IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Työturvallisuus!Perjantai 15.06.2007 14:20

Ajattelin kuluttaa työturvallisuuskurssin ruokatauon hyötyaikana, eli hapanimeläkanat(parempiakin saatu, mutta yllättävän maukasta laitosruoaksi...Parasta itse asiassa) naamariin alle 10 minuutin ja puoli tuntia dataamista aulan yleisökoneilla. Ei saa raskas raksaduunikaan piestyä dataria irti nörtin ruumiista.

YIT:llä ensimmäistä kertaa työskentelen tänä kesänä ja heilläpä on tälläinen velvoite että jokaisella työläisellä tulisi olla työturvallisuuskortti. Eli pitäisi osata näin 7 raksakesän ja ½-vuotisen metallipajarupeaman töiden jälkeen tehdä töitä turvallisesti. Kuinkahan tästä suoriudutaan.. Noh, 8 tuntia itsestäänselvyyksiä ja idiotismeja siitä, kuinka asiat pitäisi turvallisesti hoitaa, mutta joka on käytännössä mahdotonta, jos haluaa saada jotain valmiiksikin. Murkinalla varustettu ilmainen(itelleni) kurssi työnantajan laskuun, kyllä tämä loman aloituksesta käy. Ensimmäiset tilitkin pitäisi tipahdella tilille tänään, homma on voiton puolella selkeestikkin.

Konemetsää! Tänä vuonna uudelleen vuoden parhaat festarit kiertämään \o/ Viime vuoden polkkailut alkavat jo maatua muistojen hautausmaalla siinä pimeämmässä nurkassa aivojen perällä, on aika elää uudelleen nuo muistot. Esiintyjälistalta pistivät jälleen esiin kestosuosikit Kris Kylven, Carbon Based ja Proteus. Sen lisäksi mukana taas musaa kaikille viidelle lavalle kolmeksi päiväksi. Musiikki alkaa 1800 perjantaina ja seuraavan kerran taukoa tulee sunnuntaina 1200, kun musa loppuu. My kinda partyeh!

Nyt täytynee lähteä takaisin kurssia kohti. Vielä illasta Treellä terassille, jos kelit ovat tän näköset auringon lähtiessä laskuun.

Np: Aesthetic Perfection - Sacrifice

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.