IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Lopettakaa se elukkaulina.Tiistai 09.12.2008 20:59

Taas kiertää gallerian blogeja näiden katu-uskottavien eläintenystävien video-protestit, missä linkitetään vähän PETAn videota ja halutaan kerätä nimiä johonkin turhaan boikottiin turkistarhaeläinten paremmasta kohtelusta kiinassa. Puolen minuutin etsinnällä hakukoneista löysin, että videosta on tehty virallinen uutisraportti jo maaliskuussa, ja kohu tuli ensimmäisen kerran julki helmikuussa.

VUONNA 2005.

Kyseinen farmaustapaus on yksi raaimmista kiinnijääneistä, eikä mitenkään yleinen tapa. Jos se olisi yleisempää kuin yksittäistapaus Hebein torilla, luulisi jopa PETAn kaltaisella propagandakoneistolla olevan tuoreempaa videota. Ai niin, he vain unohtivat kertoa sivuillaan päivänmäärän tälle vanhalle tapaukselle, joka käsiteltiin välittömästi viranomaisten taholla tapauksen tullessa ilmi. Tämän jälkeen kyseisen läänin hallitus kielsi lailla tällaisen ja alkoi tarjota ilmaista teurastuspalvelua yksityisille turkistarhaajille. Tapaus oli aikoinaankin jo lähes ainutlaatuinen, vähänkään kouluttautuneemmat tarhaajat tietävät että turkikset ovat parempilaatuisia jos eläintä ei nyljetä elävältä, eikä elävien eläinten kauppaa kylän markkinoilla ole sallittu ennen eikä jälkeen tapausta(tapaus on siis oppimattomien amatööritarhaajien mustan marketin kaupasta, joten ehkä se ei tapahtunut ihan kirjan mukaan).

Mutta onko PETA vaivautunut kertomaan asioiden parantumisesta tuon tapauksen jälkeen? Ei. Sen sijaan, sivut keräävät yhä nimiä jo vuosia sitten rangaistun yksittäistapauksen syyllistämiseen. Sivulla, jonka meta-tageista(hakusanat, joilla sivu näkyy eri hakukoneissa) löytyy mm. Stella McCartney, pamela anderson, sophie ellis-baxtor, goran visnjic, christina applegate, fashion, models, celebrity, sekä kourallinen turkis-sanastoa. Ja tämä oli suora copy-paste sivun koodista kirjoitushetkellä.

Että eiköhän lopeteta vain kaikki sen PETAn tukeminen, he huijaavat rehellisiltä ihmisiltä rahaa yrittäessään lihottaa omaa rahapussiaan ajamalla eläimille parempia oloja kuin ihmiselle, samalla tekopyhästi rikkomalla omia aatteitaan vastaan. Esimerkin ei tarvitse tulla sen kauempaa kuin Ingrid Newkirkistä, PETAn perustajasta, joka itsekin pitää lemmikkejä, vaikka yksi hänen perustamansa organisaation tavoitteista on kaikenlaisten kotieläinten vapauttaminen(ei kirjaimellisesti luontoon, vaan etteivät ihmiset yksinkertaisesti pitäisi kotieläimiä). http://www.youtube.com/watch?v=XYvSzsgolVY

Ei puutu kun Hitlerin kuuluisaksi tekemä kädenheilautus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.