IRC-Galleria

DaFlashBack

DaFlashBack

...just kiddin'

Tää on yhdelleTorstai 21.09.2006 23:20

Siit on jo vuosii ku viimeks kävelin sun kanssas puutarhas ja omppupuun vaaleet kukat putoili tuulen mukana.. mähän kirosin sitä kun sitä hetkee ei saatu taltioituu..
Jos multa kysyttäis mitä rakkaus on, se on sitä mitä ei tarvitse sanoa ääneen sen tuntee..
se on sitä kun se nimi kuullaan, on perhosii vatsas ja hymy korvissa.se on ne lämpimät väreet jotka tulee sillon kun koskettaa..ja se on se katse jonka jälkeen sä haluaisit vaan halata etkä päästää ikinä irti.. se kun sä voit itkee ja purkaa surus, ja se kuuntelee,se kun sä tunnet sen hengityksen ja tiedät et se on siinä.. se on parhainta maailmassa mitä mä tiedän ikinä!

Ja nyt mulle pitäis riittää vaan se että joskus nään vilauksen susta

se pari sekunttia..

kaikki ne kokemat.. sä näät pikakelauksel sun silmies edessä. niinku countdown nykyhetkeen Ja taas sä tunnet sen viimesen päivän sisimmässäs minkä saitte enää olla!!!!!!!

sä oot tatuoituna mun sydämeen.. varjona mun kanssa aina... huuto mun päänsisällä ja paine mun rinnassa
ja mikään ei tule korvaamaan sitä, ei ikinä ei mitään mahdollisuuksia, en edes tiedä voisiko mikään maailmassa olla tärkeempää





Jos multa nyt kysytään mitä rakkaus on..

se on sitä mitä ei tunne kun kerran aitona elämässään..se on se katse joka kääntyy pois.. se on ne sydämen sykkeet jotka loppuu kuin seinään.. se on se ikkuna meijän välis kun näen sut taas... sekunneissa.. se on se mitä ei unohda

lupasin sulle sillon joskus.. mutta koskaan ei oo liian myöhästä pitää lupauksiaan!!!!!!!!!!

herkistelkää sillon kloksahtaa aina jokin lukko auki...



muistoja ja asioita ei pitäis tukahduttaa, nimittäin ne ei lähde, ne ei kuole ja ne palaa aina kummittelemaan sun mielees, ne haluaa valoon ja odottaa selvittämistään niin kauan kunnes ne hyväksytään. ja yks todella hyvä esimerkki on mun äiti..Love..


vielä joskus mäkin särjen sen ikkunan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.