IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

PETA. People Eating Tasty AnimalsKeskiviikko 12.11.2008 18:26

Jos teidän mielestänne PETAn videoiden linkittely ympäri galleriaa ja sitten helvetin pitkän nimilistan lisääminen jotenkin auttaa eläimiä, olet yksinkertainen, laiska ja välinpitämätön.

Jos oikeasti haluat auttaa PETAn kaltaisia ekoterroristijärjestöjä, mene heidän sivuilleen ja pistä nimesi sieltä löytyviin humpuukiadresseihin, älä vain teeskentele olevasi hyvä ihminen kopioimalla nimiluetteloa ympäri galleriaa. JOS edes noilla nimimerkeillä olisi mahdollista saada jotain laillista valtaa, ne nimet eivät kuitenkaan tule koskaan lähtemään galleriasta, joten kukaan ei kuule kun te aivottomat itujuntit huudatte eläimille oikeuksia.

Etsikää aito adressi ja allekirjoittakaa se oikealla nimellänne, koska nickejä kehittävän ohjelman kirjoittamiseen ei menisi kuin korkeintaan tunti, jonka jälkeen se pystyisi suoltamaan nickejä satojentuhansien minuuttivauhdilla. Nimimerkeillä ei ole minkäänlaista painoarvoa. Eikä galleriassa pyörivillä aidoillakaan nimilistoilla, koska ne eivät koskaan saavuta mitään realistisia rajoja, jonka jälkeen tällainen idioottimainen teiniavunhuuto edes huomattaisiin(puhun nyt siis esim. 5000 nimestä, tai edes tuhannesta). Pisimmät nimilistat mitä olen nähnyt ovat yltäneet hädintuskin edes sadan paremmalle puolelle. Yhtä vaikuttavan tuloksen(noin sata) on www.adressit.com sivustolla saanut mm:
-Adressi jolla halutaan mainstream musiikki pois superstereosta
-Idols -kilpailun ikärajan korottamiseksi 18 vuoteen.
Kun taas adressit "Kaupat auki sunnuntaisin ympäri vuoden" ja vaikka "Suolakurkut pois hampurilaisista" adressit ovat molemmat keränneet yli 500 nimeä. Joten ei, nämä pienet nimilistat ovat turhia.

Hankkikaa aivot ja lopettakaa gallerian spämmääminen turhanpäiväisillä PETAn propagandavideoilla nickien keräämisen toivossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.