IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

KoepäiväKeskiviikko 07.12.2005 12:25

Matikan koe tulossa.... "Kokeessa saa olla mukana MAOL, Tekniikan Kaavasto, Musta Raamattu sekä vähäisempien demonien tälle tasolle manaamiseen vaadittavat tarvikkeet, rajoituksina korkeintaan yksi neitsyt tai kevyemmät tarvikkeet."

Menee sen verran mystiikan puolelle nuokin asiat.

Mnooh, piristäis itteänsä sitten vaikka naatiskelemalla muutaman annoksen alkomaholia hyvässä seurassa koulua lähinnä olevassa baarissa. Se on yleensä ollut hyvä ratkaisu kokeen jälkeen.

Sitten voikin jälleen masentua, suistua epätoivon synkkään suohon kaulaansa myöten ja alkaa valmistautua henkisesti ruotsin suulliseen kokeeseen...

Kuka tässä ehtii joulusta masentua :D

OdotustaKeskiviikko 16.11.2005 21:23

Fysiikankokeet huomenna. Tarttis varmaan lukee lisää..

Ei nappais. Mutta lisää Iron Maidenia koneeseen,jaksetaan viikonlopun bileisiin asti, sitten setä Proteus saa taas meidät laittamaan jalalla koreasti.

Sitä on toivonut oikein koko viikon että sinne paikalle saapuis tätä 'kanta-asiakkaistoa'... paikan maine on kuitenkin teinilihatiski, mutta mikähän mahtaa olla teiniXin ilme nassulla kun tanssilattia täyttyy fetissikuteista, kaiuttimista lähtee raakaa Hardcore-polkkaa soimaan ja DeeJiin paikalle kipuaa Proteus rastoissaan ja nahkahousuissaan. Siinä voi pelimiestä lattialle tanssimaan menneelle pissikselle tulla äitiä ikävä >:)

*yawn*Maanantai 14.11.2005 14:46

Onpas taas koulupäivä.. ei oikein napostelis koko homma. Oottaa vaan viikonloppua, pääsee polkkaileen Proteuksen tahtiin.

Tosin bileet on Senssillä,mut kait sen kestää,onhan siellä sentään PROTEUS, suomen Hardcore-deejii-jumaluus. :D
- Vanhemmat »