IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Progressiivista raidaustaKeskiviikko 30.04.2008 01:42

Jumankauta, Motheri mattoon ensimmäisellä yrityksellä(tälle päivälle, toinen reenipäivä) ja Illidari Council viiden vipen jälkeen mattoon oikein mallisuorituksella. Illidan 65%, ilman FR-tankkeja ei ihan mentykään kakkosphasea :)
Tässä nyt Seinäjoen terveyskeskuksen tuhopolttoa mielessäni tunnin verran visioineena alkaa pahin vitutus koko laitosta kohtaan olla ohi. Ehkä. Tammikuussa sain puhelinsoiton Vaasan sotilasläänin esikunnalta, että koska en aikoinaan armeijaa saanut suorittaa loppuun asti Kainuun armeijajohdossa olevien epäpätevien imbesillien ansiosta, joudun nyt tekemään suorittamaan uuden terveystarkastuksen omalla ajallani mahdollista armeijaan palautumista varten. Mikäs siinä, kymmenen minuutin käynti lähimmällä kunnan lääkärillä, no problemo.

Tässä nyt jokaisena mahdollisena ajankohtana viimeiset kohta kolme kuukautta(kun olen Ylistaroon asti Tampereelta kerennyt) on haettu paikallisesta terveyskeskuksesta papereita ja kuskattu niitä Seinäjoen terveyskeskukseen ja joka kerta tullut sama vastaus: Ei kelpaa, ei palvelua. Viimeisimpänä oli kirjallinen selvitys, jossa Ylistaron lääkäri kertoi itse että 'tämän dokumentin pitäisi riittää lähetteeksi', allekirjoitettuna, seuranaan lappunen, mistä kävi ilmi viimeisimmät lääkäritarkastukset sekä syy, miksi en viikolla ehdi käydä lääkärissä; Koska olen töissä Tampereella. Tähän ilmoitettiin heti vastaanotolla: 'Sosiaaliset syyt eivät kelpaa. Sen lisäksi meillä on vähän jonoja ja kiirettä muutenkin täällä, tässä pamfletissa lisää tietoa'. Lappusen sisältö tiivistettynä antaa heille oikeuden käännyttää ovelta koska tahansa. Helvetilliset jonot ja kiirehän toki siellä tuntuikin olevan, aamun vastaanotolle oli kokonaiset viisi ihmistä istuskelemassa odotushuoneessa. Oi kyllä, näen että teillä on aivan järkyttävä kiire, kerkeääköhän tohtori varmasti istuskella koko kolmen tunnin kahvitaukonsa vuoron päätteeksi? Vai kävisikö niin huonosti, että hän saapuisi paikalle niin myöhässä, että joutuisi tyytymään vain yhteen pikkuleipään? Herra siunaa ja varjele meitä sellaiselta onnettomuudelta.

Maanantaina otetaan uudelleen yhteyttä esikuntaan suunnitelman kanssa: Elättelen toivoa että tämän mieshenkilö, joka tämän paperin oli kirjoittanut alunperin, osaa arvostaa tilannekomiikkaa yhtä paljon kuin minä itsekkin. Kerron mikä tilanne tällä hetkellä on ja pyydän allekirjoitetun määräyksen suorittaa meikäläiselle lääkärintarkastus.. Vaikka tästä itselleni koituukin huomattavasti enemmän vaivaa kuin mistään muusta vaihtoehdosta. Haluan paperin siksi että voin kävellä samaan helvetin terveyskeskukseen ja ilmoittaa tiskille, missä se sama ärsyttävä sihteerikurppa on joka kerta narisevalla äänellään ilmoittanut, esittää asiani niin selkeästi että haaska varmasti tunnistaa minut kaikkien käyntien jäljiltä, ojentaa paperin kouraan ja ilmoittaa että 'Saisiko nyt sen helvetin lääkärintarkastuksen vai laitetaanko teidät oikeuden eteen maanpetoksesta?' Toivoisin vain että siitä ilmeestä voisi saada valokuvan, koska luulempa että siinä vaiheessa kun se perkeleen haaska saa määräyksen luettua, happama naama venähtää lattiaan asti.

Eipä tässä muuta, koston suunnittelu on mukavaa.

Työstä käyPerjantai 25.04.2008 18:21

Alkaa olla isot kasat dataa jolla tyrmätä kreationisteja perseelleen. Pseudotieteiden pitäminen erillään tieteellisten menetelmien ryhmästä ei koskaan ole ollut näin huvittavaa.

Huhhuh, harvoin saa nauraa näin paljon.

