, ja ensimmäisellä kerralla en välittänyt koska tiesin että se toinen ei koskaan saisi sitä miestä, ja toisella kerralla itkin jonkin aikaa, tuumasin että vitut ja unohdin koko miehen. :D
Voisitko luopua kaverista kundin takia? En.
Oletko koskaan ollut ihastunut kaverisi veljeen? En. Yleensä olen lähinnä inhonnut kavereideni veljiä. :D
Mitä asiaa olet salannut joltakin? Ja miksi kertoisin sen tässä? :D
Loukkaannutko helposti? Joskus joo, varsinkin jos mua pidetään tyhmänä.
Paljonko sinulla on nyt rahaa? Joku satanen, en nyt muista tarkemmin.
Kenelle soitit viimeksi? Iskälle.
Oletko tänään puhunut bestikselle? Juu kai, mikä bestis...
Miten ystäväsi auttoi sinua viimeksi? Lähinnä ne on lohduttaneet sydänsuruissa joskus. :D
Mistä juttelit viimeksi jonkun kanssa? Äitin kanssa puhuttiin että kannattaako mun odottaa yhtä harjoittelupaikkaa vai etsiä toinen.
Miten mokasit viimeksi? Nooh, taisin loukkaantua ihan typerästä asiasta ja toinen joutui pyytää anteeksi vaikka ei tosiaan olisi tarvinnut. Se oli aika typerää meikäläiseltä. :D
Oletko koskaan ollut sokkotreffeillä? En.
Onko joku sanonut joskus sinun olevan ruma? Kukkakepiksi on haukuttu, mutta ei suoranaisesti rumaksi.
Arveluttaako sinua jokin nyt? Monikin asia.
Mitä sinun pitäisi olla tekemässä? Ei varmaan mitään, nyt on sunnuntai.
Mitä teit viime viikonloppuna? Olin Kauhajoella juomassa.
Pelkäätkö hylätyksi tulemista yli kaiken? En mutta pelkään kuitenkin.
Mitä haluaisit nyt? Olla mieheni kanssa.
Mikä yhdistää sinua ja parasta kaveriasi? Nooh, se että ollaan siskoksia ja tunnetaan toisemme läpikotaisin. :D
Oletko huomaavainen? En. Mutta yritän kovasti olla.
Kauanko sinusta kannattaa seurustella, ennen kuin hyppää sänkyyn? En osaa sanoa, meitsiltä ei kannata ainakaan kysyä. :D
Haittaako sinua jos sukkasi ovat likaiset? Kyllä.
Mitä mieltä olet paljon seksistä/rivoja juttuja puhuvista ihmisistä? Jos ne on kovin nuoria, ajattelen että siitä puhe mistä puute, jos taas vanhempia niin luultavasti ne on muuten vaan pervoja tai brassailee.
Haluatko sitten joskus avioliittoon ja lapsia? Mikä ettei.
koskaan ollut rakastunut julkkikseen? En.
Entä vanhempaan mieheen? En tainnut olla siihen rakastunut, mutta seurustelin joskus 6 vuotta vanhemman kanssa.
Onko perheessäsi esiintynyt väkivaltaa? Ei.
Kenen kanssa riitelit viimeksi? No, kait se eilisiltainen mokani lasketaan jonkin sortin riidaksi. Tai sitten ei.
Onko sinua koskaan kutsuttu lutkaksi? Ei.
Kenen synttäreillä olit viimeksi? Serkkulikan.
Oletko lesbo tai bi-seksuaali? En ole.
Jos näin on, oletko kertonut siitä kenellekään? ---
Oletko viisas? En kai. :D
Oletko koskaan pyöritellyt kahta poikaa samaan aikaan? En.
Masentaako sinua nyt joku? Kyllä. Aina.
Onko sinulla taipumus paisutella asioita? Kieltämättä juu. :D
Oletko koskaan lyönyt ketään? Kaksi kertaa.
Annatko helposti anteeksi? En. Tai no, riippuu asiasta.
Miten hiuksesi ovat nyt? Ponnarilla.
Mitä aiot tehdä suljettuasi tietokoneen? Lähden varmaan keräämään puolukoita.

