IRC-Galleria

Jam jam.Torstai 21.05.2009 21:42

Eka lukuvuosi ammattikorkeassa takana. Loppujen lopuksi hyvinhän se on mennyt ja voi olla kurssiarvosanoihin tyytyväinen. On muuten samoin 9kk omassa kämpässä ja Oulussa takana. Paljon on tullut taas opittua ja kasvettua, ei oo enään siivellä elämistä ja (kovin paljoa) turhia ostoksia. Nyt olisi edessä ensimmäinen kesä Oulussa ja lomailua Kuhmossa. On se vaan mahtavaa muistella menneitä aikoja ja tapahtumia.

Vastahan sitä muutama vuosi sitten kävi lukiota Kuhmossa, oikeen autolla piti tuohon parin kilsan päähän aina päräyttää, kaasu pohjassa ja käkkäriä joka mutkassa. Viikot meni datatessa yötä myöten, viikonloppuillat hotellilla duunissa ja aina sitä piti keksiä jotain viihdykettä kavereitten kanssa täällä korvessakin.

Niin siinä vain kävi että lakki sieltä ajoissa tupsahti ja velvollisuudet kutsui inttiin. Kovat oli tavoitteet, ja niihin kyllä aluksi päästiinkin, mutta ei se paljon auttanut kun oli joku hemmetin kilpirauhasen liikatoiminta ja puolella vuodella mentiinkin sitten lopulta. Tässäpä oli sitten hieno mahdollisuus kokeilla puol vuotta muutakin kuin hotskun baarihommia, ja kävinpä toisella hotellilla mm. moottorikelkka safari tulkki/oppaana ja talkkarina sekä valokuvausliikkeessä photaroimassa ja jottain. Kesäksi tuli mentyä takaisin hotellille ja pääsin tekee ihan baarimikon hommia, aiemmin olin lähinnä blokkaillut. Kesä nyt muuten meni yhden ihanan tytön kanssa, joka nyt sekin kyllä loppui aikanaan.

Ja dummm. Kesä loppui, Ouluun muutin opiskelujen perässä. IT-Tradenomiksi opiskelemaan liiketalouden yksikköön amk:ssa, vuokrakämppä kaverin kanssa Heinäpäästä ja uudet kujeet. Hyvin ollaan pärjätty, on kuule pojjat oppinut kokkaamaan kunnon sapuskoja, muutkin kotihommat hoidettu oikeen mainiosti. Eiköhän me pojat jatkossakin pärjätä :]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.