IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Accidento,HOOOOOooooo!Keskiviikko 01.11.2006 02:24

Vihdoinkin! Eihän sitä Blutengelin levyn toimitusta olekkaan vielä odotettu kuin kuukausi. Lähettivät sentään. Kolmen päivän odotus edessä ja hoplaa, levyn pitäisi tipahtaa postiluukusta.

Jospa sitten jatkaisi Futuraman kolmannen tuotantokauden läpikatselua. Kaksi ensimmäistä on jo katseltu, viimeiset odottavat.

Np: Blutengel - Iron Heart

Hallelujah!Lauantai 28.10.2006 17:24

Ei se kaverin 80% tuonut vieläkään kaameeta kapulaa. \o/ Aletaan olla voiton puolella.

Kunhan vain jaksaisi laittaa edes vaatteet päälle, voipi olla että kämppis tykkäis kyttyrää jos munasillaan käväisis aamupalan vääntämässä. Vielä vähemmän vois sen tyttöystävä tykätä, jos sellainenkin on maisemissa.

Np: Graveworm - Threnody


"Parempi vanha kettu säkissä kuin pussillinen muusia"

RairaiLauantai 28.10.2006 11:20

Kello hiipii kohti yhdeksää aamulla, pitänee kait lopetella tätä perjantai-iltaa jo hiljalleen. Humalakin katosi jo jonnekkin, onneksi vei ystävänsä krapulan mukanaan, ennenkun pääsi mokomaan tutustumaankaan.

Kännidriftausta Grand Turismo nelosessa ratilla ja polkimilla on loistavaa viihdettä, kokeilkaapas joskus. Ei paljon kinkkisempää temppuilua olekkaan siinä pelissä. Force Feedback rattikin potkii niin hilpeesti takasin näpeille että sain kynnen taittumaan väärään suuntaan ja liian pitkälle.
Verta tursui ympäriinsä ja kaikilla oli kivaa. Sitten lääkittiin sitä uudella lonkerolla ja vaihdettiin kuuden tunnin sessioon Super Mario Footballiin Gamecubella.

Näin meillä.

np: Prodigy vs. Enya - Smack My bitchup(Onoroco Flow)
Prosessoritekniikan koe alkaa 1½ tunnin päästä, joten loogisesti eilen tuli hakattua päätä seinään asian tiimoilta niin perkeleesti. Noh, toivo elää, että opettaja sattuu iskemään kysymykset joista ymmärtääkin jotain.

Last.fm kertoo karua faktaa siitä, että taitaa olla lieviä obsessointeja Blutengelin suuntaan. Parilta viime viikolta Blutengeliä soitettu ~500 biisiä viikossa, muita <100. Mikäs siinä, saksalainen industrial elektrogoth sopii hyvin mustaan syyssäähän, kun voi ihastella luonnon hidasta kuolemista.

np: Blutengel - Senseless Life

Eikait siinä, jatkais vielä hetkisen lukemistaan ja lähtis arpomaan koululle vastauksia paperiin.

Galtsu-opitMaanantai 23.10.2006 19:23

Vai tällänenkin toiminto... Mikäs sen turhempaa, ellei nyt kaikkea vip-sälää lasketa. Kas gallerian keksijästä tuli miljonääri ja sadastatuhannesta suomalaisteinistä köyhempiä.

Ja mikä parasta, botti ei edes osaa tunnistaa kuka on kanavalla opattuna, vaan reippaasti ilmoittaa että kannulla on jo ylläpitäjä, mitä sä siinä oppeja vingut. hohhoijaa.

Ei oo valmis sekään vielä.

Maanantai-viirus iski ankarasti aamutuimaan kun kello herätti. Kännykkä lensi seinään ja se siitä, eihän kenenkään voida olettaa nousevan ylös viikon loman jälkeen heti kukonpierun aikaan aamusta. Noh, on sentään ollut semituottoisa päivä, muutaman pinssin grafiikat väännetty valmiiksi, naurettu läpi suomi24:n keskusteluareenat ja tweakkailtu mIrciä.

