IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Nyt kaikki joukolla päitä särkemäänKeskiviikko 25.04.2007 15:19

"Moi, tervetuloa töihin, mikäli olet hankkinut jostain jo yli vuoden työkokemuksen alalla."

Heihei, yritän kovasti hankkia, teillä vain tuntuu olevan kaikilla sama politiikka. Vähintään vuosi työkokemusta. Yritä tässä sitten hankkia omalle alalle työkokemusta se vaadittava reipas puoli vuotta, että joskus edes saisit paperit käteen. Olo on kuin turpaansasaaneella, vähemmän verenvuotoa mutta lyöty olo kumminkin.

Kokeillaan siis amerikkalaista parannuskeinoa, ruokaa. Erotuksena vain se, että missä jenkkiläiset lähtevät fat-kinson dieettinsä tukemina mäkdounaldsiin tunkemaan itsensä täyteen kumipullia(johon on väliin laitettu yliajetulta oravalta näyttävä ja pahvilta maistuva lihakorvikkeista työstetty lätty) sekä perunajauhotikhuja(jotka on pyöritelty yhteen rasvan avulla, uppopaistettu sen jälkeen rasvassa, jonka jälkeen upotettu purkilliseen natriumkloridia) niin itse ajattelin kokata jogurttikanaa intialaisittain omassa keittiössäni. Säästyy kaupungille lähdön vaiva, eikä tarvitse yrittää esittää sietävänsä niitä mulkkuja, jotka tulevat ulkomaalaiseen ruokapaikkaan ja vain vittuilevat henkilökunnalle joko aksentista tai ruoan laadusta(ja kuitenkin syövät murkinat)

Samaa kastia kuin heikkomieliset tupakoijat, jotka yrittävät lopettaa. Kuten ystävämme Foamy sen sanoi, onko se meidän vika jos jokin vähä-älyinen 12 vuotta sitten addiktoitui tupakkaan? En helvetissä ala sympatisoimaan sellaista idioottia, joka järkensä köyhyydessä aikoinaan aloitti tupakoinnin ja nyt hänellä ei ole tahdonvoimaa tarpeeksi lopettaa. Se on hyvin yksinkertaista: Älä osta sitä helvetin askia. Meidän pitäisi tuntea sääliä kun nämä uikuttavat päivittäin vapisevin äänin 'olen yrittänyt lopettaa jo kymmenen vuotta, mutta en vain pysty'. Säälittävät DNA:n hukkasäilöt itkevät kaikille lähellään siitä, kuinka vaikeaa heillä on, kun nyt ovat olleet jo kolme päivää polttamatta. Sitten he perustelevat sääliään sillä, että 'et voi ymmärtää kun et itse ole koskaan polttanut'. So? Itse olen tehnyt valinnan olla polttamatta viimeiset kymmenkunta vuotta ja he itse ovat polttaneet sen ajan. Nytkö minun pitäisi sääliä heitä koska he eivät kestä oikeaa maailmaa ilman nikotiinia? Paskat.

Kasvattakaa selkäranka.

For Foamy! o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.