IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Näin se käy.Keskiviikko 08.10.2008 01:22

En tiedä miten tähän tekstiin törmäsin, mutta kun siihen törmäsin, en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Nauroin hetken vedet silmissä, toisinaan taas muistin, että tämä pelle on suomalainen, eli niinkin tyhmiä ihmisiä, joita kuvittelin olevan vain jenkkilän sisäsiittoisilla preerioilla perheissä, joissa on kahdeksan Billy-Bob nimistä kolmivarpaista ja hampaatonta junttiveljestä menneet naimisiin saman siskonsa kanssa. Mutta tässä sitä ollaan.

Suomalainen entinen biokemian opiskelija, nykyinen lääkäri, Pekka Reinikainen. En tiedä miten tämän sanoisi kauniisti, joten sanon sen vain siten miten se nyt spontaanisti mieleeni juolahtaa. Voi taivas mikä älykääpiö. Kuinka tällainen tietämätön heinähattu on voinut saada lääkärin paperit?! SUOMESSA!

Noh, ei anneta tittelien häiritä, piestään Reinikaisen ajatukset maahan ja tanssitaan evolutiivinen ripaska niiden päällä.




******
Teräksenlujana ateistina Pekka Reinikainen uskoi mukisematta Charles Darwinin kehitysoppiteoriaan. Sittemmin hänelle avautui totuus: maailma on Jumalan tarkalleen suunnittelema ja luoma. Reinikainen opiskeli tuolloin biokemiaa.

- Biokemiassa selviää hyvin nopeasti, ettei ihmisen rakenne voi syntyä itsestään. Jos alamme tehdä ihmisen perimämolekyyliä dna:ta, se on erittäin vaikeaa laboratoriossakin. Luonnossa siihen tarvitaan useita kymmeniä nanokoneita ja energiaa, joka on sitoutunut kemiallisiin sidoksiin.
******

Tässä ilmeisesti arvon biokemisti Reinikainen viittaa Miller-Ureyn kokeeseen, jolla on pyritty luomaan orgaanisia yhdisteitä,jollaisista yhden abiogenesisteorian mukainen elämänalku on lähtöisin. Koe käyttää pääasiassa metaani, ammoniakki ja vetykaasujen sekoittamista yksinkertaisten aminohappojen luomiseksi. Tämän kokeen ja siitä kehiteltyjen jatkokokeiden on todettu luovan paljon orgaanisia aineita, joita voitaisiin käyttää yksinkertaisten solujen syntyyn. Olen jo aiemmin käsitellyt yhtä tällaista selittäessäni elämän syntyä.

******
- Vaikka koulukirjassa lukee, että alkuliemen molekyylit kehittivät itseensä informaatiota, se on roskaa. Rupesin tajuamaan, että tässähän on menossa suuri huijaus: tieteen varjolla koetetaan kieltää Jumalan olemassaolo.
******

Ah, perinteinen 'tiedemaailman salaliittoteoria'. -Laitetaan samaan kansioon 9/11, Kennedy-salamurha ja NASAn feikkikuulento -teorioiden kanssa.

******
Reinikainen tutki aihetta ja hankki lisää tietoa vuosikymmenten ajan. Eräässä kristittyjen lääkäreiden konferenssissa hän kuuli ranskalaisen lääkärin terävän huomion: suurin syy siihen, etteivät ihmiset usko Jumalaan tai luopuvat uskostaan, on evoluutioteoria.

- Fanaattisimmat evoluutioteorian kannattajat sanovat suoraan, että heidän tavoitteensa on poistaa usko yliluonnolliseen ja usko Jumalaan.
******

Yliluonnolliseen uskominen antaa mahdollisuuden joillekkin todellisuudesta irtautuneille tehdä sellaisia tempauksia, kuin esimerkiksi tämä eräs jenkkilahko, joka oli pakkonaittanut johtajalleen alaikäisiä tyttöjä, koska johtaja oli saanut käskynsä "jumalalta". Useammassa kuin yhden kerran olen lukenut uutisen jossa hartaasti uskovainen vanhempi on ottanut lapsensa pois lääkärien määräämiltä lääkekuureilta ja raahannut kirkkoon rukoiltavaksi, yleensä tuhoisin seurauksin. Onko se niin huono juttu jos tällainen vainoharha poistuisi maailmasta?

******
- Kokonaisia sukupolvia koululaisia ja yliopisto-opiskelijoita on aivopesty uskomaan täyteen valheeseen. Seuraukset näkyvät tuolla kadulla: mielenterveyshäiriöitä, väkivaltaa, päihteiden käyttöä, tarkoituksettomuutta, itsemurhia. Syy on darwinismi eli se, että Jumala pannaan syrjään ja tehdään naurettavaksi sellaisilla perusteilla, joita ei ole olemassakaan, Reinikainen toteaa.
******

Miten evoluutio, eli biologian alalla vaikuttava perinnöllisten ominaisuuksien muutos sukupolvien välissä, liittyy _MILLÄÄN_ lailla nyky-yhteiskunnan rappioon? Sosiaalinen käyttäytyminen ja kulttuuri eivät liity mitenkään evoluutioon. Sen lisäksi evoluutio ei millään tavalla pyri "panemaan syrjään ja tekemään jumalaa naurettavaksi". Evoluutio, kuten tiede muutenkin, käsittelee vain havainnoitavissa olevaa maailmaa, johon jumala ei kuulu. Siksi yliluonnollisen olemassaoloa tai olemattomuutta ei voida tieteellisesti todistaa(vielä).

