IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Lemiee = Trilidium.Tiistai 24.08.2010 23:13

Mikäli herra itse tämän näkee ja kokee jotenkin yksityisyyttään loukatun, niin ota huomioon, että nämä tiedot ovat vapaasti jaossa netissä. Oman galleria-sivustosi sisällä löytyy nimesi, ja google näytti kaiken lopun. En ole loukannut näillä tiedoilla yksityisyyttäsi yhtään sen enempää kuin mitä itse olet antanut mahdollisuuksia, enkä edes aio kertoa missä siellä nimesi löytyy.

Ilmeisesti haasteeni oli hieman liian kinkkinen kyseiselle Lemiee-käyttäjälle, koska kaikki hänen kommenttinsa olivat kadonneet, sekä linkki profiiliin ei enää toiminut. Pikainen tutkinta asiaan paljasti, että herra vaihtoi takaisin paljon pidempään ja yleisesti käytössä olleeseen nickiinsä, Trilidium. Tämän lisäksi joko omat vaatimukseni osuivat arkaan paikkaan tai vain hatuttivat liikaa tätä henkilöä, koska kommentointi sekä henkilön profiiliin että blogiin on yllättäen poistettu käytöstä.

Ilmeisesti jumala ei sitten halunnutkaan tänään puhua suuria salaisuuksia kanssaihmisistä, tai ehkä jumala katsoi minut tarpeettomaksi, vaikka en kysynyt kuin yksinkertaista todistusta hänen suuruudestaan. Ehkä Trilidium ei sitten ollutkaan riittävän vahva uskossaan, kun jumala katsoi aiheelliseksi kieltäytyä kertomasta kissani tietoja hänelle tänä päivänä.

Tai ehkä Trilidium itse on hieman maustanut muistojaan. Noin puolen minuutin googletuksella löytyi miekkosen uskoontulon tarina, joka eroaa gallerian päiväkirjamerkinnöistä löytyvästä pätkästä melkoisesti. Tarina kuitenkin selventää henkilön taustoja sen verran, että kyseessä on epävakaa henkilö, jota käytettiin lataamossa yläasteikäisenä. Täällä hän kertoo kuulleensa jeesuksen äänen huoneessaan sanovan "minä olen jeesus", kun taas Kotisataman tarinassa hän sai halvalta kauhuleffalta kuulostavan vision, välähdyksiä päänsä sisälle, jotka lupailivat sitä ja tätä ja näyttivät elon varrelta "best of" -kokoelman, kunnes heittivät sekaan hieman raamatullista proosaa ja kourallisen lohtua.

Joten mitä sanoo yleisö, kun vasta-kommentoijana on henkilö, joka lapsena kävi parantolassa väitettyään muiden kiusaavan häntä, vaikka opettajat ja kaikki muut koulun oppilaat väittivät toista, missä hän vietti yli vuoden aikaansa(eikö pelkällä kuvitteellisella vaivalla sieltä olisi päästy nopeampaa ulos? Eikö masennuksellakin pääse pois parissa kuukaudessa, riippuen vakavuudesta tietenkin), joka väittää kaikkien ateistien olevan pessimistisiä ja sokeita evoluutio-uskonnon seuraajia ja joka väittää ATEISTIEN SALALIITTOTEORIAN PIILOTTELEVAN JUMALAN OLEMASSAOLOA... Eikö tältä henkilöltä ala hiljalleen olla uskottavuus mennyt?

En tietenkään väitä, että pelkästään mielenterveydelliset ongelmat riittäisivät herran väitteiden kumoamiseksi, onhan niitä sekoboltseja historian suuruudet puolillaan. Mutta kun tällaisen historian omaava henkilö kertoo nähneensä fysiikan lait kummottuina(ihmeitä) ja kuulevansa jumalan äänen, niin yllättäen henkilökohtainen todistus ei ole edes sitä vähää painoarvoinen, mitä se voisi olla.

http://www.kotisatama.fi/fi/usko/todistajat/todistaja.php?julkaisupv=2006-11-13&otsikko=Jumala+hyv%E4ksyi+-+maailma+ei

/edit: Mikäli miekkonen vielä vaihtaa nickiään, niin hän on "Ateismi on uskonto", "Jeesus pelasti minut uskonnolta" ja "Uskon jumalaan" -yhteisöjen valvoja. Sieltä nick löytyy mikäli haluatte lukea blogista vähintäänkin... Mielenkiintoista settiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.