IRC-Galleria

DaNa86

DaNa86

Laura Lapanen (PsykopaattiKilpikonna)

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Torstai 17.11.2005 23:01

ja taas se viikonloppunen uhkaavasti lähestyypi.. piti olla selvä viikonloppunen mutta kait sitä täytyypi juhlia ku opiskeleen pääsin ja ihuna Katjaliini tulee käväseen torniossa <3 syytetään siis katjaa kaikesta ku saa miut aina pahoille teille houkuteltua.. =D on se aika epeli.. <3 vissii sitä kohta täytyypi nukkumaan mennä jos huomenna aikoo pööpöillä..

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.11.2005 22:26

Ja näin sitä on päästy taas takaisin normaaliin rytmiin loman jälkeen.. Vaikka kyllähä siihe aikaa meniki.. x)
Loma meniki ihan kivasti pööpöillessä ja tulipa Oulussaki kävästyä kavereita kattelemasa ja hevimestassa meininkiä tarkastelemassa ja hauskaahan siellä tietenki oli.. :)
Voih.. Miski aina ei voi olla loma.. *mutru* EN ALA!!! mutta kohta taas viikonloppunen.. Wuhuuuuu!! =P

pfffffTorstai 27.10.2005 18:53

tulipas sitten eilen vähä pööpöiltyä.. vaan eipä oo nyt yhtä riehakas olotila kuin eilen iltasella.. x) huomenna ouluun pööpöileen.. wuhuuuuuu.. haaskaa..
kohtapa pitäis synttäreitä kävästä juhlimassa ja sitten pääseeki taas nukkumaan.. iiiiihunata.. =)

syyslomanen alkoi.. :)Tiistai 25.10.2005 23:49

Aih ihunata.. Tänää se kauan odotettu syyslomanen sitten alkoi.. =) ei lapsia viiteen päivään =D saa vain lusmuilla ja pööpöillä maanantaihin asti..
Ja juurikin vasta huomasin tämän oivan päiväkirjahommelin täällä.. Hidas kun olen ilmeisestikin.. x) Mutta eipä tässä tällä kertaa erikoisempia.. Taidanpas katoilla pööpöileen johonnii päin ku ei itekseenkää jaksa täsä höpötellä..
- Vanhemmat »