IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Vista, paskakasa jopa windowsiksiLauantai 22.11.2008 18:27

Helvetin mahtava uusi windows, joka toimii kuin unelma...
- Kaksi gigaa keskusmuistia ei riitä siihen, että järjestelmä edes pyörisi sulavasti, vaan pelkästään jo windowsin mukana tulevien ohjelmien pyöriessä käyttö välillä nytkähtelee selittämättömästi.
-Päivityshistoria kertoo, kuinka toimiva järjestelmä tämä automaattipäivitys on: viimeisen neljän kuukauden aikana, yksi päivitys jokaista neljääkymmentä kohden on onnistunut. Epäonnistuneiden päivitystenkin asennus kuitenkin onnistuu, kunhan vain antaa päivitysten kerääntyä ja asentaa kerralla isomman paketin.
-Vista ei myöskään tunnista useimpia itse poltettuja levyjä. Sen lisäksi se ei myöskään tunnista kuin murto-osan kaupassa myytävistä levyistä, oli sitten musiikkia tai elokuvia tai pelejä. Osa tästä johtuu siitä, ettei vista ymmärtänyt levyjen nimiä, missä oli ääkkösiä. Tämä on kuitenkin ensimmäisen 20 minuutin ongelma, koska kun levyn antaa vain lojua riittävän pitkän aikaa asemassa, Vista ilmeisesti hiljalleen haistelee uutta tulokasta ja alkaa lopulta tuntea olonsa turvalliseksi uuden levyn läheisyydessä, ja alkaa lukemaan sitä.

Ehkä Windows 7 sitten tuo jotain parempaa markkinoille, sillä vista on epäonnistunut kokeilu joka saa vain vitutuksen pintaan.

W00tKeskiviikko 19.11.2008 14:19

Tuollahan on maassa jotain lumennäköistä juttua. Enään tarvitaan noin puoli metriä lisää samaa tavaraa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.11.2008 18:29

Samainen kiinan turkistarhaus-adressi on kerännyt adressit.comissa jo itse asiassa 771 nimeä(tätä lukiessa)

Tietenkin siitä kuinka paljon asiaan uskotaan kertoo jotain sekin, että esim. WWEn suomen kanaville takaisintuomiseksi on kerätty jo reippaat 8000 nimeä.

Turkis on bisnes.

PETA. People Eating Tasty AnimalsKeskiviikko 12.11.2008 18:26

Jos teidän mielestänne PETAn videoiden linkittely ympäri galleriaa ja sitten helvetin pitkän nimilistan lisääminen jotenkin auttaa eläimiä, olet yksinkertainen, laiska ja välinpitämätön.

Jos oikeasti haluat auttaa PETAn kaltaisia ekoterroristijärjestöjä, mene heidän sivuilleen ja pistä nimesi sieltä löytyviin humpuukiadresseihin, älä vain teeskentele olevasi hyvä ihminen kopioimalla nimiluetteloa ympäri galleriaa. JOS edes noilla nimimerkeillä olisi mahdollista saada jotain laillista valtaa, ne nimet eivät kuitenkaan tule koskaan lähtemään galleriasta, joten kukaan ei kuule kun te aivottomat itujuntit huudatte eläimille oikeuksia.

Etsikää aito adressi ja allekirjoittakaa se oikealla nimellänne, koska nickejä kehittävän ohjelman kirjoittamiseen ei menisi kuin korkeintaan tunti, jonka jälkeen se pystyisi suoltamaan nickejä satojentuhansien minuuttivauhdilla. Nimimerkeillä ei ole minkäänlaista painoarvoa. Eikä galleriassa pyörivillä aidoillakaan nimilistoilla, koska ne eivät koskaan saavuta mitään realistisia rajoja, jonka jälkeen tällainen idioottimainen teiniavunhuuto edes huomattaisiin(puhun nyt siis esim. 5000 nimestä, tai edes tuhannesta). Pisimmät nimilistat mitä olen nähnyt ovat yltäneet hädintuskin edes sadan paremmalle puolelle. Yhtä vaikuttavan tuloksen(noin sata) on www.adressit.com sivustolla saanut mm:
-Adressi jolla halutaan mainstream musiikki pois superstereosta
-Idols -kilpailun ikärajan korottamiseksi 18 vuoteen.
Kun taas adressit "Kaupat auki sunnuntaisin ympäri vuoden" ja vaikka "Suolakurkut pois hampurilaisista" adressit ovat molemmat keränneet yli 500 nimeä. Joten ei, nämä pienet nimilistat ovat turhia.

Hankkikaa aivot ja lopettakaa gallerian spämmääminen turhanpäiväisillä PETAn propagandavideoilla nickien keräämisen toivossa.

