IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

HomeopatiaaTiistai 27.07.2010 03:09

Tehokkaimmat homeopaattiset lääkkeet, mitä markkinoilta löytyy, ovat sekoitussuhteella 1500. Nämä ovat siis niitä homeopatian sääntöjen mukaisesti morfiinia vastaavia superlääkkeitä. Numerona kuulostaa hienolta, kun katselet että yhden suhde 1500 seos.

Homeopaattiset seossuhteet etenevät seuraavasti: 1 tarkoittaisi että 1 osa ainetta, 10 osaa vettä. 2 tarkoittaisi 1 osaa ainetta, 100 osaa vettä. Sekoitussuhteen numerointi kertoo, kuinka monta nollaa on suhdeluvussa mukana. Eli seos 5 olisi suhteessa 1:100 000(yksi osa ainetta, 100 000 osaa vettä).

Avokadron vakiot tulevat vastaan kun saavutetaan seos-suhde 23. Yli sen, seoksessa jonka saat homeopaattista lääkettä ostaessasi ei välttämättä ole kuin laimennus/sidosainetta(ei ensimmäistäkään molekyyliä paketissa luvattua vaikuttavaa lääkeainetta).

Miten paljon lääkettä on sitten 1500 suhteella sekoitetussa lääkkeessä? Suunnilleen seuraavasti:
1. Otetaan hienoa jauhoa ruokakaapista. Valitaan yksi hippu jauhon seasta.
2. Otetaan toisesta kaapista pallonnmuotoinen vesi. Tämän vesipallon halkaisija on noin aurinkokuntamme halkaisija, eli keskipiste on aurinko ja säde kiertää Pluton rataa pitkin.
3. Sekoitetaan edellä mainitut osat keskenään.
4. Ota yksi osa tästä seoksesta
5. Toista kohdat 2-4 kaksi miljardia kertaa.

Näitä jotkut sitten popsivat vaivoihinsa ja luulevat maksavansa jostain muustakin kuin vedestä, jonka kanssa samalla planeetalla on kerran käynyt vahingossa eräs molekyyli, jota homeopaattiset puoskarit kuvittelevat johonkin vaivaan auttavaksi.

PerkeleLauantai 10.07.2010 01:21Pilaavat ihmissusien ja vamppyyrien imagon.

Sama pätee M. Night. Shaymalaniin joka paskoi täydellisesti jokaisen aspektin miellyttävän monimuotoisesta ja kiinnostavasta animaatiosta Avatar: The Last Airbendeer. Kiroilin miehen täydellistä sarjan raiskausta naamakirjan puolella pidemmällä kaavalla.

[Ei aihetta]Perjantai 25.06.2010 04:28

Aloitin juhannuksen rauhallisesti. Muutama crowmoore ja loistoidea kokeilla kirjoittaa tekstitykset Futuraman tällä viikolla julkaistuun kutoskauden ensimmäiseen jaksoon.

En ehkä alkais ihan harrastuksena tekemään, mutta tulipahan testattua mitä sekin on. Mikäli siis olette vaikkapa poukamasta löytäneet MSPAiNT:in distron, niin siihen subit saa tästä

/edit: Kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistiin melkein samaan aikaan, eli s06e01 ja s06e02 löytyvät jo interwebseistä. Loistokamaa, vitsit eivät muuttuneet mihinkään vaikka comedy centralille vaihdettiinkin. Enää ei nähtävästi vain tarvitse murehtia niin paljon esim. paljaasta pinnasta, kahdessa ensimmäisessä jaksossa on jo nähty koko kasti alasti ja Leela sekä Brannigan pidemmän aikaa kuin ensimmäisten viiden kauden ajan(tai neljän, riippuen miten laskee kaudet, tuotanto- vai tv-kausina).

