IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

Uusi reissu ja uudet kujeet...Lauantai 26.11.2005 21:43

Noniin elikkäs Perjantai iltana starttasin siinä varttia vailla seittemän kotipihasta kohti bussipysäkkiä ja sitten odottelin kolmen kassin kanssa bussia pysäkillä ja siinä sit unohdin että pepsit jäi no en lähteny hakeen vaan ostin uudet lähimmältä R-Kioskilta.

No hyppäsin junaan ja sit kuulutettiin Pikajuna 73 20 minuuttia myöhäiseksi. Ehdin siinä yhden kuvan ottaa Oulun asemalla pysähtyneestä InterCity 53 junasta. Siinä sit hyppäsin paikoilleni ja vaununa oli EFit 23556. (tämä on vähä junapainoitteinen joten koittakaa kestää) Oisin halunnu Eipt vaunuun lipun mutta kun VR:n lippumaatti ei osaa nii se ei osaa. Noh sitten lähdettii puoli yhdeksän maissa ja normaalilähtö ois ollut 7 yli kahdeksan.

Päätin että jos Eipt vaunu on hiljainen ja ei tuu ketään niin meen sinne ja se osin kannatti osin taas ei. Iisalmeen saavuttaessa saatiin kiinni aikataulu ja lähdettii aikataulun mukaan liikkeelle. Vaihdoin Eipt vaunuun konduktöörin kiertäessä jo sen vaunun missä alunperin on minun paikkani.

Siinä sit aloin kahtomaan Pimp My Ride jaksoja mitä olin imuttanut juuri edellisenä yönä. Toiseksi viimeistä kun kahtelin istahti viereen nuorekas neitokainen siinä 18 kahtelemmaan niitä paria jaksoa. Siinä tämä neitokainen sit otti rennomman asennon mun olkapäätä vasten. Kun viimeinen jakso loppu niin sit päätettiin että aletaan katsomaan Star Wreck - In The Pirkinning leffaa. Siinä sit minulla neito kainalos katotaan kuin melkein nuori pari, joka ois justiinsa rakastunu ja käsi kädekkäin sitä leffaa. Siinä kesken kahtomisen neito haluaa suudella joten vastaan suutelemalla vastaan. Siinä Mikkelin tienoilla sitten neito päättää yrittää nukkua vaan ei tuu siitä mitään ja sen jälkeen vaihtaa seuraansa kun vaunuun on jämähtäny känniläiset pari kappaletta ja sit tästä eteenpäin olevat tapahtumat ovat sen verran likasia jota en paljasta...

Ensimmäinen jäseniltani...Torstai 24.11.2005 22:07

Elikkä tulin justiinsa PorHan (Pohjois-Suomen Rautatieharrastajat) jäsenillasta ja siellä näytettiin dioja Yhdysvaltojen junista, lähinnä tavarajunista sekä niiden kulkemisista.

Sitten toiseen asiaan elikkä edellee testissä polttava ja emolevy. Menee varmaan ensi viikkoon kun ei viikonloppuna ehdi hakea, kun tulee reissu eteen ja sinne lähdetää huomenissa illalla.

Pääkoneen DVD-polttava-asemaLauantai 19.11.2005 02:31

Joo elikkä tuo Lite-On merkkinen dvd-polttava asema, jota ny epäillää rikkinäiseksi ja siitä emosta tulikin jo vastaus että siinä muka ei ois mitää vikaa. Saa nähä mite käy mut molemmat edelleen testissä.

Pääkone senku venyy ja venyy...Maanantai 14.11.2005 16:45

Elikkäs pää tietokone mitä tuun käyttämään jatkossa niin sen kunnostus senku venyy ja venyy. Emolevy paskana ja odotan että saan vastauksen onko se hajalla vaiko saako sen korjattua ja mikäli se on nii hajalla että antavat uuden liikkeestä. Kiintolevyt alkavat oleen paikoillaan sekä polttava DVD-asema.

Tosin kotelo vaihtu uudempaan Antecin P180 koteloon. Pitäisi tässä vielä laitella virtalähde paikoillee niin sit vaan odotella sitä emolevyä. Hitsi kö tää odottavan aika on pitkä :(

päivä kohta ohi kiitos sentään...Keskiviikko 09.11.2005 00:05

Jeps elikkä kuten otsikko kertoo nii päivä menny suunnillee pipariksi eli ois sama ollu nousematta sängystä.

Päivä alko sillä että vasen käsi iha jumissa ja sit heti ku heräät siinä puoli kahden tuntumassa niin tunnin päästä veli uskaltautuu kaapistaan ulos ja sanoo että teeppä ruoaksi lasagnette. Kovasti veli sattuu oleen kiireistä miestä vaikka onki vapaapäivä hänellä.

Sitten ku saan tehtyä lasagnetten niin sit sitä on vaan ite syömäs ja äiskähä ei syö ku tiputtaa kiloja ja veli syö sittekö haluttaa eli teinpä sitte iha itelleni sapuskat. Kyllähä se sit iltaan mennessä oli tyhjentyny kummasti.