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 01:06

http://www.youtube.com/watch?v=MNLvXllvvsA

'Darwin sanoi että ellei 100 vuoden päästä ole löytynyt välimuotoja niin hänen evoluutioteoriansa pitäisi hylätä epätäydellisenä. 100 vuotta myöhemmin, näitä fossiileja ei ole löytynyt.'

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_human_evolution_fossils
Lista, lähteineen. Nykyisten mallien mukaisesti tärkeimmät välimuodot alkaen ajasta neljä miljoonaa vuotta sitten, päätyen tähän päivään, nykyihmiseen. Alla lista muistakin samanlaisista pitkistä ketjuista välimuotofossiileja.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_transitional_fossils

Kuvassa valas, pienestä maalla asuneesta elikosta valtamerten suurimmaksi nisäkkääksi.


Ainiin, mutta eihän näitä ole olemassa. Ne ovat vain ilkeä maailmanlaajuinen salaliitto, jolla EEEVIL-utionistit yrittävät pitää kreationismin poissa kouluista. Selkeästi ensimmäinen elikko valaan evoluutiossa on vain jokin maalla kävellyt suurehko pussirotta ja kolme seuraavaa jotain vanhuuttaan reumaa sairastaneita krokotiilejä. Seuraavat viisi voivatkin taasen olla mitä tahansa kaloja, koska ET SÄ OLLU SIELLÄ! ET SÄ VOI TIETÄÄ MITÄ OIKEASTI TAPAHTUI! Ja kaksi viimeistä ovat valaita.

Niin ja tuo lista muista 'välimuodoista' ei ole mikään ongelma, koska :
Nyt yhden aukon sijasta..
Ameeba - Ihminen
Meillä on tuhansia aukkoja, joihin jokaiseen pitää löytää vielä yksi välimuoto! Kyllä tämä kreationistien tiede onkin helppoa.

Eläinkokeet on elämääKeskiviikko 05.11.2008 14:29

Eläinkokeiden ansiosta suurin osa nykylääketieteestä on kehittynyt. Diabetes on voitettu oikeastaan täysin banaanikärpäsillä tehtyjen tutkimusten perusteella. Koko genetiikan tutkimustyö, mitä on ikinä tehty, nojaa banaanikärpäsillä tehtäviin tutkimuksiin. Eläinkokeet ovat taloudellisin, luotettavin ja lähinnä ihmiskokeita(eli saatavat tulokset voidaan soveltaa suoraan ihmisiin) oleva media tutkimustyössä. Järkeviä vaihtoehtoja ei vielä ole. Kirjoitin jo aiemmin aiheesta. Daealis

Tutkaillaanko sitten vaihtoehtoja? Tuossa helvetin typerässä adressissa mainitaan vaihtoehtona esim. Body Shopin tuotteet. Itselläni oli tässä taannoin "tilaisuus" tutkailla näiden tuotteiden mainoksia ja sisällysluetteloita. Muutamia loistavia otteita mitä löysin, vapaasti muisteltuna.

"Sisältää Kasviperäisiä Polysakkarideja!" Ooh, kuulostaapa hienolta. Sakkaridit ovat sokereita. Monosakkaridit ovat hedelmäsokereita, disakkaridit ovat hieman isompia sokereita(kuten ruokosokeri[perinteiset sokerit] ja mallassokeri) ja viimeisenä tulevat polysakkaridit. Ne ovat niin pitkiä ketjuja ettei niitä perinteisesti luokitella sokereiksi, mutta samat sakkaridit ovat kuitenkin rakennusaineina. Yleisimmät kasviperäiset polysakkaridit ovat Sellu ja Tärkkelys. Selluloosa on viherkasvien soluseinämien perusrakennemateriaali. Noin kolmannes kasvin massasta on selluloosaa(puuvillasta n.90%) Selluloosasta valmistetaan paperia ja pahvia. Tärkkelys taasen on suuri osa ihmisen raviontoa. Enimmäkseen juureksista saatava aine on teollisuudessa käytetty liimana, paperin kiinneaineena ja muottimateriaalina karkeille.
Eli tämä naamarasva sisälsi joko mitä tahansa viherkasvia murskattuna, tai sitten juuresta, murskattuna. "Sisältää sitä samaa paskaa mitä tähänkin asti! Käänteentekevä koostumus!"

"DNA käskee kasvit kasvamaan ja korjaamaan vauriot kasvissa. Siksi tämän rasvan sisältämä Vehnän DNA uudistaa ihoasi" Samat itseään korjaavat ja kasvattavat ohjeet löytyvät myös ihmisen omasta DNAsta. Eli pyöräytä litra sianverta sentrifugissa niin että saat DNA-molekyylit erilleen ja hiero se naamaasi, sama vaikutus.