******
Hän ei usko, että luomista ja evoluutiota voisi mitenkään yhdistää. Hän pitää suorastaan jumalanpilkkana väitettä, että Jumala olisi askarrellut maailmankaikkeuden kanssa 13 miljardia vuotta saadakseen aikaan planeetat ja auringot, minkä jälkeen hän olisi työskennellyt sen kanssa neljä miljardia vuotta tehdäkseen bakteerista ihmisen.

- Sellainen ei ole kaikkivaltias Jumala. Mitä järkeä Jumalan olisi ollut askarrella aineen kanssa tuhansia miljoonia vuosia, koska ihminenhän täällä on kuitenkin kaiken keskipiste, ei torakka tai kärpänen? Reinikainen kysyy.
******

Kaikki modernit arviot epäilevät universumin iän jonnekkin 14 ja 20 miljardin vuoden välille, mutta riittävän lähellä. Ei sentään mitään Hovindmaisia virheitä. Seuraava lainaus tosin näyttää miten pieni on Reinikaisen ego. Hänestä ihminen on kaiken luomisen keskipiste. Perustelu jonka takia kristityt pitivät niin kynsin hampain kiinni aikoinaan geosentrisestä maailmankuvastaan nykyisin jo suht mittavilla todisteilla tuetun heliosentrisen sijaan. Evoluutio on tämän vuosituhannen geosentrisyys, ehkä se muutaman vuosikymmenen jälkeen saadaan taottua tyhminpäänkinn kre-kalloon.

Reinikaisen jumala on myös paljon pienempi kuin tieteellisesti oppineiden ja uskovien jumala. Siinä missä Reinikaisen jumalan täytyi luoda kaikki juuri sellaiseksi kun ne nyt on, 'oppinut' jumala vain katsoi tyhjyyttä ja sai sen laajenemaan räjähdysmäisesti, muovaten automaattisesti luonnonlait jotka loivat aurinkojärjestelmät ja planeetat. Yksi teko, joka oli niin hyvin suunniteltu että se loi kaiken.

******
- Ihminen näkee itsestään, ettei hän ole mikään päivitetty simpanssi. Ihmisellä on erityisominaisuuksia, jotka eivät ole selitettävissä millään muulla kuin erityisellä luomisella.
******

Biokemiaa opiskellut ihminen, joka ei edes tiedä, että evoluutio ei väitäkkään ihmisten olevan 'päivitetty simpanssi'? "Päivitetty simpanssi" on olkinukke-argumentti(yksinkertaistettu) evoluutiosta, joka pyrkii samalla saattamaan sen naurunalaiseksi uskottavuuden vähentämiseksi.
Ihmisen erityisillä ominaisuuksilla taidetaan tarkoittaa perinteisiä "ID-tiedemiesten" palautumattoman monimutkaisuuden argumentteja, eli immuunijärjestelmää, silmän evoluutiota ja veren hyytymistä, yleisimmät mainitakseni. Joista jokainen on jo kaadettu viimeisen vuosikymmenen aikana. Useaan eri otteeseen. Pari jopa vahingossa jotain toista aihealuetta tutkiessa. Nämä kaikki ovat alueita, joita ei vielä 2000-luvun alussa oltu tutkittu kunnolla. Koska niiden toimintaa ja alkuperää ei kunnolla oltu vielä ymmärretty, muutamat biokemistit kyllästyivät tutkimustyöhön ja ilmoittivat lähteeksi jumalan. Biokemian professori Ken Miller on yksi näiden asioiden puolestapuhuja, joka on kaatanut suurimman osan Michael Behen ja muiden vastaavien kreationismin argumenttien kehittelijöiden väitteet palautumattomasta monimutkaisuudesta.

******
Reinikainen muistuttaa, että Jumala tiesi ihmisen lankeavan syntiin. Jumala myös tiesi, että hän joutuu lähettämään Poikansa maailmaan ihmiseksi, jotta hän voi kertoa muille ihmisille pelastuksesta. Tähän ihminen tarvitsee puheen, eikä simpanssilla sitä ole.
******

Mutta eikö puussa hännällään roikkuva Jeesus kuulostakkin melko huvittavalta? Mutta vakavammin puhuttaessa, simpansseillakin on oma kielensä. Niillä on kasvoissa lähes yhtä kehittyneet lihakset kuin meillä ilmeiden tuottamiseen. Mistä me tiedämme vaikka niilläkin olisi jonkinlainen uskonto kulttuurissaan?