No sen jälkeen vien roskia ja alkaa se roskasäkki vuotaan, koska siellä muutama täys dialyysinestepussi ku ei suostu kone toimimaan. Sen jälkee pestää ikkunoita eikä se passaa äiskälle, joten päivän kruunaa se ku veli ei osaa uusavuttomana käyttää video/DVD-laitetta nauhoittaakseen itselleen carnivale ohjelman. Tosin oisin halunnut katsoa Kylmäverisesti sinun, vaan eipä sitten käykkää ku pitää olla dialyysikoneessa jo kello 21:00. MISTÄ MUA RANKAISTAAN :( joops no nyt on tullu auottua päätä sen verran että toivottavasti huominen ei mee iha penkin alle.

Reissu ohi....Keskiviikko 02.11.2005 17:27

Joops se reissu onnistu sit ihan hyvin ja kuvia tuli roppakaupalla. Hyvä kun ei sentää muistikortti loppunu kesken kaiken. Noh tuossapa kokkeilin erään innoittamana vettä kuvata ja onnistuhan se. Kuvissa on tulos.

Tänään sitte käyn hakeen postista printteriin palikan, jotta saan sen verkkoon kiinni itsenäiseksi yksiköksi ettei tarvii jakaa koneen kautta. Samalla haen myös vara-akun Nikoniin kun ei voi olla varma millon tuo originaali laukee vaikka ei vielä pitkään aikaan. Varma on siltikin varmaa.

Reissu lähenee...Torstai 27.10.2005 01:44

Reissu alkaa jo siis huomenna torstaina 27.10. mun osalta jo kello 09:00 kun lähden siirtymään kohti Oulun keskustaa ja kohti junaa. Onnikka numero 9 kuljettaa noin 20 minuutissa minut keskustaan. Siellä sit viime hetken kaupassa käynti ja sen jälkeen rautatieasemalle ja junaan joka venaa raiteella 3.

InterCity 52 juna Helsinkiin, mutta mie jään jo Tampereella poies koska meen Haapamäelle. Tampereella pidän sit ruokatauon koska vaihtoaikaa on tunti ja vartti ennenkö taajamajuna lähtee Haapamäelle.

Reissun alkuperäissuunnitelma vähä muuttu nyt täs viime hetkellä vaan edelleen ollaan iloisin mielin menossa kohti Haapamäkeä. Lauantaina sit lähdemme aikasin aamulla 6:13 kohti Tampereen asemaa jossa vaihdamme junaa joka menee Helsinkiin vaan me menemme Riihimäelle jossa taas vaihdamme junaa joka lähtee kohti Lahtea.

Lahdessa sit käymme vaunut.org:n miitissä ja sen jälkeen Pienoisrautatiepäiville. Kello 16:04 pitää olla jo sit asemalla venaan InterCity 8 junaa joka vie Riihimäelle ja siitä InterCity 55 Ouluun. Että tämmöstä tällä kertaa. Sunnuntaina sitte taas online.

Päiväkirja ja uusi reissu...Tiistai 25.10.2005 01:04

Noni tää tais jämähtää taasen paikolleen tämä mun koneen komponenttien päivitys kun reissua pukkaa ny viikonlopuksi.

Näemmä ylläpito laittanut uuden nimen IRC-Logille eli Päiväkirja on myös ihan hyvä nimi. Reissu sit suuntautuu Oulusta Tampereen kautta Haapamäelle kuten edellinenki. Siellä vietän pari päivää Jarskan kaa http://irc.fi/Jarska| . Haapamäeltä sit lauantaina lähdetää aamusella aikasin Lahtea kohti Tampereen ja Riihimäen kautta ja junalla tietysti. Lahdesta erkanemme sitten kumpikin kotia päin kuhan pienoisrautatiepäivät ovat ohi lauantain osalta. Tosin pitää ottaa huomioon että ei olla ihan tappiin asti kuitenkaan vaan lähdemme sujuvilla yhteyksillä kohti kotia.

Uus kuvatus...Perjantai 21.10.2005 04:00

Tuli sitten vihdoin ja viimein saatua uutta kuvaa kehiin pitkästä aikaa... Huomenna sitten on se MAGIC - Kansainvälinen taikurishow Madetojan salilla.

Huominen herääminen tulee oleen tuskaa kun aamulla aikasten pitää herätä muutaman hassun nukkumistunnin jälkeen, koska koirat vastuullani ja yssikseen saan olla jopa pari päivää jee jee :)

Pöytäkoneessa edellee ropleemia...Keskiviikko 19.10.2005 01:32

Joo eipä se muistin lissäys auttanu ollenkaan :( mikähä tuossa mahtanee olla vikana?

No jo tännää tuli Suomen Kiskoliikennekalenteri vuodelle 2006 ja mie otin veljeni auton hyötykäyttöön viikon ajaksi njähähää :D. Eikai siinä pitää odotella vastausta jos joku tietäs tuoho ropleemaan ratkaisun mulla ei pursua yhtää idisvinkulaliikettäkää edes.