IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Two Lumps ja elämäntotuuksiaSunnuntai 15.11.2009 14:39

Two Lumps, nettisarjis jota olen seurannut jo useamman vuoden, onnistui jälleen saamaan repsahtelun fiiliksiä aikaiseksi, kun otin kiinni menetettyjä inttiviikkoja ja selailin aikajanaa taaksepäin.
Copyraittia Seinfeldille.

Läppäriä esille ja vanhat ohjelmoinnin proggikset tulille jälleen. Uusia parannuksia ikiwanhaan ohjelmantynkään, jolla aikoinaan nimiä tarinoihin kehittelin. Vaihtui Pascal C++:aan ja tekstitiedoston satunnaishaku dynaamisiin setteihin. Ehkäpä tässä joutais jopa kirjailla eteenpäin noita kunnianhimoisempiakin projekteja.

LeeroyyyyLauantai 24.10.2009 22:42

TJ = Jotain alle 257. Viralliset laskurit sanoo notta 257, mutta kun itelläni on ainakin pari viikkoa vähemmän, niin eihän tuosta tiedä ennenkuin viimeinen päivä koittaa ja sanotaan että häivyppä helvettiin täältä kasarmilta.

Olisi tuolla datatikuilla ja läppärin syövereissä kaikenlaisia tekstinkutaleita, joilla piristää tätäkin, mutta kun ei ole omaa interwebsiä, pitää kälyisillä yleisökoneilla riehua, niin taitaapa jäädä vielä jatkossakin läppärille, kunnes tiivistän ja hion tekstejä niin pitkään että totean koko aivopierun täysin julkaisukelvottomaksi ja suoritan arkistointipikanäppäinyhdistelmän Shift+Del & Enter.

Nähtäväksi jää saako tämä laitos hajoamaan täysin, siirtoistutanko mobiilitietokoneilaitteistoni turvesuohon useita metrejä syvälle vai selviänkö lähestulkoon yhtä täysijärjettömänä vielä seuraaville lomillekin.

Tampereen suunnassa on huhujen mukaan silloin tapahtumassa hieman uuden WWE-geimin julkaisuun liittyen alkoholinjuomistilanteita.
Jumala on koraanin mukaan lähettäny maailmaan yli 120 000 profeettaa, silti vain kourallinen niistä päätyi oikeaan kirjaan, muiden tekstit kadotettiin tai vääristyivät niin, että niistä tuli muut uskonnot. Ottaen huomioon muiden uskontojen melkoisen erilaiset tarinat, jumalat ja historiat jotka ovat sekä vanhempia, täysin erilaisia ja loistavat poissaolollaan lähi-idän alueilla, voitaneen sanoa jumalan tehneen melko säälittävää työtä sanansa levityksen kanssa. Joko hänen vaikutuksensa ei ollut kovin suuri näihin ihmisiin(jolloin hänen jumaluuttaan voidaan ihmetellä, jos hän ei saa edes paria ihmistä vakuuttuneeksi), tai tarinat joita väitetään hänen vaikutuksesta kirjoitetuiksi keksivät vain suuria numeroja yrittäessään vakuuttaa ihmisiä.

Kristinuskon jumala ei onnistunut juuri sen paremmin asiansa selityksessä. Muutama sata keskenäänkin nahistelevaa lahkoa väittävät kaikki tulkitsevansa kirjaa oikein, onpa jenkkilästä lähtenyt jopa muutama lahko kirjoittamaan omaa fan-fictioniakin hommaan, samalla kuitenkin kieltäen joitain alkuperäiskirjoituksia. Kuvittelisi täydellisen olennon pystyvän parempaan, ehkä jopa inspiroiden tulevilla vuosisadoilla korjauksia vanhoihin teksteihin(mikäli alkuperäiskirjoittajat tekivät jotain väärin tekstin kanssa, virheellisiä ihmisiä kun ovat)

Näistä pienistä kompuroinneista huolimatta profetioita kuitenkin "säilyi" turmeltumattomana muutama kymmenen. Jumala(t) osoittaa jälleen suunnitelmassaan pienen ongelman sijoittelulla: Kaikki näistä oikeista teksteistä löytyivät yllättäen lähi-idästä, keskimäärin saman historiallisen aikakauden kuluessa. Eikö olisi vakuuttavampaa jos kirjoitukset olisivat ilmestyneet hajalleen ympäri maailmaa, kaikki kuuluttaen samaa ilosanomaa, nimeten saman jumalan, samat ihmiset ja kertoen alueista joista ei välttämättä edes voinut olla mahdollista paikallisten tietää mitään? Rakastavan ja kaikkivaltiaan olisi äkkiseltään voinut kuvitella näkevän tällaisen hajoitetun informaation edut, etteivät saman alueen lammaspaimenet alkaisi sotia keskenään ja turmelisi hänen tekstiään heti lähdön päälle ja samalla olisi varmistunut vakuuttavampi argumentti jumalan olemassaololle ja pelastuminen olisi saatu suuremmalle väestöryhmälle.

