IRC-Galleria

just so sad.Perjantai 31.03.2006 01:38

pevkele, miten voi olla niin vaikeaa käsittää että 18-vuotiaallakin voi olla ja on tunteita 14-vuotiasta kohtaan...
oikeasti, haluan nähdä Ilan ilmeen kun näkee rakkaani sormessa sen kivan pikku rinkulan<3
yritin selitellä äsken viestein Inskiäiselle että rankimmat päivät eivät todellakaan ole vielä takanapäin. miten voi olla niin vaikea antaa nähdä edes vähän enemmän?
tyytyisitkö itse siihen että saisit nähdä rakastasi korkeintaan kerran viikossa, noin 10-12 tunnin ajan..
tämä hajoittaa. Inka kertoi tiistaina että Emmillä on sama juttu ku mullakin, liian vähän tekemistä, liikaa aikaa, aivan toisin kuin hänellä. ja siitä sitten pitäisi vielä riittää aikaa molemmille ystävilleen. onhan mulla tuo Joona<3
nääf, mitä mä kuvittelen, olis niin paljon helpompaa jos ei olis tunteita. mutta sitten elämä vasta paskaa oliskin.
en kykene enää edes kirjoittamaan.. eipä ole oikeastaan mitään, mikä toisi mielenkiintoa tähän elämään.. ja kuitenkaan ei saisi elää ainoastaan rakastaan varten, sillä se tuo kuulemma paineita tälle toiselle osapuolelle. äh, mitä mä teen..
isä sanoi että hän sponssaa mulle minkä tahansa "järkevän" harrastuksen, no sitten mietin sitä ja löysin miekkailun, se tyssäsi siihen ettei Lahdessa voi harrastaa sitä.. pliis, kertokaa mulle miten voin harrastaa sitä täällä Lahdesssa :/
löysin tuossa viikko sitten sellaisen staran kuin Meat Loaf, aivan loistavaa musiikkia, tai ainakin maailmankaikkeuden paras ääni<3

ehkäpä tässä joitain päälimmäisiä ajatuksiani, kysykää jos tahdotte edes jotenkin tietää, taino kukapa minusta mitään haluaisi tietää.. olisi vain hauska olla joskus tekemisissä ihmisten kanssa ja etupäässä keskustella näiden kanssa.

Michael W. Smith - Let it rainKeskiviikko 08.03.2006 17:27

Let it rain, let it rain.
Open the floodgates of Heaven
Repeat

The Lord reigns, let the earth be glad
Let the distance shores rejoice
Clouds and thick darkness surround him
Righteousness and justice are the foundation of his throne
A fire goes before him and consumes his foes on every side
His lightning lights up the world
The earth sees and trembles
The mountains melt like wax before the Lord
Before the Lord of all the earth
The Heavens proclaim His righteousness
And all peoples will see His Glory

We want to see Your Glory, God!
Do you want to see His Glory?
Lift your voices, lift your hands!

Let it rain, let it rain.
Open the floodgates of Heaven
Repeat

uusi kuukausiSunnuntai 05.03.2006 01:11

uusi kk, uudet ajatukset, paluu Lapista, isä toi uuden Bocellin levyn :P (kuulostaa tosi hyvältä.), kohta suihkuun, sitten nukkumaan ja olen taas onnesta sekaisin aamulla... hyvää yötä nyt.
Jaa-a, siinäpä aihetta pohtia..

Halutaanko tällä edistää jotain seksinhimoon liittyvää vai mikä on taustalla??
Aina pitää tuijottaa rintoja, mikäli tahtoo saada selville mitä kyseisessä paidassa lukee, argh!!

ja niin.Sunnuntai 12.02.2006 07:26

tosiaan miksi pastorit eivät osaa käyttää PowerPointia?

Liian monia pitää kouluttaa yhden ainoan (erittäin helppokäyttöisen) ohjelman käyttämiseen.