Voi nihilistinen deluusioSunnuntai 12.09.2010 19:00

Ahdistun ja hikoilen vitusti. Löysin luullakseni nimen harha-ajatuksilleni ja se on, kuten otsikko sanoo, nihilistinen deluusio. Ärsyttävää kun Kirsti ei koskaan sanonu mitään että mikä mua vaivaa, lääkkeistäkin se vaan mainitsi että 'nämä selkeyttää ajatuksia'. Ei se koskaan maininnut että miksi syön niitä lääkkeitä. Onneksi netti on keksitty.

Ja hieman ahdistaa kun tein vihdoin sen muuttoilmoituksen, kolme kuukautta myöhässä tosiaan, niin siellä oli pari aikaa polille ja olin missannut molemmat. Ja nyt panikoin että jos joudun maksaa kun en mennyt. Pitää soittaa sinne huomenna.

Ajattelin mennä aholle poimimaan puolukoita tänään jos ei sada. Aika outoa että se tuntuu jopa kivalta ajatukselta. Mikähän mua vaivaa.

Taas tämä testi, tämä on niin kiva. :DMaanantai 23.08.2010 23:01

PERHE
1. Nuorin perheestäsi: Nelsson.
2. Kenelle puhuit viimeksi: Iskältä kysyin että voinko jättää avaimeni niille. :D
3. Soitit viimeksi: Iskä.
YSTÄVÄT
1. Onko sinulla ystäviä: On kait niitä.
2. Kuka ystävistäsi soitti sinulle viimeksi: Ei ne soittele.
3. Kenelle ystävälle puhuit viimeksi: Sennille varmaan.
4. Onko parasta ystävää: Eipä oikeastaan.
5. Asuuko joku ystäväsi eri paikkakunnalla kun sinä: Joo.
6. Asuuko joku ystäväsi eri maassa kun sinä: Ei.
ULKONÄKÖ
1. Minkä väriset hiukset sinulla on: Tumman ruskeat.
2. Minkä väriset silmät sinulla on: Ruskeat.
3. Paljon haluaisit olla pitkä: 164 on justiin sopiva.
4. Pyöreä vai soikea pää: Ai mulla vai? Soikea.
5. Millainen tyyli sinulla on: Vähän kaikennäköinen. Mitä milloinkin.
6. Shortsit vai kaprit: Caprit.
7. Toppahousut vai haalarit: Housut. Haalarit kinnaa aina jostain.
8. Minkälaisia kenkiä pidät: Lenkkarit on just best.
NYT
1. Mitkä sukat sinulla on nyt jalassa: Tollaset harmaavalkoraidalliset.
2. Sataako nyt ulkona: Luulisin että ei.
3. Ketä ajattelet: Ramia. Mietiskelen yhtä siihen liittyvää asiaa joka hiukan vaivaa.
4. Onko hiuksesi auki: Ei ole.
5. Onko hiuksesi harjatut: Ei ole. En laittanut hoitoainetta eilen. :D
JOTAIN
1. Väsyttääkö: Nojuu, kun ajoin niin pitkästi.
2. Mitä tekee mieli: Ehkä käydä tupakilla.
3. Mitä tapahtuu noin viikon päästä: Noin viikon päästä? Viikonloppu ja sitten kait jotain kivaa. :D
4. Kesä vai talvi: Kesä.
TULEVAISUUS
1. Mitä teet huomenna: En tiedä vielä. Ehkä terkkariin jos jaksan nousta. :D
2. Mitä teet 8. pv päästä: Ei aavistustakaan.
3. Tuletko isona lentäjäksi: No en todellakaan.
4. Miksi tulet isona: Olen nyt ilmeisesti iso eli datanomi.
5. Leivotko huomenna tai ylihuomenna: En varmaan.
VIIMEISIN HENKILÖ
1. Joka sai sinut nauramaan: Rami varmaan. Oon ollut taas aika vakavalla päällä viime aikoina. :<
2. Joka sai sinut häpeemään: Vaari tai äiti. En ole varma. Häpeän aina kun joku suuttuu mulle. :D
3. Joka makasi sängyssäsi: Rami. <3
4. Jota halasit: Edellä mainittu.
5. Jolle soitit: Iskä.
6. Jolle vastasit kyllä: Varmaan Matias kun se halus keinuun. <3
OLETKO:
1. Rakastanut niin paljon, että itkettää: Joo.
2. Oletko koskaan menettänyt ketään, jota et voi saada takaisin: En tietääkseni.
RAKKAUS:
1. Onko kukaan särkenyt sinun sydämen: Olen tainnut särkeä sen ihan itse.
2. Oletko koskaan ihastunut ystävääsi: En muistaakseni.
3. Oletko koskaan rakastanut/ihastunut jotain, mutta et ole kertonut tälle: Aika monesti, joo.
4. Pelkäätkö sitoutumista: En pelkää, enää.
5. Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä:En. Ihastumiseen kyllä, mutta rakkaus vaatii hieman pidemmän ajan.
