IRC-Galleria

Donnan ensimmäinen yö meilläLauantai 03.05.2008 12:21

Ihanaa. Mun sydän pakahtuu aivan täysin <3 Käytiin eilen Jannen kanssa katsomassa Donnaa, taas XD Mie olen siellä nyt ravannut kolme vai neljä päivää...Ja Signe lupasi ottaa Donnan yhdeksi yöksi kokeiluun. Oi että mie olin aivan innoissaan. Noh automatka meni hiukan hermostuneesti, Donna ei ehkä oikein tykännyt mun auton pitämästä äänestä. Sitten äkkiä KK-kauppaan ostamaan Donnalle ruokaa ja kämpille. Ajattelin, että päästetään Donna kävellen meille kämpille, että tuskin niin pieni karkaa. Kaikki meni hyvin, kunnes naapurin hoito koira alki haukkumaan kauempana kova äänisesti ja Donna säikähti ja lähti juoksemaan karkuun. Mie tietenkin nakkasin kauppatavarat maahan ja juoksin perään, ettei meidän pikkuisen eka kotireissu olisi päättynyt auton alle. Onneksi Donna kääntyi nurkan taakse eikä jatkanut tielle. Noh tietenkin ressu säikähti sitä, että minäkin juoksen perässä, mutta kuitenkin sain Donnan kiinni. Mentiin sitten sisälle ja tietenkin kaikki paikat piti nuuskia ja ensimmäisenä päästää pikku pisu keittiön matolle :/ Ja sitten matka jatkui akvaarion alle, jonne Donna alkoi tekemään isompaa asiaa. Mie nappasin pikkuisen syliin ja vein pihalle, puhelimeni samalla soiden. Miksi kaikki soittaa aina silloin kun aika on huono ja silloin kun toivoisi jonkun soittavan niin turha luulo, että joku soittaisi?!?
Noh, sitten alettiin katsomaan televisiota ja siin Donna huomasi kuinka ihana meidän sohva, joten kultani ehto, ettei koiraa päästetä sohvalle tais kumoutua :D Mutta sänkyyn se ei kuulemma ikinä saa tulle..."Ei vai ;)" Noh sitten värkkäsin Donnalle ruuan keittiöön, eli Cesar Villiriisi ja liha(en muista mikä liha) ja siinä sitten heräteltiin pikkuinen syömään. Noh kyllä se hiukan söi, mutta nukkua se vain tahtoi. Sitten se alkoi katsomaan Jannen kanssa televisiota :D Siittä on kuvakin Donnan kansiossa XD Huomattiin viime yön aikana, että Donna on kova kiipeilemään ja se nukkui Jannen vieressä kokoyön :´( eikä minun vieressä..nyyh...ja yöllä on hiukan outoa nukkua kun piti alitajuisesti olla varovainen kun tiesi että pieni pentu on samassa sängyssä. Noh miehän havahduin yöllä että Donna ei olekkaan mun vieressä ja paniikissa etsin sitä ja Janne sanoi, että se nukkuu tuossa hänen vieressä :)
Noh aamu herätys oli puol kasi kun Janne piti mennä töihin. Käytin Donnaa pissillä ja sit laitoin Donnalle ruokaa, jota se hiukan söi. Sitten käytiin Jannen ja Donnan kans ulkona ja pikkuinen pissi ja kakkasi. Hyvä niin, ettei sisälle tehdä asioita :) Ja kun Jannen piti lähteä töihin Donna lähti Jannen perään ja alkoi itkemään kun Janne käveli tien toiselle puolelle. Taisi pikkuinen rakastua Janneen :) Noh, kohta pitäisi viedä Donna takaisin Signelle ja Maunolle ja hakea sit ensi viikolla lopullisesti meille :D Mutta mie en raaskisi antaa sitä enää pois. Mie kidnappaan Donnan ennenaikojaan XD Noh, Signe lupas mulle opettaa ensi viikolla koiran pesun ja huomasin, että pitää käydä ostamassa pienemmät kynsisakset, kun se jonka ostin on liian iso :(
Mutta tälläinen iloinen ja ihana ensimmäinen yö meidän nappisilmän kanssa <<33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.