IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Tulevia elokuviaSunnuntai 04.01.2009 22:50

Race to Witch Mountain
Disney tuo uuden koko perheen elokuvalta näyttävän toimintapätkän, jossa on kaksi lasta(todellisuudessa muukalaisia toiselta planeetalta), joilla on kaikenlaisia funkyjä kykyjä(telekinesiaa, pyrokinesiaa, seinien läpi kävelemistä, teräsmiehen leikkimistä(seisotaan keskellä tietä ja päälle ajava auto ruttaantuu ja heittää voltin kuin olisi törmännyt seinään), jnejnejne. Nämä kaksi kakaraa pitää sitten saada pois planeetalta ennenkuin koko maailma tuhoutuu invaasiossa. Heitä luonnollisesti avustaa sattumalta paikalle sattunut taksikuski, The Rock. No arvaahan sen että luvassa on efektikomedia.

Watchmen
DC Comicsilta, eli olettaisin että uusi sarjakuva-filmatisointi. Ulkoasullisesti jotain X-Menin näköistä supersankarijengiä, mutta arkisemmalla otteella. Vaihtoehtoisessa menneisyydessä supersankarit ovat arkipäivää. Suojelevat kansaa, käyvät töissä ja syövät donitsinsa kahvin kera. Watchmen on supersankarien liittoutuma joka älähtää kun joku alkaa tappaa supersankareita yksitellen. Näyttää tyylikkäältä, eikä karkkiselta scifi-romulta.

Knowing (tai Know1ng, tiedä sitten kumpi tulee olemaan 'virallisempi')
Nicholas Cage, matemaatikko, pääsee maailmanpelastuspuuhiin. Hän huomaa että aikakapselista(50 vuotta sitten saman koulun oppilaiden hautaama) hänen pojalleen annettu kirje, joka on täynnä numeroita, sisältääkin kaikkien suurten katastrofien tarkat päivät ja kuolinmäärät täydellisessä sekvenssissä. Teaserista voisi kuvitella elokuvan olevan lähinnä apokalyptinen trilleri, mutta trailerista kävi ilmi että ilmeisesti taustalla onkin jokin pahansuopa taho. Aivan sama, näyttää hyvältä.

Terminator Salvation
Noh, se on terminaattoria! Nuf' Said. Eikä se nyt voi enään paljon huonommaksi mennä kuin mitä kolmosen päätön huumori meni. Mitänyt ehkä ollessaan liian tosissaan, mutta toivottavasti se ei ole sitä. Ei mikään terminaattorileffa ole ollut kovin ryppyotsaisesti katseltava moralisointi vaan huvittava toimintamättö.

Harry Potter & The Half-blood Prince
Kolmannen osan jälkeen Potterit ovat olleet huomattavasti miellyttävämpiä katsella. Enkä nyt tarkoita Emma Watsonin puberteettiä, vaan kun ensimmäisten elokuvien taioilla leikkiminen ja kirkkaat värit ovat menneet vauhdilla synkempiin sävyihin kuten Matrixissä konsanaan. Trailerit tästä elokuvasta ovat jo niin synkän näköisiä että luultavasti on jälleen tulossa paras Potter pihalle.

Inkheart
Brendan Fraser löytää kirjan, jota lukemalla tarinat muuttuvat todeksi. Näyttäisi että vähän Ozissa ainakin käydään ja joitain muitakin kirjaklassikoita hyödynnetään.

Onhan siinä taas listaa. Ja tuossa nuo joista on trailerit nähty hiljattain. Transformers 2, Crank 2 ja Hellraiserin remake ovat myös listalla, mutta tulevat kun tulevat

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.