IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 04:53

Tiukka kilpailu mutta mäkki on juuri ja juuri parempi kuin kuuslankku.

Messengerin Ideariihi.Sunnuntai 26.10.2008 18:57

Mess With The Best, Die Like The Rest sanoo:
mut lähetään kattomaan mun orjuuttajan kanssa battle royale kakosta tonne olkkariin

Daealis sanoo:
se on kyl semmonen leffa, millasta tosiTVn pitäis olla. Pistetään vankeja saarelle, annetaan aseet ja sanotaan että viimenen pääsee vapaaksi

Mess With The Best, Die Like The Rest sanoo:
jep =D

Daealis sanoo:
Tai suomen turhimmat julkkikset saarelle, ja yksi asespesialisti

Daealis sanoo:
'Tänään ajattelin olla seikkailunhaluinen ja käyttää pelkästään sirpalemiinoja koko Nykäsen perheen teurastamiseen'

Daealis sanoo:
'Katsokaa huomenna kuinka marttinan kumitissit kestävät kun ammun niitä kevytsingolla!'

Daealis sanoo:
Man the Harpoons! Valkoinen Valas, Tukiainen hyllyy paikalle! Riittääkö tuon kellistämiseen edes täysilaidallinen?!

AC/DC & NightwishSunnuntai 26.10.2008 16:54

Saksalainen Akapellametallibändi pöwnää Nightwishin.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=45125433

AC/DC taasen on tehny Exceliin musiikkivideonsa.
http://www.youtube.com/watch?v=h9_YkXHCkgA

RairaiSunnuntai 26.10.2008 04:21

Mikäs sen pirteempää kuin tulla pubista biljardirundilta kaverien kanssa vain hakeakseen kamera mukaan ja painella öiseen myrskyiseen metsään lenkille.

[Ei aihetta]Lauantai 11.10.2008 07:38

Laukaisupäivää odotellessa. :)

[Ei aihetta]Torstai 09.10.2008 17:15

To do is to be. - Descartes
To be is to do. - Voltaire
Do be do be do. - Sinatra

On the other hand, you have different fingers.

Atheism is a non-prophet organization.

Depression is merely anger without enthusiasm.

Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines

Early bird gets the worm, but the second mouse gets the cheese

Support bacteria - they're the only culture some people have

I like cats, too. Let's exchange recipes.

[Ei aihetta]Torstai 09.10.2008 17:01

Koti on siellä missä tietokoneesi on kytkettynä.

Näin se käy.Keskiviikko 08.10.2008 01:22

En tiedä miten tähän tekstiin törmäsin, mutta kun siihen törmäsin, en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Nauroin hetken vedet silmissä, toisinaan taas muistin, että tämä pelle on suomalainen, eli niinkin tyhmiä ihmisiä, joita kuvittelin olevan vain jenkkilän sisäsiittoisilla preerioilla perheissä, joissa on kahdeksan Billy-Bob nimistä kolmivarpaista ja hampaatonta junttiveljestä menneet naimisiin saman siskonsa kanssa. Mutta tässä sitä ollaan.

Suomalainen entinen biokemian opiskelija, nykyinen lääkäri, Pekka Reinikainen. En tiedä miten tämän sanoisi kauniisti, joten sanon sen vain siten miten se nyt spontaanisti mieleeni juolahtaa. Voi taivas mikä älykääpiö. Kuinka tällainen tietämätön heinähattu on voinut saada lääkärin paperit?! SUOMESSA!

Noh, ei anneta tittelien häiritä, piestään Reinikaisen ajatukset maahan ja tanssitaan evolutiivinen ripaska niiden päällä.
******
Teräksenlujana ateistina Pekka Reinikainen uskoi mukisematta Charles Darwinin kehitysoppiteoriaan. Sittemmin hänelle avautui totuus: maailma on Jumalan tarkalleen suunnittelema ja luoma. Reinikainen opiskeli tuolloin biokemiaa.