...Sunnuntai 12.02.2006 07:25

Niin paljon tuli negatiivista palautetta pikku kevennyksestäni "Hylkeiden tarina",
että päätin tuhota hauskanpidon kevennyksillä elämästäni ja alkaa kirjoittamaan pelkkiä realistisia juttuja!
Oletko nyt tyytyväinen JP?
_______

Kävin äsken ajamassa Vesijärven ympäri. Oli miellyttävä kokemus, vaikka karsea se Viitailan tie oli, Asikkalassa sentään helpotti jo. Näin matkan varrella nuo teiden sissit tutkansa kanssa, oli naurussa pitelemistä, kun sattui katsomaan kellonaikaa :D

Pitää muistaa kiittää Luojaa iltarukouksessa tänään kaikista ystävistä, noista elämäni onnenlähteistä. Tästäkään päivästä (huom. on vielä lauantai, sillä en ole nukkunut) ei olisi tullut mitään ilman Tapiota (jonka kanssa liikuin lähinnä päivällä) ja Nuppua (jota oli niin mahtava nähdä taas, kiitos isosjärjestelmä kun suot mahdollisuuden ystävyyteen).

Nopasetkin kävivät meillä, harmitti vain ettei kyennyt olemaan melkeempä koko iltana kotosalla. Kuitenkin he Ranskassa asuvat..

Ainiin, vielä ennen nukkumaanmenoa; ennenkuin lisään taas tämänkin asian unohtuneiden listaan (niin, piti kirjoittaa paljon asioita.. kirjoittaminen on vain liian hidasta ajatuksenjuoksulle, kun kaikkea viisautta ei saa edes puheeksi); piti todeta että kyllä se bensan hinta vaihtelee todella paljon.. ja hyvä niin. ei tarvitse aina maksaa itseään kipeäksi kun saa nautintoa ajomatkasta jollekin hieman kaukaisemmalle huoltoasemalle.
_________

No oletko JP tyytyväisempi nyt kun joudun kirjoittamaan vain ympäristön sallimuksen mukaisesti, kieltäen oman luovuuteni?

Hylkeiden tarinaPerjantai 10.02.2006 07:02

Aivan niin, tätä ei koskaan julkaista missään.
Hylkeet tulivat,
valaat uivat,
ja paska lensi kattoon.
Voi vitun vitun vitun vitun vittu ku ei tullu laskeneeks vittujen määrää kansitekstissä.
Ehkis ens kerralla, mutta aivot oli jo lyöty narikkaan,
kun tapasi tämän. (btw sarah on kopioiva luuseri, joka on vielä pölliny liian kauniin äänen)
Procol ownaa, Sarah on pelkkä wannabe.
Tiedetään mistä puhutaan ;)
Mutta hylkeistä piti puhua,
no suurimmat hylkeet, eiku valaat valtasivat englannin rannikon jo 1300-luvulla,
kun laivasto Ruotsinmaalla oli vielä tanskalaista.
Eurooppa kuitenkin loi jo nahkaansa renessanssin kyrpänaamaisuutta vastaan.
Mutta vain käärmeet luovat nahkaansa ja näin ollen Eurooppa hävisi,
ja kusipäisyys nousi valtaan.
Oi elämän turhuutta!
Valaat olivat kuitenkin nousseet britannian rannikolle ja kävivät vain paskalla Irlannissa.
Hylkeet oli tuhoontuomittuja jo vuosisadan alussa, jolloin vain valaat pystyivät ampumaan haikaroita, jotka vittu yrittivät kuljetella jotain vauvoja. Onneks ne oli vain oikeesti koiranpentuja, ja niinpä yksikään länsimainen ihmislapsi ei kuollut, vaikka kaksi ydinpommia aasiaan pudotettiinkin, näin pääsimme eroon suurimmasta osasta intia- ja kiinalaisia..
Elämä oli pelastettu ja valaat taas pystyivät voimaan täydellisesti.
Noh, tuli 1400-luku ja valaat lähtivät tutustumaan Afrikan länsipaskaan, taino tuolloin vielä se oli hiekkaa, ja ajateltiin että kaukana etelässä on merihirviöitä ja maailman reunalta tippuu :D vitun noobit, siis äks dee lol zet.
Eräs italialainen delfiini yritti löytää Intian länsikautta, eksyikin ja tuli tuhonneeksi intiaanit.
Vittu ku ois kysyny niiltä valailta. Ois tajunnu että Intian riisto onnistuu paremmin maateitä pitkin, olihan silkkitie sentään jo raiskattu, vaikkakin vihreä tee on parempaa.
Joo, tän jälkeen ei kukaan usko että mä olen oikeasti järkevä ihminen.
No hylkeet olivat kadonneet, valaat saavuttaneet kaikkitietävyyden ja delfiinistä oli tullut kusipääfanaatikko. Jos puhuimme hylkeiden tarinasta, he pääsivät Vietnamiin, tuonne jenkkien helvettiin. Mutta koska tarina ei voi päättyä huonosti, on todettava että kyllä niistä onnellisuuden hetkistä pystyttiin nauttimaan. Ja taivaassahan ei oo muuta ku fantsuu<3