Monet kristityt usein kertovat kuinka raamattu on lähde kaikelle modernille tiedolle, mitä ei sen aikaisilla konsteilla ole mitenkään mahdollista tietää. On jopa väitteitä, että raamattu kertoo maapallon olevan jotain muuta kuin litteä, mitä vastaan toki sotivat useat raamatunkohdat ja maailmankuvan pysyminen litteässä maassa vielä vuosisatoja raamatun ilmestymisen jälkeenkin. Maan neljästä kulmasta puhutaan useammassa kohdassa, psalmi 104:5 kuvailee kuinka maapallo asetettiin paikalleen ettei se liikkuisi(geosentrinen maailmankuva), jobin kirjassa kuvaillaan useassa kohdassa miten maasta voisi ottaa reunoilta kiinni. Näiden lisäksi uudessa testamentissa viitataan parissakin kohdassa niin korkeisiin sijainteihin, että sieltä näkee koko maailman. Useat pahat henget mitkä ihmisiä riivasivat kuulostavat tekstin kuvailun perusteella lähinnä jonkin taudin oireilta, kuten kouristuksilta. Missään kohden tekstejä ei viitata mahdollisiin häviävän pienen kokoisiin eliöihin taudin aiheuttajina.

Litteä maa ja bakteerit tautien aiheuttajana ovat vain kaksi ensimmäistä mieleen tulevaa pikkumokaa. Joitain käteviä asioita, joita olisi voinut näiden kahden lisäksi vihjata, ovat esimerkiksi sähkövoima, penisiliini, miksei toki vaikka evoluutiokin. Ei ihmiskunnan olisi tarvinnut miettiä muutamaa tuhatta vuotta tämänkin mekaniikan löytämiseksi, jonka avulla käytännössä nykyisen lääketieteen(ja yhä laajemmassa määrin myös mekaniikan ja tietotekniikan) kaikki keksinnöt ovat tulleet mahdollisiksi.

Eikä näiden uskontojen kirjallisuudessa ole ihmisoikeuksista yhtään sen parempia tietoja. Jokaisessa kirjassa ihmisoikeudet ovat kauppatavaraa, orjuus ei vain ole suotavaa, vaan myös oikeutettua ja kuolemantuomiot arkipäivää mitä naurettavimmista rikkeistä. Ennakkoluuloja kaikkia muita heimoja kohtaan kylvetään oman ylivertaisuuden pönkittämiseksi ja mikäli muut heimot on poljettu maanrakoon, aletaan kivittämään kaikkia, jotka poikkeavat vähänkään heteroseksuaalista yksi mies - yks nainen -tavasta(poislukien islamistinen moniavioisuus, mikä vain polkee naisia).

Rakasta lähimmäistäsi, olettaen että hänkin noudattaa sinun pyhän kirjasi ohjeita pilkulleen, jonka sinulle todisti henkilökohtaisessa unessa juuri sinun kirjassasi esiintyvä jumala, eläen vaikka omaa seksuaalista suuntautumistaan vastoin vastakkaisen sukupuolen kanssa joka on mieluusti samasta heimosta. Muutoin voit kivittää hänet.

Jossain meni ilon sanoma hieman kieroon.

Satanismia ja muita hassuja asioitaPerjantai 11.09.2009 20:42

Juutuubia läpi, pewpew
http://www.youtube.com/watch?v=xjNzcjFgV6s


Löysinpä jonkun hassun playlistinkin, missä Anton LaVeyn tytärtä haastatellaan kristityssä talk-showssa.

http://www.youtube.com/watch?v=oESgRBCfM7g&feature=PlayList&p=D43496F83E8F7648&index=4
Kristillinen talk-show juontaja: I want to ask Zeena, she's a woman.
Zeena Galatea Schreck(silloin vielä omalla sukunimellään, LaVey): And what do you think that'll gain you?
Juontaja: o.o..... Because woman have more sensitive natures.

Saa naamapalmuilla.

[Ei aihetta]Maanantai 31.08.2009 02:20

[Ei aihetta]Lauantai 29.08.2009 00:21

Joku oli jonnekkin kommentoinut eilen, mutta kone sen kommentin kadotti ennenkuin ehdin paikallistaa.

OnelinerzKeskiviikko 26.08.2009 18:08

When choosing between two evils: Pick the one you haven't tried before.

War doesn't determine who's right; it determines who's left.

Not one shred of evidence supports the claim that life is serious.

Blood of the Lamb, Motherfucker.Sunnuntai 16.08.2009 17:12

http://www.badkarmaproductions.com/jc/?p=35

Nettisarjakuva, missä jesse tekee comebackin. Jos kansilehti ei vielä oikein vakuuta, niin vilkaiskaahan
http://www.badkarmaproductions.com/jc/?p=51
http://www.badkarmaproductions.com/jc/?p=52