- Biokemiassa selviää hyvin nopeasti, ettei ihmisen rakenne voi syntyä itsestään. Jos alamme tehdä ihmisen perimämolekyyliä dna:ta, se on erittäin vaikeaa laboratoriossakin. Luonnossa siihen tarvitaan useita kymmeniä nanokoneita ja energiaa, joka on sitoutunut kemiallisiin sidoksiin.
******

Tässä ilmeisesti arvon biokemisti Reinikainen viittaa Miller-Ureyn kokeeseen, jolla on pyritty luomaan orgaanisia yhdisteitä,jollaisista yhden abiogenesisteorian mukainen elämänalku on lähtöisin. Koe käyttää pääasiassa metaani, ammoniakki ja vetykaasujen sekoittamista yksinkertaisten aminohappojen luomiseksi. Tämän kokeen ja siitä kehiteltyjen jatkokokeiden on todettu luovan paljon orgaanisia aineita, joita voitaisiin käyttää yksinkertaisten solujen syntyyn. Olen jo aiemmin käsitellyt yhtä tällaista selittäessäni elämän syntyä.

******
- Vaikka koulukirjassa lukee, että alkuliemen molekyylit kehittivät itseensä informaatiota, se on roskaa. Rupesin tajuamaan, että tässähän on menossa suuri huijaus: tieteen varjolla koetetaan kieltää Jumalan olemassaolo.
******

Ah, perinteinen 'tiedemaailman salaliittoteoria'. -Laitetaan samaan kansioon 9/11, Kennedy-salamurha ja NASAn feikkikuulento -teorioiden kanssa.

******
Reinikainen tutki aihetta ja hankki lisää tietoa vuosikymmenten ajan. Eräässä kristittyjen lääkäreiden konferenssissa hän kuuli ranskalaisen lääkärin terävän huomion: suurin syy siihen, etteivät ihmiset usko Jumalaan tai luopuvat uskostaan, on evoluutioteoria.

- Fanaattisimmat evoluutioteorian kannattajat sanovat suoraan, että heidän tavoitteensa on poistaa usko yliluonnolliseen ja usko Jumalaan.
******

Yliluonnolliseen uskominen antaa mahdollisuuden joillekkin todellisuudesta irtautuneille tehdä sellaisia tempauksia, kuin esimerkiksi tämä eräs jenkkilahko, joka oli pakkonaittanut johtajalleen alaikäisiä tyttöjä, koska johtaja oli saanut käskynsä "jumalalta". Useammassa kuin yhden kerran olen lukenut uutisen jossa hartaasti uskovainen vanhempi on ottanut lapsensa pois lääkärien määräämiltä lääkekuureilta ja raahannut kirkkoon rukoiltavaksi, yleensä tuhoisin seurauksin. Onko se niin huono juttu jos tällainen vainoharha poistuisi maailmasta?

******
- Kokonaisia sukupolvia koululaisia ja yliopisto-opiskelijoita on aivopesty uskomaan täyteen valheeseen. Seuraukset näkyvät tuolla kadulla: mielenterveyshäiriöitä, väkivaltaa, päihteiden käyttöä, tarkoituksettomuutta, itsemurhia. Syy on darwinismi eli se, että Jumala pannaan syrjään ja tehdään naurettavaksi sellaisilla perusteilla, joita ei ole olemassakaan, Reinikainen toteaa.
******

Miten evoluutio, eli biologian alalla vaikuttava perinnöllisten ominaisuuksien muutos sukupolvien välissä, liittyy _MILLÄÄN_ lailla nyky-yhteiskunnan rappioon? Sosiaalinen käyttäytyminen ja kulttuuri eivät liity mitenkään evoluutioon. Sen lisäksi evoluutio ei millään tavalla pyri "panemaan syrjään ja tekemään jumalaa naurettavaksi". Evoluutio, kuten tiede muutenkin, käsittelee vain havainnoitavissa olevaa maailmaa, johon jumala ei kuulu. Siksi yliluonnollisen olemassaoloa tai olemattomuutta ei voida tieteellisesti todistaa(vielä).

