IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

TuomionpäiväMaanantai 18.12.2006 10:40

Tietorakenteet ja Algortitmit kutsuvat viimeiseen kiusaukseen pieneen auditorioon. Prujut luettu pariin otteeseen läpi ja päässä vai tyhjää. Vaivaiset 7 pistettä enään tämän vuoden läpäisyn ja meikäläisen välissä. Sitten ois tämä vuosi paketissa ja vois aloittaa joululomailun.

Disturbed - Sacred LifeKeskiviikko 13.12.2006 12:55

Voi motivaatiokuoppa. Pitäis pikkuhiljaa alkaa ettiä sitä kadonnutta inspistä kouluhommien tekemiseen. Alkaa näyttää vuosi huonolta muuten :/ Tämä päivä menee tuossa pyykätessä ja kämppää siivotessa, sitten voiskin lukea loppuillan kokeisiin. Vihtu mitä paskaa.

PerusmättöäTorstai 30.11.2006 01:38

*yawn*

Unta alkais pikkuhiljaa kaivata. Voisivat pikkuhiljaa kehitellä pillerin unentarpeen poistamiseksi. Kyllästyttää heittää joka yö melkein puolet vuorokaudesta hukkaan.... Noh, toisen puolen heitin hukkaan tänäänkin ollessani hereillä tekemättä mitään järkevää... Mutta kuitenkin!

Rob Zombieta rokkaillen, perusmättöä kokkaillen, persepaljaana irkkaillen, tukka sotkussa WoWitellen. On siinä kans 'elämä'.

Huhhuh.
Helvetin Adobe Reader hirtti ittensä, vei koko XP:n mukanaan, ja OpenOffice ei automaattisesti teekkään backup-filuja(kun tyhmä en ole sitä muistanut laittaa päälle vielä) Sinne humpsahti parin tunnin labraselkkarintynkä. Yötöiksi meni sekin paska.

[Ei aihetta]Maanantai 20.11.2006 12:07

MNF oli, MNF meni. Opiskelija köyhtyi muutaman rahan ja sai vastineeksi viikonlopun nonstop hihhulointia 60 000 muun hihhulin kanssa. Olihan siinä taasen festaria. HB oli alkanut kuulostamaan kovasti paremmalta kun ed.sinkku jonka jossain kuulin. Tai ehkä se oli se jousikvartetti.

Pommisuoja rokrok,*headdesk* & Ali G in da house pyörimään soittimeen-->

Helevetti mitä pelleilyä!Torstai 16.11.2006 03:15

Onko suomen eduskunnassa yhtä ainutta ihmistä, jonka päässä liikkuu yhtään mitään? Ensin ne perkeleen pallopäät ajavat läpi täysin idioottimaisen tekijänoikeuslain, millä estetään import-leffojen tuonti, omien kopioiden tekeminen toiseen soittimeen...kaikki. Ja NYT ne tampiot pistivät vielä paremmaksi. Lapsipornon suojeleminen ovelasti kulissinaan ne ajoi läpi uuden nettisensuurilain, missä annetaan rajaton sensuurivalta operaattoreille, joiden ei tarvitse edes ilmoittaa, mitä sivustoja heidän serverinsä kautta ei pääse katsomaan.

Mitä seuraavaksi? Kansanedustajat ajavat itselleen läpi täydellisen immuniteetin, että voivat murhata paavin julkisessa oikeusintunnossa keskellä kirkasta päivää ilman, että kukaan voi koskea heihin.

Askeleen päässä odottaa kiina-sensuuri ja poliisivaltio.

Voi jumalauta mitä paskaa. Kyllä hävettää olla suomen kansalainen taas. Turhaanko tässä veteraanitkin suomea venäläisiltä vapauttivat, kun valtio rakentaa itse itsestään uuden 'venäjän'.

Saunan taakse ja ysimillinen burana jokaiselle otsaan.

Klassikoita, klassikoita.Maanantai 13.11.2006 00:31

Rakas päiväkirja and all that crap. Päädyinpä sitten investoimaan pariin klassikkoon:
-Eddie Murphyn parhaimpiin töihin(Beverly Hills Kyttä -trilogia)
-Sleepy Hollow(helposti yksi Deppin parhaista)
-Jin Roh(näyttävänpuoleista animetoimintaa,Kurosawan kuvaus WWII:n jälkeisestä japanista, nykyaikaistetulla punahilkka-tarinalla.)
-Saw 2(ei sitä montaa näin huvittavaa splättistä ole hollywoodista tullut viime aikoina...no Final Destinationit tietenkin)

Enään viitisen päivää MNF:n.. tinnitys jäävistyy.

PerkelesTorstai 09.11.2006 21:05

Bileet peruttu. Tana.

Jäädään sitten kotia ja kuunnellaan Hocicoa, meksikolaista dark electroa. \o/

rrkele.

Polkka soi ja Däädää säätääKeskiviikko 08.11.2006 13:29

Jos sitä vihdoin saisi aikaiseksi kuvatuksen Sylvanakselle, onhan tuollainen jo hetken ollut tilauksessa. Onpahan vain ideat olleet turhan lopussa.

Hard NRG III - Ring of Fire pistää ideat liikkeelle.

Koulua...koulua...kotona. Ei jaksa. Ei pysty. Antaapa olla.

Accidento,HOOOOOooooo!Keskiviikko 01.11.2006 02:24

Vihdoinkin! Eihän sitä Blutengelin levyn toimitusta olekkaan vielä odotettu kuin kuukausi. Lähettivät sentään. Kolmen päivän odotus edessä ja hoplaa, levyn pitäisi tipahtaa postiluukusta.

Jospa sitten jatkaisi Futuraman kolmannen tuotantokauden läpikatselua. Kaksi ensimmäistä on jo katseltu, viimeiset odottavat.

Np: Blutengel - Iron Heart