******
Evoluutioteorian kannattajat puhuvat maailmankaikkeuden synnyn yhteydessä valtavista ajanjaksoista. Pekka Reinikainen huomauttaa, että aika on evoluution vihollinen. Jos jossain kohtaa ihmisen dna:ta tapahtuukin hyödyllisiä mutaatioita, toisaalla sitä tuhoutuu kaiken aikaa.

- Mitä enemmän aikaa, sitä enemmän koodia tuhoutuu. Tässä vihamielisessä, langenneessa maailmassa mikään otus ei säily hengissä 10 000 vuotta johtuen siitä, että koko ajan Jumalan täydelliseksi luoma dna kaikissa eläimissä tuhoutuu, Reinikainen selvittää.

- Kun Jumala loi ihmisen, tulos oli sangen hyvä, niin kuin Raamattu sanoo. Sitten tuli syntiinlankeemus ja ihminen alkoi rappeutua. Koodikirjaimia menee tuhansia päivässä avaruussäteilyn, radonin ja kaikkien mutageenien takia.
******

Pyöräyttelin tuossa vähän laskuja. Oletetaan aikaväliksi 6000 vuotta. Herra Reinikainen sanoi että koodikirjaimia menee tuhansia päivässä. Oletetaan vaikka kohtuudella, että geenikirjaimia siis menee "vain" 2000 päivässä. Mikäli Human Genome projektin arvioon on luottaminen, ihmisestä löytyy noin 3 miljardia emäsparia DNAsta jakautuneena 22 000 geenin välille. Kun tämän määrän jakaa 6000 vuodelle, joka päivä, niin saadaan JOKAISEEN GEENIIN ihmisessä 4100-9100 muutosta(tekaisin tuossa ohjelman joka teki hieman mutatointeja). Se tekee siis 3-7% jokaisesta geenistä, on mutatoitunut. Yhtäkkiä kuulostaa melko suurilta numeroilta jo tuossa, varsinkin kun yhdenkin emäsparin muuttuminen voi aiheuttaa koko geenin toimimattomuuden tai virhetoiminnan.

Toki voidaan vähentää sitten ne virheet, joita DNA osaa itsestään korjata, ja ne, jotka eivät sattuneet periytymään. Siitä huolimatta numerot on melko suuren kuuloisia, ottaen huomioon että vain yksi noista 9100sta virheestä potentiaalisesti riittäisi tekemään koko geenin toimintakyvyttömäksi.

******
- Ihmiskunta kärsii 7 000:sta dna-virheen aiheuttamasta sairaudesta. Siitä näemme, että hänet on luotu noin 6 000 vuotta sitten, koska tuossa ajassa tulee näin paljon tauteja.
******

Haluaisin nähdä kyllä perusteet tälle väittämälle? Missä väitetään että 6000 vuotta = 7000 tautia? Ja onkohan fysiologisesti edes mahdollista, että Noalla ja hänen sisäsiittoisella suvullaan olisi ollut kaikki mahdolliset geenivirheet tulvaa edeltäneeltä tuhannelta vuodelta, mutta kun he sitten 8 ihmisen voimin alkoivat kansoittaa maata uudelleen, nämä geneettiset taudit eivät kuitenkaan sattuneet puhkeamaan useimmilla jälkeläisillä?

******
Pekka Reinikainen on saanut osakseen vastustusta näkemystensä vuoksi.

- Se innostaa minua tekemään enemmän, se rohkaisee minua ja ennen kaikkea se osoittaa, että olen oikealla tiellä, mies kuittaa.
******

Tai sitten se osoittaa, että on ihmisiä, jotka välittävät siitä, kuinka teet työtäsi, ja kuinka mahdolliset harhakuvitelmasi voivat vaikeuttaa sitä.

******
Hän tapasi evankelista Billy Grahamin Helsingissä vuonna 1987. Maailmankuulu Jumalan mies totesi tuolloin, että on kavahdettavaa, jos ihmiset puhuvat uskovista pelkkää hyvää.

- Pidän hyvästä taistelusta. Tämä olisi aika tylsää, jos ei tulisi lunta tupaan. Se kuuluu pelin henkeen. Kivahan tätä on tehdä, kun tietää, että on totuuden puolella, Reinikainen jatkaa.

- Evoluutiogurut ovat erittäin heikoilla tiedoilla varustettuja. Richard Dawkins ei ole opiskellut biokemiaa ollenkaan. Hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia käsittää sitä, että alkuliemi ei synnytä soluja, koska hän ei ymmärrä aiheesta yhtään mitään.
******

Ja luettuani tämän pätkän teikäläiseltä, tulin siihen lopputulokseen että ei biokemiaa lukenut lääkärikään ymmärrä asiasta sen enempää, koska koko tekstin kumoamiseen pystyy näjemmä triviaaliyrityksellä kuka tahansa, puolen tunnin yrittämisellä.

Niinpä niin, iltapäivä hyvin heitetty hukkaan. Suomalainen, tyhjäpäinen, biokemiaa opiskellut mielikuvitukseton LÄÄKÄRI, joka ei hyväksy evoluutiota. Kaikille ne kanssa antavat lääkärinpaperit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.