Pidetään hauskaa, koitetaan pärjäillä ja ammutaan hylkeet jos niitä matkallamme näemme.
Ja ainiin, irlantilaisia loukatakseni, en sanokaan että valaat käyvät paskalla siellä, vaan oksentamassa tynnyreihin, jota he sitten kaupittelevat muka hyvänä oluena! ja paskanmarjat, olut on virtsaa, jolle ei ole muuta vaihtoehtoa kuin oksentaa Lahden Onnelan käytävälle ennenkuin portsari(jota on tosi helppo höynäyttää) tulee vinee että nyt oot juonut vähän turhan paljon. Muttajoo, oltiin menossa nukkuu. tää menee niin yli nääs jo, ehkä tää maailma on jonain päivänä parempi mua kohtaan. Onneksi ylimaalliset asiat kuten rakkaus voi hyvin Cruxin elämässä.. Onhan mulla tuo Inski<3

On helppo ivailla kännykän omistajia. Mutta on otettava huomioon mihin seuraavasta viidestä ryhmästä he kuuluvat. Ensinnä ovat vammaiset, nekin joiden vamma ei ole näkyvä, joiden täytyy olla jatkuvasti yhteydessä lääkäriin tai ensiapuun. Ylistetty olkoon teknologia joka on tuottanut heille tämän siunatun välineen. Toiseksi ne joiden vakavien ammatillisten syiden vuoksi on oltava jatkuvassa hälytystilassa (palopäälliköiden, päivystävien lääkäreiden, elimensiirtokirurgien jotka odottelevat tuoretta ruumista, sekä Bushin, sillä jos häntä ei tavoiteta maailma joutuu Quaylen käsiin). Heidän kaltaisilleen kännykkä on ehdoton välttämättömyys eikä missään mielessä huvitus.

Kolmas ryhmä ovat avionrikkojat. Vasta nyt heillä on ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa mahdollisuus vastaanottaa partnerinsa viestejä niin etteivät perheenjäsenet, sihteerit tai pahansuovat virkatoverit pysty sekaantumaan puheluun. Riittää kun puhelinnumero on kahdenkeskinen (sukupuolesta, iästä tai rodusta riippumatta). Kaikki nämä kolme ryhmää ansaitsevat kunnioituksemme: kahden ensin mainitun suhteen siedämme häiriöt ravintolassa tai hautajaisissa, avionrikkojat taas ovat yleensä erittäin vaivihkaisia.

Sitten on kaksi ryhmää jotka koituvat vaaraksi (paitsi itselleen myös muille). Ensinnä ovat ihmiset jotka eivät voi mennä minnekään jollei heillä ole mahdollisuutta höpistä joutavia ystäviensä ja sukulaistensa kanssa joiden luota he ovat juuri lähteneet. Heille on vaikea selittää miksei niin pitäisi tehdä: jolleivät he pysty vastustamaan impulssiaan vaikuttaa toisiin eivätkä nauttimaan yksinäisyyden hetkistään, kiinnostumaan siitä mitä ovat juuri tekemässä, herkuttelemaan etäisyydellä herkuteltuaan läheisyydellä, jolleivät he pysty peittämään tyhjyyttään vaan päinvastoin tekevät siitä tunnusmerkkinsä ja sotalippunsa, niin ongelma kuuluu kyllä psykologin toimialaan. He ikävystyttävät meitä, mutta meidän pitää ymmärtää heidän kauhistuttava sisäinen kuivuutensa ja olla kiitollisia kun emme ole kuten he, sekä antaa anteeksi (eikä missään nimessä saa tuntea saatanallista iloa siitä ettei ole kuten he, koska se olisi korskeutta ja rakkauden puutetta). Heidät on tunnustettava lähimmäisiksemme ja heille on käännettävä toinenkin korvansa.

