IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

päivä kohta ohi kiitos sentään...Keskiviikko 09.11.2005 00:05

Jeps elikkä kuten otsikko kertoo nii päivä menny suunnillee pipariksi eli ois sama ollu nousematta sängystä.

Päivä alko sillä että vasen käsi iha jumissa ja sit heti ku heräät siinä puoli kahden tuntumassa niin tunnin päästä veli uskaltautuu kaapistaan ulos ja sanoo että teeppä ruoaksi lasagnette. Kovasti veli sattuu oleen kiireistä miestä vaikka onki vapaapäivä hänellä.

Sitten ku saan tehtyä lasagnetten niin sit sitä on vaan ite syömäs ja äiskähä ei syö ku tiputtaa kiloja ja veli syö sittekö haluttaa eli teinpä sitte iha itelleni sapuskat. Kyllähä se sit iltaan mennessä oli tyhjentyny kummasti.

No sen jälkeen vien roskia ja alkaa se roskasäkki vuotaan, koska siellä muutama täys dialyysinestepussi ku ei suostu kone toimimaan. Sen jälkee pestää ikkunoita eikä se passaa äiskälle, joten päivän kruunaa se ku veli ei osaa uusavuttomana käyttää video/DVD-laitetta nauhoittaakseen itselleen carnivale ohjelman. Tosin oisin halunnut katsoa Kylmäverisesti sinun, vaan eipä sitten käykkää ku pitää olla dialyysikoneessa jo kello 21:00. MISTÄ MUA RANKAISTAAN :( joops no nyt on tullu auottua päätä sen verran että toivottavasti huominen ei mee iha penkin alle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.