IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

KeikkahuumaaSunnuntai 21.10.2007 05:36

The 69 Eyes pyörähti Sjoella soittamassa yhden parituntisen. Vekkulia settiä vekkuleilta sediltä. Kovasti yritettiin saada serkkukin mukaan mutta 800 kilometrin matkaväsymys ilmeisesti painoi enemmän vaakakupissa kuin viihtyisästi rokkailtu iltama. Noh, saipa jälleen naureskella Seinäjoelle, joka tuijotti toisenkin kerran kun ohi käveli. Ei ole näin pienessä pitäjässä totuttu siihen että joku näyttää siltä miltä haluaa.

Kummia katseita päivällä: Kappahlin asiakkaat arvostivat asiantuntevia mielipiteitä kun kuuluvalla äänellä tokaisin mummalle(joka kierrätti serkkuamme vaatekaupoissa): Katos tätä paitaa, just samannäkönen kangas ku paapan pitkis kalsareis? Ja joku vissiin ihan tosissaan tätä pitää päällään.

Minkäs teet, kait tämä ny sit on sitä vintagea, vanhoilta kalsareilta ja auringossa haalistuneilta isomumman verhoilta näyttäviä kankaita paidoissa, jotka näyttävät kaikki äitiysvaatteilta. Ehkä tämä muodin uusi suuntaus rohkaisee naisia kasvattamaan valtavat kaljamahat, että nämä rintojen alle kiristyvät telttakankaat täyttyisivät. Tiedä häntä.

Nyt kun muodista aloin puhumaan niin ihmetellään nyt koko genre läpi. Miksi, voi miksi, pitää lahkeet tukkia sukkiin? Olen edelleen vakuuttunut siitä että tämän tavan kehitteli joku muodin johtotähti kyllästyttyään siihen että kun hän piti jotain vaatteita päällään, oli seuraavalla viikolla puoli valtakuntaa samoissa vaatteissa. Joten hän päätti kiskoa sukat korkealle lahkeiden päälle näyttääkseen niin helvetin naurettavalta, ettei kukaan täysipäinen voisi seurata perässä. Ja kuinkas ollakkaan, seuraavalla viikolla jo kaikki 10-16 vuotiaat muotiteinit jemmailivat lahkeitaan sukkiinsa kuin idiootit tarhalaiset, joiden motoriikka ja keskittymiskyky riittää juuri ja juuri käsien tuhrimiseen maalipurkissa ja paperille lätkäisemiseen, eikä pukeutumisen liikesarjat ole vielä iskostuneet tajuntaan automatisoituneeksi aamukoomassa suoritettavaksi funktioksi.

Toinen jo toivon mukaan kuolemaan päin oleva muoti on naurettavan suurien objektien tuominen vaatteisiin. Siinä missä vanhat kaulakorut ovat pieniä ja siroja riipuksia(lukuunottamatta räppäreitä joiden uskottavuus laskettiin kaulassa roikkuvan metallin kilopainosta), ovat nykyiset lähinnä jotain hamppuköydellä kasaan parsittuja kotilonpuoliskon ja teevadin ristisiitoksia, jotka saavat vastaantulijat punastumaan myötähäpeästä. Mikäli joidenkin muotineuleiden suunnittelijat jatkavat samaan kehityssuuntaan, minne ovat lipuneet auttamatta jo pari vuotta, voi paidastaan irronneista napeista tehdä itselleen kahvittelusetin ostamalla kuppeja ja lusikoita niille lautasille, jotka paidan rintamuksesta tipahti. Ja mikäli nämä törkeät hopean ja kullanväriset punotut vyöt vielä vuoden tai pari levenevät, on niiden alle turha laittaa minihametta, ellei sitten halua jotain pientä mustaa alushametta sinne vyönsä hiertymiä pehmentämään.

Eiköhän siinä tullut katettua ehkä eniten huvittuneisuutta lisänneet ilmiöt muutaman vuoden ajalta. Oppaananne muodin ihmeellisyyksiin toimi Daealis, toivottavasti olette nauraneet yhtä paljon kuin minäkin näille muodin ihmeluomuksille, joiden käyttäjillä ei ilmeisesti ole mitään käsitystä kuinka uskomattoman typeriltä ne näyttävät ihmisestä, jolla on edes etäisesti silmää sille, mikä näyttää hyvältä.

Np: Eminem - Lose Yourself

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.