IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Epätodennäköiselle lukijalle:Tiistai 28.03.2006 19:42

Ehkä olisi pitkästä aikaa pienen mietelmän paikka.

...pätkivää on tekstini...
Ajatukset ovat melko sekaisin menneen vuorokauden ajalta. Osasyynä se, etten nukkunut puolta tuntia viime yönä. Asiat -- ihmiset vain vilisevät ympärilläni, kun itse vakuuttelen maltin olevan valttia. Levottomuutta ja paniikinpoikasta ilmassa. Oudointa on kuitenkin se, ettei mitään ole tapahtunut. Yhtään mitään. Melkein mitään. Tylsä ja sisällötön päivä ilman mitään syvempää tarkoitusta, kuin maailma olisi rikkinäinen levysoitin, joka jäi toistamaan satunnaista äänenpätkää:

...hetkeksi menneisyyteen...
ala-asteen piha... ruosteiset keinut... tyhjillään... ketjujen natinaa...

...ja takaisin...
Nyt kun tiedät, miltä minusta tuntuu, ilmennän ongelmani. Löysin Anssi Kelan Kaksi sisarta -- kaksosiksi paljastuivat. Soppa on selvä. Minuahan vedetään yhtä lujaa kahteen vastakkaiseen suuntaan johtaen tietysti siihen, että pysyn paikallani. Minusta tuntuu, että tästä tulee olemaan vain harmia mutta olen suuntani valinnut enkä tässäkään vaiheessa uskalla horjuuttaa tätä vaivautuneen harmoniallista tasapainoa. Saa nähdä, kuinka kauas tämä termiikki kantaa. Kunpa vain vilinä lakkaisi ja tajuttaisiin pysyä paikallaan.

...viimeinen toivomus...
Tiedät, että olet tärkeämpi minulle ja siksi Sinun täytyy pelastaa itsesi.
Vasta sitten voit tarttua käteeni ja kävellä kanssani perille.

Rakkaudella,
Cuccacaalisalaattipöydänjalkavaimo.

Seriously...Perjantai 10.02.2006 01:53

Kuka lukee päiväkirjoja? Oikeesti =P

Esim lukeeks joku tätäkin? :D

Naiset... :SPerjantai 25.11.2005 01:09

Tänään tulin vakuuttuneeksi siitä, että naisilla on mystinen salaliitto ihmiskuntaa vastaan. Juuri näin: ihmiskuntaa. Naiset eivät kuulu siihen kategoriaan.

Naiset ovat vähintäänkin ulkoavaruudesta. Venuksestako? Tuskin. Luultavasti Alfa Centaurissakaan ei tavata niin seonnutta porukkaa. Naiset ovat peräisin jostain paljon kauempaa, älyllisen elämän ulottumattomista. Vuonna kivi ja suolakurkku he asettuivat tälle rauhaisalle planeetallemme lietsomaan kateutta ja yleistä hämmennystä. Enää emme voi kuvitellakaan rationaalista ja järjestyksellistä maailmaa. Autoja sikin sokin pitkin kulkuväyliä... Hajonneita tietokoneita... Ylihinnoiteltuja vaatteita...

Uskonnolliselta kannalta ajateltuna, ei Jumala olisi luonut olentoa, joka söisi eväänsä. Olisiko? Eeva tavoitti naisen vaistonsa ja päätti valmistaa omenapiirakan. Siinä meni Jumalan eväät. Isäpappa kuolee nälkään. Onks nyt hyvä fiilis?

Ei Jumala naista luonut. Nainen tuli ulkoavaruudesta pokaamaan miehiä. Loiskulttuuri. "Kumman kaa sä oisit, Aatamin vai... hei mis kaikki kundit on?"

Tämä kiistelty teoria on nyt viimein saanut tieteellistä tukea! Naisilla on havaittu olevan vahvoja telepaattisia taitoja. Tällaisiin taitoihin ei törmätä Maan eliöissä. Läpi historian ollaankin huomattu, miten nainen saattaa tosta vaan lumota miehen ja pitää tätä täydessä komennuksessaan pahimmillaan vuosikymmeniä. Monessa tapauksessa tämä outo symbiootti rasittaa isäntänsä kuoliaaksi. Tutkimukset ovat vielä kesken mutta laajalti uskotaan tämän hypnotisoivan telepaattisen erikoiselimen sijaitsevan naisen rintakehän seuduilla.

Viimeksi tänään me miehet saimme huomata oudon ilmiön, joka epäilemättä viittaa naisten globaalin telepaattisen verkoston voimistumiseen. Yleisesti ilmiön voisi kuvailla satunnaiseksi päiväksi, jolloin joka ikistä naista suoraan sanottuna v***ttaa. Tieteellisempi kuvaus olisi suuntaan hetkellinen spontaaninen esimenstruaatiosyndroomanarsisismikompleksi. Tilanteen eskaloitumisen huomaa parhaiten naisten välinpitämättömästä ja aggressiivisesta käytöksestä. Huomaa yleiset lausahdukset:
"Joo-o, EVVVK. No on v**tu kaikki ok. No mul on vaa huono olla. No en v**tu kerro. Joo hyvästi."

Ei voi olla pelkkää sattumaa, että kaikki maailman naiset ovat samalla hetkellä samalla aaltopituudella. Pimeä Liitto on syntynyt ja jos kukaan ei toimi pian, saattaa olla oma aikamme tällä planeetalla ohi ennen kuin huomaammekaan.

Arvoisat kuulijat!Tiistai 08.11.2005 01:54

(yritin kirjoittaa äikänpuheen tänään mutta se jäi tohon :D)


Kuitenkin, piti ilmoittaa päivän oivallus: Rekkareissa ei ole ääkkösiä! How 'bout that? ;o

Ainiin ja nykyään biisonit valloittaa.

WTFTorstai 03.11.2005 00:52

Ai onks tääl tällanenki ominaisuus? :D IRC-Galleria valloittaa...
- Vanhemmat »