We has guild progressTorstai 24.04.2008 13:17

Tiistai-iltana tipahti Reliquary of Souls, 6/9 Black Temple cleared. Mother Shazraz koki myös kaamoksen uteliaisuuden kun muutaman minuutin jälkeen oli Shazin trashit clearittu ja täysin vailla SR-gearia raidimme(noh, viitat ja neckit melkein kaikilla, alle 180 melkein kaikilla) kuitenkin iski päin mutsin näköä. Mother Shazraz kuitenkin pisti tehokkaasti kampoihin ja 55% jäi jäljelle kun kaikki 25 raidin jäsentä oli kuollut. Noh, ensi viikolla kun on joka jannu craftannut muutaman palasen gearia lisää ja joka jätkä tietää taktiikat kokeillaan uudemman kerran.

Reliquary on kyllä yksi hupaisimmista matseista, missä on hetkeen oltu. Kolmivaihematsi, missä pääsee ensin depsittämään sydämensä kyllyydestä, jonka jälkeen tulee perinteikäs tank&spank kahden minuutin deadlinellä(jonka jälkeen kaikkien manapoolit katoavat ja healaus loppuu siihen), jonka jälkeen tulee vielä toinen, rankempi DPS-race, missä reilun minuutin jälkeen alkaa jo tosissaan sattua(jatkuvasti stäkkäävä aura, joka tekee siis joka tickillä enemmän ja enemmän lämää). Healerin kannalta aivan loistava matsi, ensimmäisessä vaiheessa vain urku auki ja lämää spämmäten niin paljon kuin vain GCDtä vastaan ehtii. Toisessa vaiheessa perinteikäs healaus tank&spankillä, ja satunnaiset läpi päässeet spiket pitää healia puis. Siinä sitten elättelet toivoa että tankit vain saa reflectattua Deadenit että dps onnistuu tappamaan pomon ennenkuin 140 sekuntia on kulunut, jolloin tässä vaiheessa oleva aura kutistaa jokaisen manapoolit nollaan. Onneksi tankit tiesivät mitä tekivät ja saivat vaihdeltua tankkia sopivasti matsin aikana, kun viimeiset 5% tankattiin ilman minkäänlaista manaa castereilla. Viimeisessä vaiheessa olikin sitten kunnon DPS-ralli päällä, kun 57% kohdalla ei maltettu enään odotella vaan shamaanit poppasivat lustit tiimeille ja täyttä hönkää vahinkoa. Joka jäsen raidissa alkoi loppuvaiheessa ottaa jo yli kahta tonnia kolmen sekunnin välein, tankkiin kaikki hotit kiinni ja regrowth-spämmiä joka suuntaan. Perinteikkäästi druidilla 99,5% matsista pysyteltiin FSRn sisällä, mutta kyllä sitä sitten näytäänkin HD-listoilla.

Toinen ilta reenatessa ja johan tipahti. Loistavaa vääntöä, viime viikolla meni gurtogg toisella reenipäivällä, tällä viikolla reliquary, myös toisella reenipäivällä. Tästä täytyy vetää siis johtopäätös, että Mother voisi kaatua jo sunnuntaina, mikäli silloin jengi on craftannut edes pari itemiä SRää.

Pystyn melkein jo haistamaan T6 olkatokenit.

RAAAAAAAAAAAH!Tiistai 22.04.2008 17:02

Note to self: Älä koskaan yritä hankkia kotiin kännykän fläshäilyyn softaa & rautaa. Viimeiset pari viikkoa, kun olisi pitänyt tehdä töitä, on saanut hakata päätään seinään kun Windows vuoroin räjähtää ja vuoroin vain ei toimi ihan piruuttaan.

Rkele.

Mums,mumsPerjantai 18.04.2008 11:12

Kappas vaan, levykaupasta tarttui jälleen kouraan jotain pientä kivaa. Combichrist - Get Your Body Beat, kolme satunnaista biisiä ja SEITTEMÄN erilaista remixiä Combin kiistellysti parhaammasta biisistä, tituleerattu yllättävästi Get Your Body Beat. Vihdoinkin löytyi hyllyyn aito lätty. Hyvää poppia.

Viikonloppu lähestyy rytinällä, suunnitelmat ovat selkeät: Siirry paikkaan X, missä on tuttuja ihmisiä määrä Y, kaiva repusta esiin kilo Kebab-lihaa, josta pitäisi päästä eroon, grillaa, juo, juhli.

Ja toiset tuskailee ku ei oo tulevaisuuden suunnitelmia. Tämän suunnitelman tekemiseen taisi mennä kokonainen sekunti, ehkä kaksi. Minuutissa suunnitelmasta tiesivät kaikki, joiden kanssa voisi grillailla. Toteutusta vaille valmis viikonloppu.

Jos joskus Ketjukirjeen kopioinTiistai 15.04.2008 19:01

...Niin tämä sen on oltava.

Merkitse numeroin ne elokuvat, jotka olet nähnyt. Jos olet nähnyt yli 70 elokuvaa, sinulla ei ole elämää.