Vielä kun jaksais rykäistä vähän koodia jääkaappihallintosoftaan.
Hakeutukaa onnettomuuksiin vainoharhaisella onnettomuuden välttelyllänne, upottakaa itsenne sementtiin että olisitte turvassa tältä demonisten voimien päivältä.

...Varsinkin jos uskotte tälläiseen roskaan. Grow up, get a brain and go life out your life.

Tänään on loistava päivä, tänään alotellaan viikon loma ja siirrytään takas maalle naureskelemaan taantunutta meininkiä(ja ihmisiä) mikä siellä vallitsee. Hieno nähdä kuinka jotkin jopa vuosi tai pari sitten 'muodissa' olleet tempaukset ovat vieläkin IN kun siirrytään 200 kilsaa pohjosta kohti ja 6000 asukin pikkukylään.

Np: Dimmu Borgir - Blood Hunger Doctrine

Räyräy,Ruoskaa!Perjantai 29.09.2006 03:37

Klubilla ois Ruoska. Taidetaanpa pyrähtää Dragsun kanssa luuraamaan millaisen keikan äijät kiskaisee. Viinasta reppuun ja Casa Él JazuliuZ kutsuu aloitteluun.

Blütengel - Leave the Day (Crystal Tears remix)


Mahtavaa keikkaa. Keikan täytyy olla onnistunut jo hikinen hevari kaataa lavalta laulujensa seassa melkein pullollisen vettä niskaan.

Jos sitä ottais viitisen tuntia unta palloon ja härväis kouluun.

Life after polkkaLauantai 09.09.2006 15:15

Hard-Polkaed-Night, HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Poliisi, Neon ja Proteus heittivät jälleen sellaisen setin ettei seinäjoella ole hetkeen nähty(jos koskaan). Harmillista vain että Proteus jarrutteli vielä Dj Neonin mahtavan uplifting setin jälkeen, hardcore raikas ja parkkihalli tärisi.

Seuraavaa keikkaa odotellessa. *Yrittää palauttaa tuntumaa jäseniinsä*

Dragsu incomingPerjantai 18.08.2006 15:18

Luvassa peukalonpyöritystä seuraavien tuntien ajan, odotellessa Dragsua tänne ja sitten järjetöntä sinkoilua paikasta toiseen kun pyritään ennättämään joka paikkaan. Purrrrfect.

Olet 13% massateini, 75% on pahempia pissiksiä kuin sinä.
52% Psykopaatti, sinua vähemmän psykoottisia 70%.
57% insinööri, 88% ovat huonompia insinöörejä kuin sinä.
Kyllä testimaa tietää. Olisin tosin kuvitellut parempia pisteitä psykopaattitestistä. oh well, täytyy vain elää sen kanssa.

Mikäli sinäkin olet fetissitapahtumien ystävä, tulehan tampereelle, TAFF:in bileisiin huomisella. TAFF= Tampere Fetish Factory, googlettamalla löytyy sivustot josset jo entuudestaan tiennyt pippaloista.

Np: Baty - SundayNRG

Hyvä mixtape uusien Z230 kajareiden testaamiseen. Alkoi polkka kuulostaa polkalta viimein.

Mjooh, jos sitä vaikka lähtis säätämään jotain paljon parempaa kuin galtsua
Tähän sitä taas on päädytty. Ei hemmetti. Polkka jauhaa soittimessa, kello lähestyy neljää, eikä väsymyksestä ole tietoakaan. Kesälomarytmi go-go, kuka sitänyt ennen kahtatoista haluaisikaan herätä.

George Bush kahleisiin, kahleet sementtiin ja koko palikka mariaanien hautaan. Vain The Unthinkably moronic States of Assmerica voi päästää tuollaisen juntin presidentiksi. Jumaliste.

Eipä mulla muuta.
np:Dj Isaac - On The Edge (original version)