IRC-Galleria

...Sunnuntai 12.02.2006 07:25

Niin paljon tuli negatiivista palautetta pikku kevennyksestäni "Hylkeiden tarina",
että päätin tuhota hauskanpidon kevennyksillä elämästäni ja alkaa kirjoittamaan pelkkiä realistisia juttuja!
Oletko nyt tyytyväinen JP?
_______

Kävin äsken ajamassa Vesijärven ympäri. Oli miellyttävä kokemus, vaikka karsea se Viitailan tie oli, Asikkalassa sentään helpotti jo. Näin matkan varrella nuo teiden sissit tutkansa kanssa, oli naurussa pitelemistä, kun sattui katsomaan kellonaikaa :D

Pitää muistaa kiittää Luojaa iltarukouksessa tänään kaikista ystävistä, noista elämäni onnenlähteistä. Tästäkään päivästä (huom. on vielä lauantai, sillä en ole nukkunut) ei olisi tullut mitään ilman Tapiota (jonka kanssa liikuin lähinnä päivällä) ja Nuppua (jota oli niin mahtava nähdä taas, kiitos isosjärjestelmä kun suot mahdollisuuden ystävyyteen).

Nopasetkin kävivät meillä, harmitti vain ettei kyennyt olemaan melkeempä koko iltana kotosalla. Kuitenkin he Ranskassa asuvat..

Ainiin, vielä ennen nukkumaanmenoa; ennenkuin lisään taas tämänkin asian unohtuneiden listaan (niin, piti kirjoittaa paljon asioita.. kirjoittaminen on vain liian hidasta ajatuksenjuoksulle, kun kaikkea viisautta ei saa edes puheeksi); piti todeta että kyllä se bensan hinta vaihtelee todella paljon.. ja hyvä niin. ei tarvitse aina maksaa itseään kipeäksi kun saa nautintoa ajomatkasta jollekin hieman kaukaisemmalle huoltoasemalle.
_________

No oletko JP tyytyväisempi nyt kun joudun kirjoittamaan vain ympäristön sallimuksen mukaisesti, kieltäen oman luovuuteni?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.