( ) Sinussa on se jokin
(1) Harry Potter: Viisasten kivi
(2) Harry Potter: Salaisuuksien kammio
(3) Harry Potter: Azkabanin vanki
(4) Harry Potter: Liekehtivä pikari
(5) Mr. and Mrs. Smith
( ) The Mexican
(6) Nemoa etsimässä
(7) Leijonakuningas
(8) Ocean's eleven
(9) Ocean's twelwe
(10 ) Spy Game
(11 ) Fight Club
() Meet Joe Black
(12 ) Seven
(13) Thelma & Louise
( ) Grease
( ) Seitsemän vuotta Tiibetissä
(14) Pirates of the Caribbean; The curse of the Black Pearl
(15) Pirates of the Caribbean; Dead man's chest
(16) Pirates of the Caribbean; At world's end
(17) Troija
(18) Starsky and Hutch
(19) Saw
(20) Moulin Rouge
(21) Scream
(22) Scream 2
(23) Scream 3
(24) Scary Movie
(25) Scary Movie 2
(26) Scary Movie 3
( ) The Grinch
(27) American Pie
(28) American Pie 2
( ) American Pie; The Wedding
( ) American Pie; Band Camp
( ) American Pie; The Naked Mile
(29) i, Robot
(30) Teksasin moottorisahamurhaaja (alkuperäinen)
( ) Teksasin moottorisahamurhaaja (uudempi)
(31) Men in Black
(32) Men in Black 2
( ) The Village
( ) Along Came Polly
(33) Forrest Gump
(34) Deep Impact
( ) The Terminal
(35) Halloween
(36) The Ring
( ) The Ring 2
(37) Space Jam
( ) Chigaco
(38) Riku Rikas
(39) The Day After Tomorrow
( ) I am Sam
(40) The Lord of the Rings; Fellowship of the Ring
(41) The Lord of the Rings; The two towers
(42) The Lord of the Rings; The return on the King
( ) 10 Things I Hate About You
( ) Just Married
(43) Painajainen Elm Streetillä
(44) Titanic
(45) Romeo & Julia
(46) Tiedän mitä teit viime kesänä
(47) Independence Day
(48) Bad Boys
(49) Bad Boys 2
(50) ET
(51) Yksin kotona
(52) Yksin kotona 2
(53) Yksin kotona 3
( ) Mio poikani Mio
(54) Katto Kassinen
( ) How to Lose a Guy in 10 Days
( ) Calendar Girls
(55) Catch Me If You Can
(56) Spider-Man
(57) Spider-Man 2
(58) Spider-Man 3
(59) The Fifth Element
(60) Air Force One
(61) Sound of Music
(62) Terminaattori
(63) Terminaattori 2
(64) Terminaattori 3
(65) Vanilla Sky
(66) Ace Ventura; Pet detective
(67) Ace Ventura; When nature calls
(68) Liar, Liar
( ) Hevoskuiskaaja
(69) 8 mile
(70) Die Hard
(71) Eurotrip
(72) Deep Blue Sea
(73) Kasper
(74) Alexander
( ) Save the Last Dance
( ) Step Up
(75) Pretty Woman
( ) Melkein julkkis
( ) Uneton Seattlessa
(76) Top Gun
(77) Sairaan kaunis maailma
( ) Cast Away
( ) Wicker Park
( ) Kuka sanoo tahdon?
( ) Vuosi nuoruudestani
(78) Shrek
(79) Shrek 2
(80) Viimeinen Samurai
( ) Kimpassa
(81) Fucking Åmål
(82) Saksikäsi Edward
(83) Vihreä maili
( ) Amélie
(84) The Truman Show
(85) School of Rock
( ) Big Fish
(86) Pelastakaa sotamies Ryan
(87) Austin Powers; International man of Mystery
(88) Austin Powers; The Spy who shagged me
(89) Austin Powers: Goldmember
( ) Pelikaanimies
(90) Blues Brothers
(91) Blues Brothers 2000
(92) Aristokatit
( ) Piano
( ) American Beauty
(93) Pahat Pojat
( ) Pitkä kuuma kesä
( ) Honey
( ) Notting Hill
(94) Kummelin kultakuume
() Morsian Karkuteillä
(95) Karhuveljeni Koda
(96) Herrasmiesliiga
( ) Pieni suklaapuoti
( ) The Grudge
( ) The Grudge 2
( ) Helmiä ja sikoja
(97) Erin Brochowich
(98) Ihmeperhe
(99) Kellopeliappelsiini
(100) King Arthur
( ) Koirankynnen leikkaaja
( ) Heinähattu ja Vilttitossu
( ) Dancer in the Dark
( ) Lapsia ja aikuisia
(101) Unbreakable
(102) Jali ja suklaatehdas
( ) Boys don't cry
( ) Syksy New Yorkissa
( ) Kuutamolla
( ) Kaverini mahtava Joe
( ) Olimme sotilaita
(103) Häjyt
(104) Pikkunaisia
( ) Kukkia ja sidontaa
(105)Crank


Copypastettu Sacred:lta. Kuva kertoo mielipiteeni tälläisistä :P

Mutta hehkeesti riman ali limbottiin, oujee.

