IRC-Galleria

Cretin

Cretin

ja kirjoitus etenee

Valitin taasKeskiviikko 11.07.2007 21:53

Asiani koskee sekä matkapalveluja että asiakaspalveluja, mutta kun valikosta ei saa valittua kuin yhden niin valitsin lähimpänä pitämäni matkapalvelun.

Nousin tänään - keskiviikkona 11.07.07 - Turun Kirkkopuistossa vakiovuoroon, joka oli lähtenyt Turun bussiasemalta 16:00. Bussi oli Express-bussin väreissä ja ikkunalla lappu "vakiovuoro". Ei siinä mitään, että auto oli näissä väreissä, mutta ajattelin selventää kunnolla, että tiedätte, mistä autosta on kyse.

Palautteeni koskee bussikuskia, joka mitä ilmeisimmin puhui yksityispuhelua. Tämä alkoi noin Peltolan kohdalla ja jatkui Piikkiöön asti, jossa jäin pois. Matkapuheluun puhuminen vaikutti voimakkaasti kuskin kykyyn ajaa ja siksi päätin kirjoittaa tämän palautteen.

Kuskin puhuessa puhelimeen auto vaappui edestakaisin tiellä ja autoilijana tiedän, että se vaikeuttaa muun liikenteen sujuvuutta. Kuski myös "pumppasi" kaasua, josta usealle matkustajalle tuli huono olo, jonka huomasin vilkuilessani ympärilleni. Minullakin oli hyvin paha olo, mutten onneksi ollut syönyt mitään ennen matkaa, joten en sentään oksentanut päästessäni kiinteälle maalle.

Olen ennenkin ollut sellaisten kuskien kyydissä, jotka puhuvat puhelimeen kesken ajomatkan. Toivoisinkin, että jokaiselle kuskille hankittaisiin lain määräämä hands-free-laite tai heidät pakotettaisiin käyttämään kyseistä laitetta missä tilanteessa tahansa. Tämä edistäisi matkustajien turvallisuutta sekä kuskin luotettavuutta. Luotan siihen, että tämänpäiväistä kuskia puhutellaan tekemästään pikku virheestä, ettei se toistu uudelleen.

Aurinkoista päivänjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.