Viimeinen ryhmä (johon kuuluvat myös yhteiskunnan pohjasakka, valepuhelimen haltijat) ovat ne jotka tahtovat näytellä julkisesti miten tavoiteltuja ovat, varsinkin liikeneuvottelujen yhteydessä: puhelut joita joudumme kuulemaan lentokoneissa, ravintoloissa ja junissa koskevat aina rahaliikennettä, viivästyneitä harkkotoimituksia, solmioerän saldon hoputusta ja muista asioita joilla puhuja pyrkii luomaan pohatan vaikutelman.

Luokkajakohan on julma mekanismi, jonka takia nousukas, vaikka ansaitsisi jättimäisiä rahasummia, atavistisen proletaarisen poltinmerkin vuoksi ei osaa käyttää kalaveistä ja -haarukkaa, hän kiinnittää apinamaskotin Ferrarinsa takaikkunaan ja Pyhän Kristoforuksen yksityislentokoneensa kojelautaan ja käyttää sanaa "finenssi", niinpä kreivitär di Guermantes ei kutsu häntä juhliinsa (ja hän miettii päänsä puhki miksi kummassa ei, kun hänen laivansakin on niin pitkä että se oikeastaan on silta kahden rannikon välillä).

Nämä ihmiset eivät tiedä ettet Rockefeller tarvitse kännykkää, koska hänen sihteeristönsä on niin laaja ja tehokas että ääritapauksessa, jos hänen isoisänsä esimerkiksi tekee kuolemaa, autonkuljettaja tulee kuiskaamaan jotakin hänen korvaansa. Vallan kahvassa olijan ei tarvitse vastata jokaiseen puheluun, hän päinvastoin epää niitä. Johtoportaan alemmallakin tasolla onnistumisen kaksi symbolia ovat avain yksityisvessaan ja sihteeri joka sanoo: "Johtaja ei ole huoneessaan."

Niinpä se joka rehvastelee kännykällä kuin vallan symbolilla paljastaakin kaikille epätoivoisen alamaisuuden tilansa, hänen kun on pakko ottaa asento silloinkin kun on syventynyt rakasteluun, joka kerta kun esimies kutsuu, hänet on tuomittu vainoamaan saamamiehiä yötä päivää jotta pysyisi hengissä, pankki jahtaa häntä jopa tyttären rippijuhlaan katteettoman sekin vuoksi. Mutta se seikka että hän rehvastellen käyttää kännykkäänsä todistaa ettei hän ole perillä näistä asioista, ja se ratifioi hänen parantumattoman sosiaalisen pohjalla olonsa.

Mielekäs sunnuntai.. (vai niin ;) ) ?Maanantai 28.11.2005 03:15

Jeps, rakas ystäväni yupoong oli kanssani suunnittelemassa valoja 1. päivän esitykseen tänään.. oli mukavaa nähdä tuttuja kun koko viikonloppuna nähnyt oikein ketään :/ Myös JT:n konsertti meni hyvin Heinolassa.. kaunis kirkko tuo maaseurakunnan kirkko<3 Ostin isälle sen "Ohikiitävää"-levynkin. Ihqut valot :P
Leffaan en jaksanut mennä enää, mutta olin syksyn viimeisessä tuomasmessussa. oli kiva nähdä Leenaakin ja muita tuttuja. Rukoilinkin (oikeastikin jopa :D) rakkaani puolesta, mutta jätetään se salaisuudeks. Nyt pitäis käydä nukkumaan ja aamulla mitata mun koneen etäisyys pikkuveikkani tulevasta koneesta, että osaa hankkia sopivasti rj-45:ta. Lisäks ois kiva jaksaa jeesata Tapiota, joku Hallan joulujuttu :)
Mutttjo, öitä taidan toivotella kaikille tutuille, niin ihanille kuin inhottavillekin!

onnellista perjantai-iltaa..Lauantai 12.11.2005 01:43

huomenna on taas mukava päivä-> rakkaani tulee Lahteen<3
muttjoo, nyt leffa ja sitten etlareita jakamaan :P