******
Hän ei usko, että luomista ja evoluutiota voisi mitenkään yhdistää. Hän pitää suorastaan jumalanpilkkana väitettä, että Jumala olisi askarrellut maailmankaikkeuden kanssa 13 miljardia vuotta saadakseen aikaan planeetat ja auringot, minkä jälkeen hän olisi työskennellyt sen kanssa neljä miljardia vuotta tehdäkseen bakteerista ihmisen.

- Sellainen ei ole kaikkivaltias Jumala. Mitä järkeä Jumalan olisi ollut askarrella aineen kanssa tuhansia miljoonia vuosia, koska ihminenhän täällä on kuitenkin kaiken keskipiste, ei torakka tai kärpänen? Reinikainen kysyy.
******

Kaikki modernit arviot epäilevät universumin iän jonnekkin 14 ja 20 miljardin vuoden välille, mutta riittävän lähellä. Ei sentään mitään Hovindmaisia virheitä. Seuraava lainaus tosin näyttää miten pieni on Reinikaisen ego. Hänestä ihminen on kaiken luomisen keskipiste. Perustelu jonka takia kristityt pitivät niin kynsin hampain kiinni aikoinaan geosentrisestä maailmankuvastaan nykyisin jo suht mittavilla todisteilla tuetun heliosentrisen sijaan. Evoluutio on tämän vuosituhannen geosentrisyys, ehkä se muutaman vuosikymmenen jälkeen saadaan taottua tyhminpäänkinn kre-kalloon.

Reinikaisen jumala on myös paljon pienempi kuin tieteellisesti oppineiden ja uskovien jumala. Siinä missä Reinikaisen jumalan täytyi luoda kaikki juuri sellaiseksi kun ne nyt on, 'oppinut' jumala vain katsoi tyhjyyttä ja sai sen laajenemaan räjähdysmäisesti, muovaten automaattisesti luonnonlait jotka loivat aurinkojärjestelmät ja planeetat. Yksi teko, joka oli niin hyvin suunniteltu että se loi kaiken.

******
- Ihminen näkee itsestään, ettei hän ole mikään päivitetty simpanssi. Ihmisellä on erityisominaisuuksia, jotka eivät ole selitettävissä millään muulla kuin erityisellä luomisella.
******

Biokemiaa opiskellut ihminen, joka ei edes tiedä, että evoluutio ei väitäkkään ihmisten olevan 'päivitetty simpanssi'? "Päivitetty simpanssi" on olkinukke-argumentti(yksinkertaistettu) evoluutiosta, joka pyrkii samalla saattamaan sen naurunalaiseksi uskottavuuden vähentämiseksi.
Ihmisen erityisillä ominaisuuksilla taidetaan tarkoittaa perinteisiä "ID-tiedemiesten" palautumattoman monimutkaisuuden argumentteja, eli immuunijärjestelmää, silmän evoluutiota ja veren hyytymistä, yleisimmät mainitakseni. Joista jokainen on jo kaadettu viimeisen vuosikymmenen aikana. Useaan eri otteeseen. Pari jopa vahingossa jotain toista aihealuetta tutkiessa. Nämä kaikki ovat alueita, joita ei vielä 2000-luvun alussa oltu tutkittu kunnolla. Koska niiden toimintaa ja alkuperää ei kunnolla oltu vielä ymmärretty, muutamat biokemistit kyllästyivät tutkimustyöhön ja ilmoittivat lähteeksi jumalan. Biokemian professori Ken Miller on yksi näiden asioiden puolestapuhuja, joka on kaatanut suurimman osan Michael Behen ja muiden vastaavien kreationismin argumenttien kehittelijöiden väitteet palautumattomasta monimutkaisuudesta.

