IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

Blogi

« Uudemmat -

Uusi galleriaTiistai 06.10.2009 16:21

Te teinit, jotka valitatte kaikesta uudistuksesta ni tehkää ittellenne oma galleria ja parempi kuin tästä ni tarvii vinettää, että on huono, kun ette muutenkaa osaa perustalla mielipiteitänne.

Koskilinjat rahastaa...Perjantai 26.09.2008 03:00

Jeps. Elikkä tänään kun lähdin PoRhan jäseniltaan linjalla 9 Kempeleen kirkonkylältä Kirkonmäen pysäkiltä kohti kaupunkia ja siellä pysäkki nimeltä Limingantulli P, jossa tarkoitus jäädä pois. Kuski kysyi, kun sanoin, että missä jään poies niin kysäsi hintaa, että eikös se ole 3,50e, joka on hinta kertalipusta 12 km:n matkalta ja se oikeuttaa Kirkonmäen pysäkiltä keskustaan. Limingantulli on hieman ennen keskustaa ja näin ollen Limingantullin pysäkille riittää 9 km:n kertalippu joka on 3,20e. Sanoin että eiköhän se ole vähän halvempi. Paluu takaisin Kempeleeseen meni oikein eli sain mitään kyselyitä 3,20e lipun.

Toinen oli että lähdin Oulun keskustasta Kempeleeseen Kirkonmäen pysäkille ja kuski sitten paineli koneeseen 3,50e hintaisen kertalipun niin kuin kuuluu tehdä ja maksoin 5e setelillä. Bussi oli täysi ja sitten huomasin että olin saanut vaihtorahaksi 1 euron ja 20 senttiä vaikka takaisin olisin oikeasti pitänyt saada se 1 euro ja 50 senttiä. Noh kun bussi kerran oli täysi niin en jaksanut alkaa käveleen sinne etuosaan vaarimaan lisää rahaa.

Tästä johtopäätöksenä voidaan vetää että kuskit ei tiedä a) tarkkaa hintaa tietyille pysäkin väleille tai b) ne tahalleen yrittää rahastaa liikaa. Jatkossa saa olla tarkkana, kun matkustaa joukkoliikenteessä.

Uus kone kasassa ja toiminnassaSunnuntai 30.12.2007 22:10

Jeps elikkä kasasin tässä uuden koneen komponentit vanhaan koppaan ja kertaheitolla menivät oikein <tuuletus> Kaiken lisäksi tämä on melko hiljainenki vieläpä ja käy melko vähäisillä lämmöillä <virne> että semmosta

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.12.2007 02:32

Kysy oraakkelilta seuraavat kysymykset, mutta aseta oma nimesi nimen kohdalle.
http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php


1. Onko Pauli viisas: Aika varmasti kyllä, mutta ei se haittaa. Päinvastoin, se kuuluu asiaan.

2. Onko Pauli söpö: Sitä söpömpää ihmistä ei voi nähdä kuin eläintarhassa.

3. Onko Pauli kaunis/komea: Riippuu tilanteesta, useammin kyllä jälkimmäinen.

4. Onko Pauli ihana: Mitähän sä siinäkin tyypissä näät... :D :D :D :D

5. Onko Pauli seksikäs: Söpömpi ku sä! ÖÖÖ...okei :D

6. Onko Pauli laiska: Ei todellakaan, mutta isäsi taitaa olla.

7. Onko Pauli tuhma: No tottakai! Luulitko jotain muuta? :D

8. Onko Pauli siisti: Eihän tuota edes tarvitse miettiä eli kyllä!

9. Onko Pauli ilkeä: Kyllä on, eikä ihan pienessä mittakaavassa olekaan!

10. Onko Pauli tuhlari: No on on! Oliko tämä edes epäselvää?

11. Onko Pauli tunnollinen: Ei, mutta kohta kyllä, kun olet siinä.

12. Onko Pauli mies vai nainen: Ja-a ottaa siitä sitten selvää

Että semmosta :D

Reissuun...Perjantai 07.12.2007 12:58

Jeps elikkä tänään yöllä sit lähetää reissaan tuonne etelään Helsinkiin taas vaihteeksi, kun serkku saanu lakin ni sitä pitänee lähtee vähä juhlistaan. Sunnuntaina sitten takasi kotipuoleen.

Mälsää tuo et lähti noi lumet joten sais tulla nopeesti takasi.

[Ei aihetta]Tiistai 20.11.2007 14:25

laita " <3<3<3 " jos haluaisit viettää kiihkeän yön mun kans (grrrauh!!1)
laita " <3<3 " jos rakastat mua,
laita " <3 " jos olen suht koht tärkeä
laita " :D " jos välität musta
laita " :| " jos et keksi mitn sanottavaa musta
laita " :) " jos ollaan kamuja
laita " :( " jos et pidä musta
laita " :< " jos vihaat mua
laita " :> " jos haluaisit tutustua muhun

Kun olet vastannut tähän, lisää tämä omaan päiväkirjaasi, niin näet mitä mieltä muut ovat sinusta.
LoL. :D

Rahastushomma 2Sunnuntai 02.09.2007 15:20

Jep elikkä sitä touhuttii eilinen päivä (1.9.) taas rahastajana. Väkeä riitti joka ajolle ja ensimmäinen ajo Muhokselle oli se vilkkain ja takaisin. Isoin ryhmä mitä oon saanu rahastettua oli 15 hengen ryhmä joten siinä meni leimatessa paljon aikaa vaikka yhdeltä perittiin koko ryhmän maksu. Tosin ottivat vielä menopaluun joten aikaa vei. Tosin sain ennen määränpäätä rahastettua kaikki sentään.

Väkeä siis riitti joka ajolle tosin joskus oli puolillaan vaunu täysi joten sai vähän hengähdystaukoa. Tosin Oulu - Toppila / Hietasaari välillä sai hengähtää kun sillä välillä ei tarvinnut rahastaa. Että tämmöistä tällä erää.

Genesiksen konsertti CD:t tulivatLauantai 25.08.2007 14:34

Eli ne tulivat tuossa viime keskiviikkona 22.08. &lt;tuuletus&gt; Tässä on jo pariin otteeseen tullut kuunneltua &lt;virne&gt;

Eilettäin kävin viemässä pahveja ja sit joku riemuidiootti jolla oli kiire ni ajoi päin punaisia kun mulle paloi vihreet nii ois syntyny kolari muttei ihan kun sain sentää jarrutettua.

Että tämmöstä tällä kertaa

Jatkoa Genesiksen konsertti CD juttuunPerjantai 10.08.2007 18:40

Eli kun tarkemmin kahtelin niin Payment statuksessa luki Approved ja sit kävin kurkkaan selitykset niin ois varmaan pitänyt lukee Paid noh edelleen siellä lukee Approved mutta Shipping statukses lukee nyt Shipped 08/06/07 eli 06.08.2007 on pistetty toimitukseen. &lt;tuuletus&gt; Aikasemman viestin aikaan Shipping status oli Pending

Nyt ne siis on tulossa ja sitten ootteleen.

Genesiksen konsertti CD:tKeskiviikko 01.08.2007 10:15

Eli huomasin että tilille oli ilmaantunu katevaraus ja arvatenki summasta kyse on Genesiksen Helsingin konsertin CD:stä. &lt;tuuletus&gt; Kävin tarkistaan tilini themusic.com:ssa ja siellä luki paymentin kohdalla approved. &lt;tuuletus&gt; Nyt odotteleen vaan että posti kantaa ne perille saakka.

Nyt voin onnellisena lähteä hoiteleen päivän asioita.

Kivaa päivää kaikille.
« Uudemmat -