TÄNÄÄN
1. Mitä teet nyt: Kirjoitan tätä ja juon viiniä. Ja äsken kuuntelin vielä musiikkia.
2. Mitä teet myöhemmin: Luultavasti juon vähän lisää viiniä ja menen nukkumaan. Ehkä syön jotain.
3. Mitä olet tehnyt tänään: Lukenut paljon Aku-Ankkaa, säikähtänyt ruumiintoimintojani, Ajanut Kauhajoelta Eville ja hengannut perheen kanssa. Ja nyt tosiaan juon sitä viiniä. :D
4. Mitä sulla on päällä: Keltainen t-paita, mustat liituraitahousut, vaaleat alushousut ja harmaavalkoraidalliset sukat.
5. Mitä olet syönyt tänään: Jotain peruna/kasviskeittoa aamupäivällä ja pari karjalanpiirakkaa iltasella.
NIPPELIJUTTUJA
1. Seurusteletko: Luulisin niin.
2. Kuinka montaa ihmistä olet suudellut: Hmm. Öööhh. 5-7.
3. Kuka sai ensimmäisen suudelmasi: Eräs naishenkilö. Pullonpyörityksessä. xDD
4. Minkälainen on unelma miehesi/naisesi: Ei mulla oo mitään ihannetyyppiä. Kärsivällinen. Koska olen hankala tapaus, ja rohkea. Koska oon niin fucking ujo että todella harvoin uskallan ehdottaa mitään tai tehdä aloitetta. Ja jos teenkin, niin tärisen ihan kympillä silkasta järkytyksestä. Ja komeakin tietysti.
5. Poltatko tupakkaa: Poltan.
6. Pidätkö kaljasta: Nami.
7. Pidätkö siideristä: No, menettelee.
8. Käytätkö alkoholia joka viikonloppu: En kai. Yritys on kova. :DD
OLETKO KOSKAAN
1. Ollut vankilassa: En. Putkassa kylläkin.
2. Rullalautaillut: En muistaakseni.
3. Varastanut jotakin: Kaikkea pientä ala-asteella. Kyllä ihminen voi olla typerä.
4. Potkaissut jotakuta: Voi kun olisin. :D En muista. Monesti on kyllä tehnyt mieli.
5. Ollut tappelussa: En. Haluttaisi kyllä. Haluaisin joskus tapella ihan tosissani jonkun suunnilleen samankokoisen kanssa.
6. Rikkonut pulloja: Joo. Joskus pienenä rikottiin naapurin täydet kaljapullot jotka löydettiin metsästä. En kyllä tiedä miksei se säilyttänyt niitä jääkaapissa...hmm. :D
7. Ollut jossain k18 paikassa alaikäisenä: En varsinaisesti. Mutta tilasin Smirnoffia tiskiltä alaikäisenä kun oltiin Skotlannissa. Oon vaan niin kypsän näköinen, hehhee.
8. Suudellut samaa sukupuolta olevaa: Joo.
9. Oksentanut alkoholin takia: Kyllä.
10. Sammunut alkoholin takia: Aika monesti.
11. Ollut konsertissa: Juuup.
12. Ollut ulkomailla: Joo, Virossa ja Skoteissa ja Rootsissa.
13. Ollut autokolarissa: En. Ojaan ja penkkaan on kyllä ajeltu.
14. Rikkonut lakia: Jooo.
15. Itkenyt että asiat ratkeisivat: Siis niinkun miten? En tajunnut.
16. Suudellut ystäväsi siskoa tai veljeä: En.
MISSÄ OLIT
1. Viime syntymäpäivänäsi: Kotona varmaan.
2. Eilen: Kauhajoella.
3. Viime vklp:na: Evillä.
4. Jouluna: Evillä kotona.
5. Uutena vuotena: En muista. Hehheh.
6. Halloweenina: Kotona varmaan.
7.Pääsiäisenä: Hmm...Evillä. Kotona.
8. Ystävänpäivänä: ....siellä juuri....
VIIMEISIN
1. Asia jonka söit: Omena. Unohdin sen tuosta yhdestä vastauksesta.:D
2. Asia jota joit: Viini.
3. Asia jonka puit päällesi: Tuulitakki. xD
4. Paikka jonne menit: Iskän piha.
5. Henkilö jonka näit: Iskä ja Matsu.
6. Henkilö, jolle puhuit: Iskä.
Mietin vaan että miksi on näin saatanan kova hiki päällä jatkuvasti. Ehkä siksi että alkoi äsken ahdistaa yksi asia. Ahdistus on rakas ystävämme, ja osasyy tämän hetkiseen olotilaan on pari edellistä(henkilökohtaista)blogimerkintääni, joita en edes muista kirjoittaneeni ja joissa on todella ahdistunut sävy. Enkä edes tajua että missä tilanteessa ne on kirjoitettu, varmaan jotain kränää ollut perheen sisällä at the moment.