******
Reinikainen muistuttaa, että Jumala tiesi ihmisen lankeavan syntiin. Jumala myös tiesi, että hän joutuu lähettämään Poikansa maailmaan ihmiseksi, jotta hän voi kertoa muille ihmisille pelastuksesta. Tähän ihminen tarvitsee puheen, eikä simpanssilla sitä ole.
******

Mutta eikö puussa hännällään roikkuva Jeesus kuulostakkin melko huvittavalta? Mutta vakavammin puhuttaessa, simpansseillakin on oma kielensä. Niillä on kasvoissa lähes yhtä kehittyneet lihakset kuin meillä ilmeiden tuottamiseen. Mistä me tiedämme vaikka niilläkin olisi jonkinlainen uskonto kulttuurissaan?

******
Evoluutioteorian kannattajat puhuvat maailmankaikkeuden synnyn yhteydessä valtavista ajanjaksoista. Pekka Reinikainen huomauttaa, että aika on evoluution vihollinen. Jos jossain kohtaa ihmisen dna:ta tapahtuukin hyödyllisiä mutaatioita, toisaalla sitä tuhoutuu kaiken aikaa.

- Mitä enemmän aikaa, sitä enemmän koodia tuhoutuu. Tässä vihamielisessä, langenneessa maailmassa mikään otus ei säily hengissä 10 000 vuotta johtuen siitä, että koko ajan Jumalan täydelliseksi luoma dna kaikissa eläimissä tuhoutuu, Reinikainen selvittää.

- Kun Jumala loi ihmisen, tulos oli sangen hyvä, niin kuin Raamattu sanoo. Sitten tuli syntiinlankeemus ja ihminen alkoi rappeutua. Koodikirjaimia menee tuhansia päivässä avaruussäteilyn, radonin ja kaikkien mutageenien takia.
******

Pyöräyttelin tuossa vähän laskuja. Oletetaan aikaväliksi 6000 vuotta. Herra Reinikainen sanoi että koodikirjaimia menee tuhansia päivässä. Oletetaan vaikka kohtuudella, että geenikirjaimia siis menee "vain" 2000 päivässä. Mikäli Human Genome projektin arvioon on luottaminen, ihmisestä löytyy noin 3 miljardia emäsparia DNAsta jakautuneena 22 000 geenin välille. Kun tämän määrän jakaa 6000 vuodelle, joka päivä, niin saadaan JOKAISEEN GEENIIN ihmisessä 4100-9100 muutosta(tekaisin tuossa ohjelman joka teki hieman mutatointeja). Se tekee siis 3-7% jokaisesta geenistä, on mutatoitunut. Yhtäkkiä kuulostaa melko suurilta numeroilta jo tuossa, varsinkin kun yhdenkin emäsparin muuttuminen voi aiheuttaa koko geenin toimimattomuuden tai virhetoiminnan.

Toki voidaan vähentää sitten ne virheet, joita DNA osaa itsestään korjata, ja ne, jotka eivät sattuneet periytymään. Siitä huolimatta numerot on melko suuren kuuloisia, ottaen huomioon että vain yksi noista 9100sta virheestä potentiaalisesti riittäisi tekemään koko geenin toimintakyvyttömäksi.

******
- Ihmiskunta kärsii 7 000:sta dna-virheen aiheuttamasta sairaudesta. Siitä näemme, että hänet on luotu noin 6 000 vuotta sitten, koska tuossa ajassa tulee näin paljon tauteja.
******

Haluaisin nähdä kyllä perusteet tälle väittämälle? Missä väitetään että 6000 vuotta = 7000 tautia? Ja onkohan fysiologisesti edes mahdollista, että Noalla ja hänen sisäsiittoisella suvullaan olisi ollut kaikki mahdolliset geenivirheet tulvaa edeltäneeltä tuhannelta vuodelta, mutta kun he sitten 8 ihmisen voimin alkoivat kansoittaa maata uudelleen, nämä geneettiset taudit eivät kuitenkaan sattuneet puhkeamaan useimmilla jälkeläisillä?

