IRC-Galleria

laiturilla...Lauantai 12.08.2006 23:58

Istuskelin laiturill. Olin käynyt saunassa ja jopa uimassa ja istuskelin laiturilla kuivattelemassa hiuksiani ja kuuntelin musiikkis. Tuli välillä tippakin linssiin...kun miettii alkuviikkoa. Lähimmäisen hellää kosketusta poskella tai hyvänyön suukkoa...jos sitä ottaisi itseä niskasta kiinni ja hankkis elämän?

Viimeinen päivä tampereel...huomenna lähtö ivaloon klo.12.00 jos sit Ivalossa alkaisi helpottamaan olo. Kaverikin txt, että lähdetään piettää hauskaa, mutta mitä hauskaa?Ei oikein ole fiilistä, mutta ainahan voi kokeilla.

Ihminen on epäoikeudenmukainen. Jos erotaan, niin miksei toiselle voi sanoa kunnonvastausta vaan sellainen, että toisen pitää päätellä itse missä meni pieleen? Mutta sen voin sanoa, että kynin sen vastauksen...minulla on oikeus..olen itsekkin aikaisemmin joutunut selittämään, niin miksei muut pidä???

Sitäkin huomaa, että vaik olet itkenyt itkemistä, niin kyll niitä kyyneleitä tulee viel, vaikka ei runsaasti, mutta silleen, että silmät kostuu ja rintakehä nousee ylös alas-tiuhaa tahtia...tuska sisällä...ja kaikkea...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.