Joitain ainesosia mitä voiteissa oli:

*Parapähkinäöljy: Samainen öljy josta tehdään myös teollisuustasoista kellokoneistojen rasvaamiseen tarkoitettua liukastetta. Rasvaisempi tuote kuin maapähkinä.

*Voipuunvoi: IUCNn erittäin uhanalaisten kasvien listalla oleva Voipuu, Butyrospermum parkii, jota länsimaissa käytetään vain kosmetiikkaan, on Afrikassa erittäin suuri rasvojen lähde ruokavaliossa. Eli tukemalla Body Shoppia edistät Afrikan nälänhätää ja tuhoat uhanalaisia kasveja.

*Moringansiemenöljy: Afrikassa suosittu, erittäin huonoja olosuhteita kestävä puu, joka kasvaa nopeasti, jonka lehdet ovat pinaatin kaltainen ruoka-aine ja jonka siemenistä saatava öljy voidaan käyttää bio-polttoaineeksi. Ellei joku itsekeskeinen länsimaalainen hieroisi sitä naamaansa.

*Kinetin: Kasvihormoni. Lähes kaikista soluista, niin kasvi kuin eläinperäisistä, löytyvä aine, joka edistää solujakautumista. Helpoin tapa valmistaa on vaurioittaa DNA-molekyylejä hapettamalla, josta voidaan muutamalla vaiheella tuottaa kinetiiniä. On saanut EUn Direktiivin 67/548/EEC -mukaisesti vaaraluokitukset S22,S24 ja S25: Älä hengitä pölynä, älä laita iholle äläkä silmiin.

*Pantenol: B5-vitamiinin muoto, jossa on kemiallinen alkoholiryhmä -OH. Esiintyy sellaisenaan enimmäkseen kuolleissa hiuksissa. Antaa hiuksille kiiltävän 'pinnan', mutta ei paranna niiden rakennetta mitenkään. Mikäli se pääsee elävään soluun sisälle, saattaa muuttua takaisin B5 vitamiiniksi. Pantenolina kerää kosteutta ilmasta ja saattaa siksi tuntua viileältä.

*Vehnänalkioöljy: Kemikaali, jota vehnänjyvässä on noin 2,5%. Kilosta vehnää saadaan noin 25grammaa tätä öljyä. Kuinka reilulta kaupalta kuulostaa tällainen ruoantuhlaus?


Jos nyt aloitetaan vain näin pienellä listalla epäilyttäviä aineita mitä Body Shopin tuotteista löytyy. Itse ostaisin mieluummin synteettisiä. Mitäs tuolta löytyy? Plaseboja, uhanalaisia kasveja ja useita öljyjä, joita ei löydetä kuin etelä-amerikan sademetsien kasveista, jotka luultavasti tehoviljellään tuhotun sademetsän paikalla. Sen lisäksi löytyy myös Afrikkalaisia ja eurooppalaisia ruokakasveja, joiden avulla voitaisiin luultavasti ruokkia useampia satoja ihmisiä, jotka kuolevat nyt sen takia kun sinä ostat näiltä 'reilun kaupan' kasvattajilta.

Toivottavasti sitä ollaan niin helvetin tyytyväisiä itseensä.

[Ei aihetta]Maanantai 03.11.2008 20:11

Ei ois pitäny päivittää Winamppia, pirulainen kaatuu satunnaisin väliajoin.

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 04:53

Tiukka kilpailu mutta mäkki on juuri ja juuri parempi kuin kuuslankku.

Messengerin Ideariihi.Sunnuntai 26.10.2008 18:57

Mess With The Best, Die Like The Rest sanoo:
mut lähetään kattomaan mun orjuuttajan kanssa battle royale kakosta tonne olkkariin

Daealis sanoo:
se on kyl semmonen leffa, millasta tosiTVn pitäis olla. Pistetään vankeja saarelle, annetaan aseet ja sanotaan että viimenen pääsee vapaaksi

Mess With The Best, Die Like The Rest sanoo:
jep =D

Daealis sanoo:
Tai suomen turhimmat julkkikset saarelle, ja yksi asespesialisti

Daealis sanoo:
'Tänään ajattelin olla seikkailunhaluinen ja käyttää pelkästään sirpalemiinoja koko Nykäsen perheen teurastamiseen'

Daealis sanoo:
'Katsokaa huomenna kuinka marttinan kumitissit kestävät kun ammun niitä kevytsingolla!'

Daealis sanoo:
Man the Harpoons! Valkoinen Valas, Tukiainen hyllyy paikalle! Riittääkö tuon kellistämiseen edes täysilaidallinen?!

AC/DC & NightwishSunnuntai 26.10.2008 16:54

Saksalainen Akapellametallibändi pöwnää Nightwishin.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=45125433

AC/DC taasen on tehny Exceliin musiikkivideonsa.
http://www.youtube.com/watch?v=h9_YkXHCkgA