******
Pekka Reinikainen on saanut osakseen vastustusta näkemystensä vuoksi.

- Se innostaa minua tekemään enemmän, se rohkaisee minua ja ennen kaikkea se osoittaa, että olen oikealla tiellä, mies kuittaa.
******

Tai sitten se osoittaa, että on ihmisiä, jotka välittävät siitä, kuinka teet työtäsi, ja kuinka mahdolliset harhakuvitelmasi voivat vaikeuttaa sitä.

******
Hän tapasi evankelista Billy Grahamin Helsingissä vuonna 1987. Maailmankuulu Jumalan mies totesi tuolloin, että on kavahdettavaa, jos ihmiset puhuvat uskovista pelkkää hyvää.

- Pidän hyvästä taistelusta. Tämä olisi aika tylsää, jos ei tulisi lunta tupaan. Se kuuluu pelin henkeen. Kivahan tätä on tehdä, kun tietää, että on totuuden puolella, Reinikainen jatkaa.

- Evoluutiogurut ovat erittäin heikoilla tiedoilla varustettuja. Richard Dawkins ei ole opiskellut biokemiaa ollenkaan. Hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia käsittää sitä, että alkuliemi ei synnytä soluja, koska hän ei ymmärrä aiheesta yhtään mitään.
******

Ja luettuani tämän pätkän teikäläiseltä, tulin siihen lopputulokseen että ei biokemiaa lukenut lääkärikään ymmärrä asiasta sen enempää, koska koko tekstin kumoamiseen pystyy näjemmä triviaaliyrityksellä kuka tahansa, puolen tunnin yrittämisellä.

Niinpä niin, iltapäivä hyvin heitetty hukkaan. Suomalainen, tyhjäpäinen, biokemiaa opiskellut mielikuvitukseton LÄÄKÄRI, joka ei hyväksy evoluutiota. Kaikille ne kanssa antavat lääkärinpaperit.

WinterbellsMaanantai 06.10.2008 16:45

Näin puolen minuutin testaamisella voitaneen sanoa että harvinaisen addiktoiva.
http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

/edit: ensimmäiset pelit tais tuoda jotain 20-30k, tuossa nyt tulos kun toistamiseenkin yritti pelata.

Pitkä ja turha lista, yay!Maanantai 06.10.2008 16:14

Bwahah, vastaisku niille helvetin ketjukirjeille, yhtä pitkä ja turha tieto.

6 tuotantokautta Macgyveriä
6 tuotantokautta Huonosti käyttäytyviä miehiä
6 tuotantokautta Paritellen(brittiversio)-sarjaa
7 tuotantokautta South Parkkia
4 tuotantokautta Futuramaa
4 tuotantokautta Black Adderiä
2 tuotantokautta American Dadia

Animesarjat
Hellsing
Berserk
Lodoss War
Ginga Nagareboshi Gin
Witch Hunter Robin
Elfen Lied

Animeleffat
Princess Mononoke
Kikin Lähettipalvelu
Metropolis
Henkien Kätkemä
RG Veda
Vampire Hunter D: Bloodlust
Wrath of The Ninja
Street Fighter Alpha
Final Fantasy
Wonderful Days
Ninja Scroll

