IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

Reissu lähenee...Torstai 27.10.2005 01:44

Reissu alkaa jo siis huomenna torstaina 27.10. mun osalta jo kello 09:00 kun lähden siirtymään kohti Oulun keskustaa ja kohti junaa. Onnikka numero 9 kuljettaa noin 20 minuutissa minut keskustaan. Siellä sit viime hetken kaupassa käynti ja sen jälkeen rautatieasemalle ja junaan joka venaa raiteella 3.

InterCity 52 juna Helsinkiin, mutta mie jään jo Tampereella poies koska meen Haapamäelle. Tampereella pidän sit ruokatauon koska vaihtoaikaa on tunti ja vartti ennenkö taajamajuna lähtee Haapamäelle.

Reissun alkuperäissuunnitelma vähä muuttu nyt täs viime hetkellä vaan edelleen ollaan iloisin mielin menossa kohti Haapamäkeä. Lauantaina sit lähdemme aikasin aamulla 6:13 kohti Tampereen asemaa jossa vaihdamme junaa joka menee Helsinkiin vaan me menemme Riihimäelle jossa taas vaihdamme junaa joka lähtee kohti Lahtea.

Lahdessa sit käymme vaunut.org:n miitissä ja sen jälkeen Pienoisrautatiepäiville. Kello 16:04 pitää olla jo sit asemalla venaan InterCity 8 junaa joka vie Riihimäelle ja siitä InterCity 55 Ouluun. Että tämmöstä tällä kertaa. Sunnuntaina sitte taas online.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.