IRC-Galleria

Cridicor

Cridicor

Ei välttämättä.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Asioita joita ei pidä kokeilla 2 kertaa.Keskiviikko 18.06.2008 03:41

1. Älä työnnä metallista veitseä leivänpaahtimeen kun se on toiminnassa, vaikka kehoasi ympäröivä sininen valo onkin hieno.
2. Älä poista hellan virtajohtoa ellei sulakkeita ole irroitettu, vaikka sininen ininää pitävä pallo voikin olla kiehtova. Muista että kyseinen pallo tulee ensin kasvamaan pääsikokoiseksi ja sitten räjähtämään ja ruuvit hellan takaa lentävät pitkin keittiötä. 400wolttia voi myös sattua.
3. Älä laita kylmägeeliä nenään.
4. Älä mene ipen kanssa kummitusjunaan, ainakaan samaan vaunuun. (melko ahdas reissu ja ipe kyhnää ikävästi pimeässä :S)
5. Pienempiä sisaruksia ei opeteta pelaamaan pesäpalloa. (soveltavat mailan käyttöä jälkeenpäin muihin touhuihin.)
6. Älä avaa peran tai juhiksen lähettämiä linkkejä mesessä. :S
7. 18.06.08 20:01 <OHC> äläkä IKINÄ laita icepoweria kiveksii! kirvelee iha simona
8. Älä anna Uren ajaa mopolla. (yleensä haluaa aina ajaa päissään.)

50 menetys :'(Sunnuntai 21.10.2007 00:10

Se on reilua kun ajaa mopolla 2 päällä 5,3 asteen pakkasessa sormet jäässä, ja sitte Satu näkee metässä punaisen valon eikä vaivaudu ilmoittamaan minulle (Olisin kyllä kuullu musiikin läpi sen). Seuraavaksi ajelen kotia kohti hiukkasen viluisena, ihmettelen hassua autoilijaa joka pysähtyy tielle muutaman kymmenen metrin päähän ja pistää lyhyet valot päälle. About 10 metrin päässä autosta ilmestyy höppänä punanen kyltti ja seuraavaksi tulee 80000248091238401849 pientä sinistä valoa etee niin että meinas näkö lähteä. Poliisi tulee ja kysyy mitäs on mopolle tehty kun noin hyvin kulkee? Seuraavaksi päästiin lämpösen poliisin pakuun istumaan vilauttelemaan ajokorttia ja rekisteriotetta. Lämmittely tuli kalliiks ku 50e velottivat 10 minuutista lämpösessä istuskelusta. APRILLA AJOIN VAAN 63KM/H jos olisin 65 ajanu olis lähteny saman tien kortti ja kilvet.
« Uudemmat - Vanhemmat »