IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ei voi olla tosi!Tiistai 04.12.2007 01:43

siis mä kuolen naurusta, vaikka siitä on jo monta tuntia. Siis oikeesti, ei HLV! Vaan minä törmään moisiin ihmisiin! Ei hlv, ei oo todellista!
Siis mun piti käydä keskustassa ja ylettömän ruuhkan takia, en jaksanut mennä bussilla, vaan kävelin junalle. Kantsun asemalla sitten jutteli kaksi noin 20v tyttöä. Toinen toiselle:
- mä vähän vihjasin sille et tekis mieli herätä suuseksiin, niin arvaas mihin mä heräsin aamulla?!
- nooh?
- siihen että se työntä oma mulkkua mun naamalle! MIKÄ MULKERO!

Mä repesin, mun oli pakko oikein juosta toiseen päähän laituria nauramaan.

Nooh, asioitani hoidettuaan kaupungilla, olin menossa kotiin taas junalla. No kas-kas, se sama likka istuu viereess, jo hieman väsynen näköinen. Mua alkoi naurattaa, että tais likka saada kunnolla. No, se vetää banaanin esille ja alkaa sitä popsimaan. Siin vaiheess mun jo vaikea pitää pokkaa, onneks mull oli kirja, vedin sen esille ja olin mukamas nauramassa niin ihQlle kirjalle. Se likka alkaa sammahtelee siin vieress banaani kädessä. Sit se vissiin jo vaipui uneen hetkeks ku juna hieman pomppasi ja se banaani tökkäs sitä muidua naamaan... "MULKKU! Mä sanoin sulle EI NAAMALLE!"- huusi tyttö! Siin vaiheess repes puolet vaunusta ja toinen puoli yleisöä kalpeni aika pahasti.

EI HLV!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.