MicrosucksTiistai 22.06.2010 19:21

Vista ei näytä oletuksena "Stereos Mix"-tallennuslaitetta, mikä käytännössä joka äänikortista nykyään löytyy. Toisten valmistajien nimitykset kyseiselle nauhoitusmuodolle ovat "What You Hear" tai jokin vastaava, eli käytännössä kaikki se, mikä tulisi kaiuttimista ulos, nauhoitetaan. Microsoft ilmeisesti taipui RIAAn vaatimuksiin ja piilotti kyseisen nauhoitustavan oletuksena(tällä nauhoitustavalla kun pystyy ottamaan kovolle suoraan esimerkiksi kertakäyttöiset tai digitaalisesti suojatut MP3-kappaleet ja tallentamaan lähestulkoon samanlaatuiseksi ilman suojausta).

Onneksi asetuksen sai päälle vain löytämällä napin, jonka piilotuksen kanssa ei ole käytetty turhan paljoa vaivaa. :P Ääniasetuksista avataan tallennuslaitteiden välilehti, näpäytetään hiiren oikealla napilla tyhjää tilaa jo löydettyjen laitteiden alla ja valitaan avautuvasta valikosta "Näytä käytöstä poistetut laitteet". Hupsista vaan, siellähän se "nauhoita mitä kuulet" olikin piilossa ja yhden laiteaktivoinnin päässä käyttökelpoisesta.

The Humans are dead!Torstai 17.06.2010 18:27

http://www.youtube.com/watch?v=WGoi1MSGu64

Transhumanistista optimismia.

Tai hyvä idea humalassa.

TJ 0 ja silleeKeskiviikko 16.06.2010 19:40

Armeijalaitoksesta kotiuduin eilen puolenpäivän maissa kersantti-merkkisenä takaisin oikeaan maailmaan. Vuoden leikkikoulu takanapäin. Vain yksi asia jäi harmittamaan: Gona-pilan reaktiota en pääse näkemään lähietäisyydeltä.

On ollut joskus pari kuukautta takaperin erään astetta kusipäisemmän heebon kanssa kränää kun hän sattui päivystämään yksikköä ja valta nousi päähän. Koulutuksesta palattua kaikkien punkat oli myllätty, paitsi yllättäen hänen omansa. Kävin vähän tökkimässä sieltä virheitä esiin. Vähän huonosti otti palautteen vastaan kyseinen herra ja kävi pyöräyttämässä meikäläiseltä patjan lakanoineen ympäri. Tein saman herra päivystäjälle ja ajattelin että nyt on juttu tarpeeksi naurettavaa, heitellään patjoja menemään, että lopettais tähän. No mussutusta siitä tuli ja yritti vielä repiä lakanoita käsistäkin kun aloin jo petaamaan uusiksi.

Tämä siis joitain kuukausia sitten.

Tästä tapauksesta ja eräästä hyvin hienosta jääkärirouvasta inspiroituneena tein kaverille uuden punkan: Purin kaikki petivaatteet pois sängystä ja OMPELIN ne yksitellen patjaan kiinni. Parin sentin tikkauksen välillä kaikki kiinni toisiinsa ja patjaan. Aluslakana, siihen kiinni peitto, peittoon kiinni tyyny ja kaiken päälle päiväpeitto. Punkka on niin tiiviisti ommeltu kiinni ettei lakanoiden väliin saa edes sormia kunnolla ja sen verran käytetty kädentaitoja että punkka pysyy siististi pedattuna vaikka sitä heittelisi miten päin tahansa.

Tähän kului rokkia kuunnellessa ja nopeinta tyyliä hakiessa noin kolme tuntia, veikkaisin että purkamiseenkin(olettaen ettei äijä revi lakanoitaan palasiksi) menee tunnin verran.

Oppiipahan olemaan, kun saapuu loppusodasta näkkäriä viikon syöneenä ja alle tunnin yössä nukkuneena kasarmille ja sänky on ommeltu pysyvästi kasaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.05.2010 17:34

[Ei aihetta]Maanantai 10.05.2010 01:51

Naamakirja, Pet society, Cheat Engine ja Fiddlerin proxy-kikkailua. Virtuaalirahaa on siirtynyt satoja tuhansia omistajalta toiselle.

Kuinka omituisella tavalla sitä iltansa voikaan viettää...

[Ei aihetta]Perjantai 07.05.2010 23:41

Kersantti \,,/