594 Leffaa hyllyssä:

12 apinaa
13. Soturi
16 Blocks
187
24 Hours in London
28 Päivää Myöhemmin
300
6. Päivä
8 Mile
A Night at Roxbury
A.I.
Ace Ventura
Ace Ventura 2
Aeon Flux
Aikakone
Air force one
Ajanpysäyttäjät
Aleksanteri
Ali G Indahouse
Alien
Alien 3
Alien Insurrection
Alien vs. Predator
Aliens
American Gangster
American History X
American Ninja
American Ninja 2
American Ninja 3
American Ninja 4
American Ninja 5
Anakonda
Apinoiden Planeetta(uusin)
Apocalypto
Armageddon
Avaruusboltsit
B13
Bad Boys
Bad Boys 2
Bad Taste
Batman
Batman & Robin
Batman - Lepakkomies
Batman Begins
Batman Forever
Batman Returns
Beverly Hills Kyttä
Beverly Hills Kyttä 2
Beverly Hills Kyttä 3
Bio-Dome
Black Adder: Back and Forth
Black Mask
Black Sheep
Blackhawk Down
Blade
Blade 2
Blade 3
Blade Runner
Bloodsport
Braindead
Braveheart
Brotherhood of the Wolf
Bruce Allmighty
Casino Royale
Catch Me If You Can
Children of the Corn
Children of the Corn 2
Children of the Corn 3
Children of the Corn 4
Children of the Dune
Chronicles of Riddick
Collateral
Commando
Con Air
Conan Barbaari
Conan Hävittäjä
Conspiracy Theory
Constantine
Corpse Bride
Crank
Creature from the Black Lagoon
Critters
Critters 2
Critters 3
Critters 4
Cry Baby
Crying Freeman
Cubic
Cujo
D-War
Da Vinci -Koodi
Danny the Dog
Daredevil
Dark Star
Daywatch
Dead Fish
Demolition Man
Detroit Rock City
Die Hard
Die Hard 2
Die Hard 3
Die Hard 4.0
Diktaattori
Dog Soldiers
Donnie Darko
Dracula (Bela Lugosi)
Dracula 2
Dragon Fighter
Dune
Dune - Dyyni
E.T.
Emily Rosen Riivaaja
Enigma
Eragon
Eraser
Euro Trip
Evil Dead
Evoluutio
Exit Wounds
Face/Off
Fantastic Four
Fantastic Four 2
Fast & Furious
Fast & Furious 2
Fast & Furious 3
Fear & Loathing In Las Vegas
Fido
Fifth Element
Fight Club
Final Destination
Final Destination 2
Final Destination 3
Ford Fairlane
Forgotten Silver
Fracture
Frankenstein
Freddy got Fingered
Freddy vs. Jason
From Dusk Till Dawn
From Dusk Till Dawn 2
From Dusk Till Dawn 3
From Hell
Full Metal Jacket
Galaxy Quest
Ghostbusters
Ghostbusters 2
Gladiator
Glimmerman
Godzilla
Good Morning, Vietnam
Gothika
Gremlins
Gremlins 2
Grimmin Veljekset
Guru
Häjyt
Hackers
Hackers 2 (Trackdown)
Hackers 3(Anti-trust)
Harry Potter
Harry Potter 2
Harry Potter 3
Harry Potter 4
Hellboy
Hellraiser
Hellraiser 2
Hellraiser 3
Hellraiser 4
Hellraiser 5
Hellraiser: Deader
Hellraiser: Hellworld
Hellraiser: Inferno
Hellraiser: Maanpäällinen Helvetti
Herrasmiesliiga
Highlander
Highlander 2
Highlander 3
Highlander: Endgame
Highlander: The source
Hitman
Hollow Man
Hook
Hot Fuzz
Hot Shots
Hot Shots 2
How High
Howard Sternin Intiimit Osat
Hulk
Hyvät, Pahat ja Rumat
I, Robot
Idioluutio
Ilmestyskirja Nyt
Immortal
Indiana Jones
Indiana Jones 2
Indiana Jones 3
Innocence
Italian Job
Jackie Brown
Jeanne d'Arch
John Carpenter: Vampires
John Carpenter: Vampires: Los muertos
Johnny Mnemonic
Johny English
Jokikyttä
Juno
Jurassic Park
Jurassic Park 2
Jurassica Park 3
Kärpänen
Kärpänen 2
Kaava 51
Karate Kid
Karate Kid 2
Karate Kid 3
Karvakamut
Kaunis Mieli
Kehdosta Hautaan
Ketjureaktio
Kill Bill
Kill Bill vol 2
King Arthur
King Kong
Kingdom of Heaven
Kiss of the Dragon
Kohtalon Kirja
Kummeli Kultakuume
Kung Pow
Kuudes Aisti
Last Action Hero
Lawnmover Man
Legenda
Leslie Nielsen: Dracula
Likainen Harry
Linnunradan käsikirja liftareille
Little Nicky
Lock, Stock & Two Smoking Barrels
Long Kiss Goodnight
Lord of The Rings
Lord of The Rings 2
Lord of The Rings 3
Lord of War
Lords of Dogtown
Lucky Number Slevin
Maailman Ympäri 80 päivässä
Mad Max 2
Man In Black 2
Man of the Year
Manaaja
Manaaja 2
Manaaja 3
