IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Lecteriksi Lecterin paikalleKeskiviikko 28.02.2007 01:11

Tulihan luurattua Hannibal Rising. Ja kuten tavallista, elokuvakriitikot ovat luultavasti seuranneet eri elokuvaa(poislukien episodin arvostelu, joka muistaakseni oli myönteinen). Loistava kuvaus sodan jalkoihin perheensä menettävästä pojasta, joka hiljalleen menettää kaikki rippeet ihmisyydestään.

Np: Dimmu Borgir - Arcane Lifeforce Mysteria

T-20 mins and countingKeskiviikko 07.02.2007 12:54

Insinörttiyden salat kutsuvat jälleen hakemaan lisää tietoa aiheista, joita ei kukaan muu tiedä, tai edes halua tietää, koska aina löytyy yksi alityöllistetty insinööri jostain jolla on intohimoa selittää aihe kuitenkin, ettei tarvitse ottaa selvää. And that would be me.

Kesätyöt kiven alla, kuten tavallista. Pitäisi kiristää hakutahtia, laajentaa ehkä kohderyhmää minne hakisi. Tai ehkä etsiä muualta kuin Treeltä..

Tai ehkä vain lopettaa tämä insinörttäys ja lähteä amikseen hakemaan töitä :D Ne, jotka ei osaa, opettaa. Ne jotka eivät osaa opettaakkaan, johtaa. Vai miten se meni.

Now I'm going down to sleep
With your withering corpse at my feet
Pray the Lord my soul to keep
'Cause this bloody angel is on a downhill, steep
If I die, before I awake
Should Morning star be my fate,
Pray the Lord my soul to take
I don't wanna burn in a sulfur lake.

Kökkö kuin mikä. Menkööt.

Soitossa Dj Scott Project - Overdrive. Ihme purkkaa sekin. Scottiksen biisit kyllä muistuttavat kaikki toisiaan aika reippaasti muutenkin, minkäs teet. Oikea Antiloop-herääminen taas. Poppoo jonka biisejä kuuntelin joskus lukiossa kunnes huomasin että joka biisi kuulostaa ihan samalta. Ehkäpä siksi en koskaan mieltynyt pop-musiikkiinkaan. Viesti on aina sama: Poika jätti tytön, tyttö jätti pojan, elämä on kurjaa kun ei ole ketään, tai elämä on ihanaa kun on joku. Jos popissa ei ole joku näistä teemoista, se on jo harvinaista. Sitten löytyy näitä jenkkiläisiä ripoff paskiaisia, jotka käyttävät hyväkseen vanhaa demoscenen raiturimusiikkia tehdäkseen hittejä.

Paskiaisia.
Mahtavia nämä päivät, kun vasta sitten 7.30 kouluun silmät ristissä tullessaan huomaa lukea sähköpostinsa, ja paljastuu että ne aamun ainoat tunnit on siirretty paria tuntia myöhemmälle. Bloody marvellous. Wikipedia laulamaan ja itseään sivistämään. Dinner for One, Virus(computing)...

Proteus ja Carbon Based illalla Klubilla! Partyparty.

Proteus incomingKeskiviikko 31.01.2007 11:44

Vain pari päivää niin pääsee taas katselemaan, miten se maailman kovin hardhouse deejii pistää meidät polkkaamaan. Proteus, Carbon Based Sergei Shkuroff ja Phil Reynolds briteistä pistää Treellä Clubin sekaisin. Eikä kestäis kun pari viikkoa ja Proteus jälleen Clubilla, Housenation 11. \o/ silloin mukana ois Orkkideaa ja Poliisiakin.

np: Gamma Ray - Eagle

[Ei aihetta]Torstai 11.01.2007 01:21

Kernkraft 400 - Zombie nation (Oddworld 2000 Hardcore mix)

Puuh, alkais visuaalinen tykitys olla valmiina huomiselle esitykselle. Nukkumasaa tässä pitäis kait käydä treffaas, ettei huomenna tartte väkisin itseään repiä sängystä 0600 ja suunnistaa koulua kohti. Ja se paskanpuhuminenkin on helpompaa kun on nukkunut yöllä yli neljä tuntia.

TuomionpäiväMaanantai 18.12.2006 10:40

Tietorakenteet ja Algortitmit kutsuvat viimeiseen kiusaukseen pieneen auditorioon. Prujut luettu pariin otteeseen läpi ja päässä vai tyhjää. Vaivaiset 7 pistettä enään tämän vuoden läpäisyn ja meikäläisen välissä. Sitten ois tämä vuosi paketissa ja vois aloittaa joululomailun.

Disturbed - Sacred LifeKeskiviikko 13.12.2006 12:55

Voi motivaatiokuoppa. Pitäis pikkuhiljaa alkaa ettiä sitä kadonnutta inspistä kouluhommien tekemiseen. Alkaa näyttää vuosi huonolta muuten :/ Tämä päivä menee tuossa pyykätessä ja kämppää siivotessa, sitten voiskin lukea loppuillan kokeisiin. Vihtu mitä paskaa.

PerusmättöäTorstai 30.11.2006 01:38

*yawn*

Unta alkais pikkuhiljaa kaivata. Voisivat pikkuhiljaa kehitellä pillerin unentarpeen poistamiseksi. Kyllästyttää heittää joka yö melkein puolet vuorokaudesta hukkaan.... Noh, toisen puolen heitin hukkaan tänäänkin ollessani hereillä tekemättä mitään järkevää... Mutta kuitenkin!

Rob Zombieta rokkaillen, perusmättöä kokkaillen, persepaljaana irkkaillen, tukka sotkussa WoWitellen. On siinä kans 'elämä'.

Huhhuh.
Helvetin Adobe Reader hirtti ittensä, vei koko XP:n mukanaan, ja OpenOffice ei automaattisesti teekkään backup-filuja(kun tyhmä en ole sitä muistanut laittaa päälle vielä) Sinne humpsahti parin tunnin labraselkkarintynkä. Yötöiksi meni sekin paska.

[Ei aihetta]Maanantai 20.11.2006 12:07

MNF oli, MNF meni. Opiskelija köyhtyi muutaman rahan ja sai vastineeksi viikonlopun nonstop hihhulointia 60 000 muun hihhulin kanssa. Olihan siinä taasen festaria. HB oli alkanut kuulostamaan kovasti paremmalta kun ed.sinkku jonka jossain kuulin. Tai ehkä se oli se jousikvartetti.

Pommisuoja rokrok,*headdesk* & Ali G in da house pyörimään soittimeen-->