IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »
Tähän sitä taas on päädytty. Ei hemmetti. Polkka jauhaa soittimessa, kello lähestyy neljää, eikä väsymyksestä ole tietoakaan. Kesälomarytmi go-go, kuka sitänyt ennen kahtatoista haluaisikaan herätä.

George Bush kahleisiin, kahleet sementtiin ja koko palikka mariaanien hautaan. Vain The Unthinkably moronic States of Assmerica voi päästää tuollaisen juntin presidentiksi. Jumaliste.

Eipä mulla muuta.
np:Dj Isaac - On The Edge (original version)
Perkeles, koulut alkaa jo parin viikon päästä. Mukava realisaatio tässä vaiheessa, että pitäisi ilmoittaa asiasta pomollenikin, ja toivoa vain ettei sitä haittaisi vaikkapa tälläinen viikon varoitusajalla tehty eroaminen.

Uutta musaa löydettävissä. Vrani Volosa, jostain Belsebubin persereiän ympäristöstä levinnyttä murinamössöä, ihan jees. Vois ettiä lisää.

VAPUUAAPerjantai 28.04.2006 02:41

Prkl son vappu ny sitte. Humalatila on kovassa noususa ja jatkuu maanantaihin asti. Teekkarin vappu se kuulemmas kestää aina kolmisne viikoa, mut me insinöörit sentään osataan ryypätä neljässä päivässäkin sama määrä :P

Amatöörit.

YarrrrrLauantai 08.04.2006 21:59

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä ( !! ), ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

Olit sitten kuka tahansa, laita kommenttia, jos eksyt päiväkirjaani lukemaan.

Millenium Club ClockworkMaanantai 03.04.2006 01:00

Olihan party. Tiiä sit kuinka saatanan tardia sakkia sjoella noin yleisesti on, mutta jos tanssilattiallakin käväisee jotain neljä naamaa kinuaas aineita, kukkaa ruohoa whatever, niin....ei hitto oikeesti. Ei näjemmä seinäjoella paljon päissä syki reivaajilla. Nurkassa ollut huumeiden vastaisuuskoju tarjosi suunraikastimia kyselyyn vastanneille, elikkäs pieniä valkoisia nappeja. Mielenkiintoinen 'WTF O.o' -ilme niiden parin nistin naamalla jokka halus namia..ja Daehan herutti. mums mums, eipähän ainakaan niidenkään henki haissut.

In other news, bileet oli kyl tän vuoden ehdotonta eliittiä. Ensimmäiset bileet joissa ei ollut mukana kaveriani kuumetta, sekin varmaan teki osansa. Jaksoi polkkailla yhdestä asti tauotta aina valomerkille asti ^^ Proteuskin otti pari ässää hihasta, aloittamalla Turmion Kätilöiden mixillä, ja jossain välissä heitettiin myös Rob Zombielta melko äkäinen mixaus kehiin.

HaastehommeliMaanantai 13.03.2006 08:08

Tähän minut haastettiin. Onneksi kello on niin pirusti aamulla että kirjoitetaan tässä välissä vain haaste ylös, etten unohda sitä(niinkuin tämä sitä estäisi) ja kirjoitetaan tavat myöhemmin kun on aikaa semmoiseen.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Reivit. Aliarvostettu ja nistien taivaaksi luokiteltu biletysmuoto, joka hakee vertaistaan. Baarien musiikki ei koskaan tunnu tarpeeksi nopealta kunnon hardhouse-setin jälkeen.
2. Hameet. Pukeudun, kyllä. Varsinkin kun ollaan kohdan 1. lähettyvillä.
3. Kynsilakka. Tullut siinä sivussa, mutta kuuluu ehdottomasti bilevarustukseen.
4. Runot. Luen,kirjoitan
5. Luonnonuskonnot. Wicca, kabbala, shamanismi, druidismi.. Tutkiskelen niitä kaikkia, sitä mukaa kunhan vain löydän tekstiä.

Sitten, pitäisi vielä haastaa ihmisiä tähän hommaan. Lista seuraa:

1.cheni112
2.akana
3.SylvanaVampire
4.Rackham
5.creep´

Snoukkaa ja TazzaaKeskiviikko 01.03.2006 22:41

Mjaaahas, se ois hiihtoloma puolillaan. Just mäestä tultu ja romppeet heitetty sivuun. Ei onneksi tänäänkään ollu pahemmin vaahtosammuttimen kokoisia itsemurhasyöksyjiä rinteissä.

Lautailu<3

Offarit<3<3

KoepäiväKeskiviikko 07.12.2005 12:25

Matikan koe tulossa.... "Kokeessa saa olla mukana MAOL, Tekniikan Kaavasto, Musta Raamattu sekä vähäisempien demonien tälle tasolle manaamiseen vaadittavat tarvikkeet, rajoituksina korkeintaan yksi neitsyt tai kevyemmät tarvikkeet."

Menee sen verran mystiikan puolelle nuokin asiat.

Mnooh, piristäis itteänsä sitten vaikka naatiskelemalla muutaman annoksen alkomaholia hyvässä seurassa koulua lähinnä olevassa baarissa. Se on yleensä ollut hyvä ratkaisu kokeen jälkeen.

Sitten voikin jälleen masentua, suistua epätoivon synkkään suohon kaulaansa myöten ja alkaa valmistautua henkisesti ruotsin suulliseen kokeeseen...

Kuka tässä ehtii joulusta masentua :D

OdotustaKeskiviikko 16.11.2005 21:23

Fysiikankokeet huomenna. Tarttis varmaan lukee lisää..

Ei nappais. Mutta lisää Iron Maidenia koneeseen,jaksetaan viikonlopun bileisiin asti, sitten setä Proteus saa taas meidät laittamaan jalalla koreasti.

Sitä on toivonut oikein koko viikon että sinne paikalle saapuis tätä 'kanta-asiakkaistoa'... paikan maine on kuitenkin teinilihatiski, mutta mikähän mahtaa olla teiniXin ilme nassulla kun tanssilattia täyttyy fetissikuteista, kaiuttimista lähtee raakaa Hardcore-polkkaa soimaan ja DeeJiin paikalle kipuaa Proteus rastoissaan ja nahkahousuissaan. Siinä voi pelimiestä lattialle tanssimaan menneelle pissikselle tulla äitiä ikävä >:)

*yawn*Maanantai 14.11.2005 14:46

Onpas taas koulupäivä.. ei oikein napostelis koko homma. Oottaa vaan viikonloppua, pääsee polkkaileen Proteuksen tahtiin.

Tosin bileet on Senssillä,mut kait sen kestää,onhan siellä sentään PROTEUS, suomen Hardcore-deejii-jumaluus. :D
- Vanhemmat »