Manaaja: Alku
Master and Commander
Matkalla Perditioniin
Matkustaja 57
Matrix
Matrix 2
Matrix 3
Medusan Isku
Medusan Sinetti
Medusan Verkko
Meet the Feebles
Memento
Memoirs of a Geisha
Men In Black
Miami Vice
Mies ja Alaston Ase
Mies ja Alaston Ase 2½
Mies ja Alaston Ase 33 1/3
Mimic 2
Minority Report
Mission Impossible
Mission Impossible 2
Mission Impossible 3
Miten niin myöhässä?
Monty Python: Elämän Tarkoitus
Monty Python: Hullu Maailma
Monty Python: Life of Brian
Mr. Brooks
National Treasure
Natural Born Killers
Night Watch
Ninth Gate
Numero 23
Nuori Hannibal
Ocean's Eleven
Ocean's Thirteen
Ocean's Twelve
Omen
Omen 2
Omen 3
Operaatio Delta
Out of Reach
Over the Top
Päätön Ratsumies
Päin Pilveä
Paluu Tulevaisuuteen
Paluu Tulevaisuuteen 2
Paluu Tulevaisuuteen 3
Pan's Labyrinth
Passion of the Christ
Pathfinder
Pearl Harbor
Pelastakaa Pressa
Pelastakaa Sotamies Ryan
Perjantai on Pahin
Pirates of the Caribbean
Pitch Black
Poliisiopisto
Poliisiopisto 2
Poliisiopisto 3
Poliisiopisto 4
Poliisiopisto 5
Poliisiopisto 6
Poliisiopisto 7
Predator
Predator 2
Privates on Parade
Puhallettu 60 Sekunnissa
Pulp Fiction
Punainen Lohikäärme
Raid
Rambo
Rambo 2
Rambo 3
Rambo 4
Red Sonja
Reservoir Dogs
Resident Evil
Resident Evil Apocalypse
Resident Evil: Tuho
Road Trip
Robocop
Robocop 2
Robocop 3
Rocky
Rocky 2
Rocky 3
Rocky 4
Rocky 5
Rogue Assassin
Rollerball
Romeo Must Die
Romper Stomper
Rush Hour
Rush Hour 2
Rush Hour 3
Säpinää Chinatownissa
S.W.A.T
Sakaali
Saksikäsi Edward
Salasana Mercury
Saw
Saw 2
Saw 3
Saw 4
Sekaisin Marista
Serenity
Shaft
Shanghai Knights
Shanghai Noon
Shoot 'Em Up
Shooter
Signs
Silmänkääntäjä
Sin City
Sky Captain and the World of Tomorrow
Smokin' Aces
Snatch
Sneakers
Sound of Thunder
Spawn
Species
Species 2
Species 3
Speed
Speed 2
Spesialisti
Spider-Man
Spider-Man 2
Spider-Man 3
Star Trek: Ensimmäinen yhteys
Star Trek: Generations
Star Trek: Kapina
Star Trek: Nemesis
Star Wars
Star Wars 2
Star Wars 3
Star Wars 4
Star Wars 5
Star Wars 6
Star Wreck: In the Pirkinning
Star Wreck: Legacy
Stardust
Stargate
Starship Troopers
Starsky & Hutch
Stay
Stomp the Yard
Street Fighter
Surkeiden Sattumusten Sarja
Swordfish
Tanssii Susien Kanssa
Tappajahai
Tappajahai 2
Tappajahai 3
Tappajahain kosto
Tappava Ase
Tappava Ase 2
Tappava Ase 3
Tappava Ase 4
Taxi
Taxi 2
Tenacious D and the Pick of Destiny
Tequila Sunrise
The Aviator
The Boondock Saints
The Bride of Frankenstein
The Butterfly Effect
The Cell
The Covenant
The Crow
The Departed
The Faculty
The Fountain
The Invisible Man
The Langoliers
The Libertine
The Mask
The Mummy
The Mummy Returns
The Mummy(alkuperäinen)
The Net
The Net 2
The New Guy
The Omen
The One
The Patriot
The Phantom of the Opera(alkuperäinen)
The Punisher
The Rock
The Rules of Attraction
The Running Man
The Scorpion King
The Silence of the Lambs
The Terminator
The Terminator 2
The Terminator 3
The Whole Nine Yards
The Wolfman
Thelma ja Louise
Tigerland
Timecop
Timecop 2
Tomb Raider
Top Gun
Torque!
Total Recall
Training Day
Transformers
Transporter
Transporter 2
Troija
Tron
True Lies
Tuhannen Tilanteen Mies
Tulen Valtakunta
Tulilinjalla
Unbreakable
Under Siege
Under Siege 2
Underworld
Underworld 2
Unohdetut
V for Vendetta
Vaikeasti Tapettava
Valtion Vihollinen
Van Helsing
Van The Man
Van The Man 2
Vihollinen Porteilla
Vihreä Maili
Viidakon Ykä
Viimeinen Mohikaani
Viimeinen Samurai
Virus
Vlad
Walk The Line
War of the Worlds(Alkuperäinen)
Waterworld
Wayne's World
Wayne's World 2
Who Framed Roger Rabbit
Wicker Man
Wild, Wild West
X-Men
X-men 2
X-men 3
XXX
XXX: The Next Level
Äkkikuolema