Mutta oikeasti, tukehdun tänne vaikka ikkuna on auki. Kuulostaa varsin terveeltä, kuten aina. En tajua miten voi olla näin kuuma, hiki virtaa jo naamallaki, heh. :D Hassua.

Oon lievästi poikki kun ajoin Kauhajoelta sen yhden ihanan luota kotia. Se matka on niin tuskallisen pitkä, ja kun nykyään on taas tuollanen raivostuttava hermoheikkous päällä all the time, joten ajaminen on yhtä tuskaa. Pelkään erityisesti ohittamista, koskapa rakas hoppani ei ole mikään urheiluauto ja alkaa tutista aina 120 kilometrin tuntivauhdissa. Viimeistään.

Koitin kuunnella radiota josta tuli silkkaa paskaa joka kanavalta. Sitä sitten yritin pyyhkiä naamaltani ja ajella.

Ja inhoan syvästi niitä stnan kameroita joita on kans joka mutkassa ja etenkin suoralla tuolla välillä. Aina saa kytätä aivan täpinässä nopeusmittaria joka kaiken lisäksi heittää sellaiset 10km/h. Great.

Onneksi olen vihdoin kotona kahden viinipulloni kanssa. (Jumalauta, kaksinnaiminen on rikos!) <--Fingerpori

On toisaalta ihan vitun tylsää ja siksi kai pitkästä aikaa kirjoittelen tänne ja toisaalta olen ihan vitun tärisevällä tuulella joten en puhu kenenkään kanssa puhelimessa. Ei pysty nyt justiin. :D

YeahhKeskiviikko 14.07.2010 00:07

Hmmmm-
Popcorn. :DDD