IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Tressiä pukkaa...lahjoja pitäisi ostaa, mutta ei ole rahaa..koulussa vielä kokeita ja joulunäytelmäkin pitäisi hoitaa huomenna ja käsistä ei oo...just...ja lomalla pitäisi tehdä vielä monta asiaa ja aika ei varmaan riitä...koska se kunnon loma tulee??tässä sitä alkaa oikeasti ihmettelemään.....tressi on perseestä!

Nuha, kuume, sairas!Lauantai 03.12.2005 19:48

Tässä nenä valuu, kurkku kipee ja kuumetta...sairas...mutta silti hypin hereillä, vaikka pitäisi ehkä hieman rauhoittua...mutta ei jaksa olla vain paikallaan..

Mantsan koeKeskiviikko 30.11.2005 13:20

Just...kokeeseen puoli kuoleena..kurkku kiepee, kuitenkin taas virusperäinen...vähän heikko olo..maha kipeä...ja koe piti tehdä,...noh, toivottavasti meni edes läpi...

KoeviikkoMaanantai 28.11.2005 14:52

Just...sehän tästä puuttui..koeviikkokin päällä ja töitä pukkaa ja muutenkin kaikki immeiset ottaa päähän...eikö olis helpompaa ottaa ja ampua itsensä!

TöitäLauantai 26.11.2005 04:23

Kiva...tässä just työt loppuneet ja jalat aivan kipeät.
Aamulla oli kolmentunnin äikän koe, sitten kahden tunnin tanssit ja sit neljästä puol kahteen töitä...perhanan jazzit...ja kokoajan oli asiakkaita, jotka vain marmatti ja marmatti. Vittu, eikö nekin voi tajuta, ettei kaikki kerkeä juuri yhtä ihmistä passata, kun talossa on se 150 muuta ihmistä...argh!
Marmati marmati...argh..jos menis nukkumaan...ZzZz....

Jaa-a että tälläinenTorstai 24.11.2005 13:47

Pitihän tälläiseen kirjoittaa...vaikka mitä hyötyä tästä on?
Voishan tänne manata kaikki ihmiset jotka vihaa, mutta mitä hyötyä siittäkin olisi?
On tämäkin yks....päiväkirja nimikin, luuleeko joku tosissaan, että tänne aletaan kirjoittelemaan sydänsuruista yms. joita muut voivat lukea?
Eikä päiväkirjan tarkoitus ole yksityinen?
Mutta tämähän kirjoituskin olisi pitänyt aloittaa: Rakas päiväkirjani tänään....plaa plaa plaa...
Kummallinen tämä netti....huoh..huomenna pitäisi mennä taas wanhojen tanssi harjoituksiin, mutta oikea jalka kiepä...mur...ja sitten töihin..pitkä päivä siis huomenna tulossa...huoh...on tämäkin elämää.... O_o
- Vanhemmat »