IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Double standardsMaanantai 01.02.2010 12:57Tarpeetonta sanoa muuta, tervetuloa tasa-arvon maailmaan.

Naiset ihkuttavat teinejä, se on *kröh*säälittävää*kröh*.... ilmeisesti 'normaalia'... Miehet tekevät sitä, se on perverssiä, limaista, (syötä-kuvottavuutta-heijasteleva-adjektiivi-tähän), jne.

Ah tätä tasa-arvoisuutta.

[Ei aihetta]Lauantai 30.01.2010 21:12

Nyt on elokuva poikineen katseltu ja edessä vielä yksi.

2012 - Yllätyksetön mullistusspektaakkeli. Maailma murenee ympärillä kerrostalo ja katu kerrallaan, vaan yhtenä päähenkilön sidekickinä toimiva vässykkä joka ensimmäistä kertaa ohjastaa yli kaksimoottorista konetta säilyttää tyynen katseensa laavan pulputessa ympärillä kaduille ja kerrostalojen kaatuessa kohti lentokonetta. Efektit ovat toki huippuluokkaa ja kerrankin kadut ovat täynnä ihmisiä kun laavavirrat kylvävät kuolemaa,mutta kuten day after tomorrow ja muut katastrofit ovat jo kulkiessaan samaa punaista lankaa pitkin osoittaneet: ei näihin tuomionpäiviin saada juonta.

Nyt sherlock holmes.

[Ei aihetta]Maanantai 25.01.2010 14:22

Ostin sitten kännykän. Nyt jää wanha 3310 sivulle ja uusi 6700 kouraan.

Kristinusko. Vitsi aavikolta.Lauantai 02.01.2010 16:12

Tuossa joku aika takaperoisesti kulkiessamme voivat ainakin ateistiseen suuntaan kallellaan olevia foorumeja/boardeja/kanavia seuranneet palauttaa hermostoihinsa sellaisen tarttuvan ja informatiivisen rap-genreen tipahtavan kappaleen fundamentalisti-konferenssistä jostain päin ameriikan suurta ja mahtavaa mannerta, kuin Christian Side-Hug.

Noh, tämä hulvaton übermoralisoinnin uusi kulmakivihän lähti käsistä kuin saippua homoseksuaalisissa vankilafantasioissa ja räpellys on lähes yhtä suosittu kuin ThunderF00tin videot, missä hän murskaa VFXn aivopieruja. Ja kuten kaikki hupaisat jutut, mitä fundamentalistit tekevät, tämäkin sai oman tribuuttinsa(Kent Hovind vankilaan veropetoksesta, köhköh).

Mikäli siis "side-hug" tuntuu kovin likaiselta vieläkin, tässä video, joka varoittaa kaikkia tällaisen koskettelun vaaroista.

http://www.ooze.com/toolofsatan/Sunnuntai 27.12.2009 16:09

The Force is a tool of Satan!

PullovesiSunnuntai 20.12.2009 14:55

Tee ekoteko, ala juoda sitä hanavettä ilman että joku pullottaa sen ensin.
http://kuvaton.com/kuvei/facts_about_bottled_water.jpg

Two Lumps ja elämäntotuuksiaSunnuntai 15.11.2009 14:39

Two Lumps, nettisarjis jota olen seurannut jo useamman vuoden, onnistui jälleen saamaan repsahtelun fiiliksiä aikaiseksi, kun otin kiinni menetettyjä inttiviikkoja ja selailin aikajanaa taaksepäin.
Copyraittia Seinfeldille.

Läppäriä esille ja vanhat ohjelmoinnin proggikset tulille jälleen. Uusia parannuksia ikiwanhaan ohjelmantynkään, jolla aikoinaan nimiä tarinoihin kehittelin. Vaihtui Pascal C++:aan ja tekstitiedoston satunnaishaku dynaamisiin setteihin. Ehkäpä tässä joutais jopa kirjailla eteenpäin noita kunnianhimoisempiakin projekteja.

LeeroyyyyLauantai 24.10.2009 22:42

TJ = Jotain alle 257. Viralliset laskurit sanoo notta 257, mutta kun itelläni on ainakin pari viikkoa vähemmän, niin eihän tuosta tiedä ennenkuin viimeinen päivä koittaa ja sanotaan että häivyppä helvettiin täältä kasarmilta.

Olisi tuolla datatikuilla ja läppärin syövereissä kaikenlaisia tekstinkutaleita, joilla piristää tätäkin, mutta kun ei ole omaa interwebsiä, pitää kälyisillä yleisökoneilla riehua, niin taitaapa jäädä vielä jatkossakin läppärille, kunnes tiivistän ja hion tekstejä niin pitkään että totean koko aivopierun täysin julkaisukelvottomaksi ja suoritan arkistointipikanäppäinyhdistelmän Shift+Del & Enter.

Nähtäväksi jää saako tämä laitos hajoamaan täysin, siirtoistutanko mobiilitietokoneilaitteistoni turvesuohon useita metrejä syvälle vai selviänkö lähestulkoon yhtä täysijärjettömänä vielä seuraaville lomillekin.