Honkkarit
36 Crazy Fists
Audition
Azumi
Bang-Rajan
Bitchunmoo
Blind Fist of Bruce
Blood of Dragon Peril
Blood of the Dragon
Bloodfight
Butterfly & Sword
Casshern
Chinese Hercules
Dragon Fighter
Dragon Tiger Gate
Enter The Dragon
Fearless
Fearless Tiger
Fist of Fear, Touch of Death
Hero
Hiipivä Tiikeri, Piilotettu Lohikäärme
Hitman
Kung Fu: The Punch of Death
Kung-Fu Hustle
Legend of the Drunken Master
Legend of the Eight Samurai
Lentävien Tikarien Talo
Ninja the Protector
Once Upon a Time In China
Ong Bak
Ran
Returner
Revenge of the Drunken Master
Secret Ninja, Roaring Tiger
Seitsemän Miekka
Shiri
Shogun's Ninja
The Duel
The Leopard Fist Ninja
The Street Fighter
The Tai-Chi Master
The Ultimate Ninja
Volcano High
Warrior King
Way of The Dragon
Who am I?
Wing Chun
Winners & Sinners
Winners & Sinners 2
Winners & Sinners 3

Piirretyt
Aarreplaneetta
Aladdin
Aladdin 2
Aladdin 3
Animatrix
Aristokatit
Atlantis
Atlantis: Milon Paluu
Bernard & Bianca
Bernard & Bianca Australiassa
Dark Fury
Finding Nemo
Futurama: Bender's Big Score
Futurama: The Beast with a billion backs
Herkules
Hiidenpata
Ice Age
Ice Age 2
Kananlento
Karhuveljeni Koda
Keisarin Uudet Kuviot
Lehmäjengi
Madagascar
Mestarietsivä Basil Hiiri
Monsterit Oy
Notre Damen Kellonsoittaja
Oliver ja Kumppanit
Robots
Rugrats the Movie
Shrek
Shrek 2
Sinbad
South Park
Tarzan
Tarzan 2
Teenage Mutant Ninja Turtles(CGI-animaatio)
The Dark Crystal
The Simpsons Movie
Toy Story
Toy Story 2
Valiant
Van Helsing: Tehtävä Lontoo
Virran Viemää
Yli Aidan