Pari leffoista löytyy kyllä hyllystä jo ostettunakin, en vain ole kerinnyt katsella niitä vielä.

Chuck Norris.Perjantai 11.04.2008 13:53

* Jumalalta meni kuusi päivää luoda maailma. Chuck Norris loi Jumalan napsauttamalla sormiaan.

* Tiedemiehet ovat arvioineet viimein kuinka paljon energiaa alkuräjähdyksestä vapautui. Määrä on noin 1 CNRHK(Chuck Norris RoundHouse Kick)

* Universumi laajenee jatkuvasti. Tämä johtuu siitä että kaikki yrittää päästää karkuun Chuck Norrisin kierrepotkua.

* Nopein tie miehen sydämeen käy Chuck Norrisin nyrkin mukana.

* Viimeinen asia mitä liikkuu mielessä henkilöllä joka kuolee Chuck Norrisin käsittelyssä, on Chuck Norrisin jalka.

* Chuck Norris löi NASAn kanssa vetoa, että pystyy selviämään ilmakehään saapumisesta ilman avaruuspukua. Kesäkuun 19 1999, alaston Chuck Norris saapui ilmakehään, viuhahti 14 osavaltion yllä ja saavutti huippulämmön 3000 astetta. NASA ilmoitti nolona tämän olleen meteori ja on yhä Norrisille oluen velkaa.

* Nopeampi kuin luoti..... Voimakkaampi kuin juna.....Voi hypätä rakennuksen yli yhdellä loikalla... Kyllä, tässä on puhe Chuck Norrisin aamuveryttelystä.

* Chuck Norris ei kirjoita kirjoja, kirjaimet vain muodostavat sanoja paperille, koska he pelkäävät mitä tapahtuisi, jos he eivät niin tekisi. Samasta syystä Chuck Norris voitti Olympiakultaa uinnissa, kävelemällä altaan pohjaa pitkin. Vesi väistyi hänen tieltään.

* Chuck Norris ei potkaise vahingossa varpaitaan kulmiin: Norris tuhoaa vahingossa pöytiä, tuoleja, kaappeja ja sänkyjä.

* Talossa, missä Chuck Norris asuu, ei ole ovia. On vain seiniä mistä Norris kävelee läpi.

* Jotkut ihmiset pitävät Teräsmies pyjamaa öisin. Teräsmies pitää Chuck Norris pyjamaa.

* Ilmaston lämpeneminen on pelkkää propagandaa. Chuck Norrisin oli kylmä, joten hän vain käänsi aurinkoa hieman lujemmalle.

* Kun Bruce Banner suuttuu, hänestä tulee Hulk. Kun Hulk suuttuu, hänestä tulee Chuck Norris.

* Chuck Norris on kokeillut laskuvarjohyppyä tasan kerran ja lupaa ettei yritä sitä uudestaan. Yksi Grand Canyon on tarpeeksi.

* Chuck Norris ei käytä kelloa, hän vain päättää mitä kello on.

* Chuck Norris ei kastellut sänkyään lapsena. Sänky kasteli itsensä pelosta.

* Kun Chuck Norris pelaa monopolia, maailmantalous järkkyy sivuvaikutuksena.

Perhaps I polkaed... a bit...Tiistai 08.04.2008 12:02

Huhhahhoo, arki saapui juhlan keskelle jälleen. Kintut ilmoittavat vieläkin olemassaolostaan lievällä pohkeidensuunnan jumituksella. Liian harvakseltaan tulee käytyä tanssaamassa Dj Neonin tempoon, kun vielä kolmantenakin päivänä jalat yrittävät nousta kuolleista. Mutta toisaalta Neon kyllä heitti niin helvetin rankan setin alusta loppuun, ettei taas ole hetkeen kuultu. Kolme tuntia tanssittiin historiaan Orkkidean ja Neonin johdattelemana strobon kehrätessä pään yllä.

Saapuipa Archoniastakin tilaus viimein. O-Parts Hunter, paremmin tunnetaan nimellä 666 Satan, mangan 9 ensimmäistä pokkaria ja Witch Hunter Robin animen boksi. Taas on tekemistä pariksi päiväksi :)

Jaahas, jos sitä jatkaisi töitä. Kahvipaussi ohi.

Tiesitkö..Torstai 03.04.2008 11:46

Ohjelmoija on nerokas keksintö, joka muuttaa kofeiinin koodiksi.