Tampereen suunnassa on huhujen mukaan silloin tapahtumassa hieman uuden WWE-geimin julkaisuun liittyen alkoholinjuomistilanteita.
Jumala on koraanin mukaan lähettäny maailmaan yli 120 000 profeettaa, silti vain kourallinen niistä päätyi oikeaan kirjaan, muiden tekstit kadotettiin tai vääristyivät niin, että niistä tuli muut uskonnot. Ottaen huomioon muiden uskontojen melkoisen erilaiset tarinat, jumalat ja historiat jotka ovat sekä vanhempia, täysin erilaisia ja loistavat poissaolollaan lähi-idän alueilla, voitaneen sanoa jumalan tehneen melko säälittävää työtä sanansa levityksen kanssa. Joko hänen vaikutuksensa ei ollut kovin suuri näihin ihmisiin(jolloin hänen jumaluuttaan voidaan ihmetellä, jos hän ei saa edes paria ihmistä vakuuttuneeksi), tai tarinat joita väitetään hänen vaikutuksesta kirjoitetuiksi keksivät vain suuria numeroja yrittäessään vakuuttaa ihmisiä.

Kristinuskon jumala ei onnistunut juuri sen paremmin asiansa selityksessä. Muutama sata keskenäänkin nahistelevaa lahkoa väittävät kaikki tulkitsevansa kirjaa oikein, onpa jenkkilästä lähtenyt jopa muutama lahko kirjoittamaan omaa fan-fictioniakin hommaan, samalla kuitenkin kieltäen joitain alkuperäiskirjoituksia. Kuvittelisi täydellisen olennon pystyvän parempaan, ehkä jopa inspiroiden tulevilla vuosisadoilla korjauksia vanhoihin teksteihin(mikäli alkuperäiskirjoittajat tekivät jotain väärin tekstin kanssa, virheellisiä ihmisiä kun ovat)

Näistä pienistä kompuroinneista huolimatta profetioita kuitenkin "säilyi" turmeltumattomana muutama kymmenen. Jumala(t) osoittaa jälleen suunnitelmassaan pienen ongelman sijoittelulla: Kaikki näistä oikeista teksteistä löytyivät yllättäen lähi-idästä, keskimäärin saman historiallisen aikakauden kuluessa. Eikö olisi vakuuttavampaa jos kirjoitukset olisivat ilmestyneet hajalleen ympäri maailmaa, kaikki kuuluttaen samaa ilosanomaa, nimeten saman jumalan, samat ihmiset ja kertoen alueista joista ei välttämättä edes voinut olla mahdollista paikallisten tietää mitään? Rakastavan ja kaikkivaltiaan olisi äkkiseltään voinut kuvitella näkevän tällaisen hajoitetun informaation edut, etteivät saman alueen lammaspaimenet alkaisi sotia keskenään ja turmelisi hänen tekstiään heti lähdön päälle ja samalla olisi varmistunut vakuuttavampi argumentti jumalan olemassaololle ja pelastuminen olisi saatu suuremmalle väestöryhmälle.

Monet kristityt usein kertovat kuinka raamattu on lähde kaikelle modernille tiedolle, mitä ei sen aikaisilla konsteilla ole mitenkään mahdollista tietää. On jopa väitteitä, että raamattu kertoo maapallon olevan jotain muuta kuin litteä, mitä vastaan toki sotivat useat raamatunkohdat ja maailmankuvan pysyminen litteässä maassa vielä vuosisatoja raamatun ilmestymisen jälkeenkin. Maan neljästä kulmasta puhutaan useammassa kohdassa, psalmi 104:5 kuvailee kuinka maapallo asetettiin paikalleen ettei se liikkuisi(geosentrinen maailmankuva), jobin kirjassa kuvaillaan useassa kohdassa miten maasta voisi ottaa reunoilta kiinni. Näiden lisäksi uudessa testamentissa viitataan parissakin kohdassa niin korkeisiin sijainteihin, että sieltä näkee koko maailman. Useat pahat henget mitkä ihmisiä riivasivat kuulostavat tekstin kuvailun perusteella lähinnä jonkin taudin oireilta, kuten kouristuksilta. Missään kohden tekstejä ei viitata mahdollisiin häviävän pienen kokoisiin eliöihin taudin aiheuttajina.

Litteä maa ja bakteerit tautien aiheuttajana ovat vain kaksi ensimmäistä mieleen tulevaa pikkumokaa. Joitain käteviä asioita, joita olisi voinut näiden kahden lisäksi vihjata, ovat esimerkiksi sähkövoima, penisiliini, miksei toki vaikka evoluutiokin. Ei ihmiskunnan olisi tarvinnut miettiä muutamaa tuhatta vuotta tämänkin mekaniikan löytämiseksi, jonka avulla käytännössä nykyisen lääketieteen(ja yhä laajemmassa määrin myös mekaniikan ja tietotekniikan) kaikki keksinnöt ovat tulleet mahdollisiksi.

Eikä näiden uskontojen kirjallisuudessa ole ihmisoikeuksista yhtään sen parempia tietoja. Jokaisessa kirjassa ihmisoikeudet ovat kauppatavaraa, orjuus ei vain ole suotavaa, vaan myös oikeutettua ja kuolemantuomiot arkipäivää mitä naurettavimmista rikkeistä. Ennakkoluuloja kaikkia muita heimoja kohtaan kylvetään oman ylivertaisuuden pönkittämiseksi ja mikäli muut heimot on poljettu maanrakoon, aletaan kivittämään kaikkia, jotka poikkeavat vähänkään heteroseksuaalista yksi mies - yks nainen -tavasta(poislukien islamistinen moniavioisuus, mikä vain polkee naisia).

Rakasta lähimmäistäsi, olettaen että hänkin noudattaa sinun pyhän kirjasi ohjeita pilkulleen, jonka sinulle todisti henkilökohtaisessa unessa juuri sinun kirjassasi esiintyvä jumala, eläen vaikka omaa seksuaalista suuntautumistaan vastoin vastakkaisen sukupuolen kanssa joka on mieluusti samasta heimosta. Muutoin voit kivittää hänet.

Jossain meni ilon sanoma hieman kieroon.