IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Yllättyneitä: 0Maanantai 23.05.2011 03:07

Jaahas, olikos tämä se päivä, kun taas voidaan pilkata hieman raamattua vakavissaan lukevia ihmisiä?

Jälleen yksi tuomionpäivä väistettiin, ja luultavasti lehtien sivut ja interwebs alkavat täyttyä seuraajien kommenteista puolustellen heidän langennutta profeettaa muutamalla sanakäänteellä: "Laskimme väärin", tai "Tämä oli vain jumalan testi, jolla koeteltiin meidän uskoamme". Sama mies kuitenkin ennusti tuomionpäivän jo puoli vuosikymmentä aiemminkin, eivätkä seuraajat olleet moksiskaan kyseisestä detailista. Päinvastoin, tämä suorastaan lujitti heidän uskoaan, koska kuten raamattukin kertoo, jessen seuraajia pilkataan lopun aikojen lähestyessä ja jumala koettelee myös niitä, jotka ovat jo ottaneet tehtäväkseen nöyristellä ilman itsetuntoa tämän elämän alusta loppuun.

Itse nautiskelin maailmanlopusta grillailemalla elukan kylkisiivuja, jotka huuhtelin alas päihdyttävillä nesteillä. Tämä kaikki tapahtui aurinkoisena kesäpäivänä hyvässä seurassa. Kun tämä kuolemankultin aikaraja ei sitten ollutkaan muuta kuin ylidramatisoitu laskuvirhe(tämä ehkä oli odotettavissa tyypeiltä, joiden pelastajakin epäonnistui ennustuksissaan raamatun omien kriteerien mukaan), juhlistin post-apokalyptistä sunnuntai-iltapäivää syömällä jäätelöä ja katselemalla elokuvaa isolta kankaalta.

Jäämme siis odottamaan varovaisen pessimistisesti sitä kuuluisaa seuraavaa kertaa, jolloin jälleen kristityt halki pallon keksivät jotain typerää ja yrittävät pilata maailman paskallaan.

"Christianity's war against the devil has always been a fight against man's most natural instincts - for sex, for violence, for self-gratification - and a denial of man's membership in the animal kingdom. The idea of heaven is just Christianity's way of creating a hell on earth"
- Marilyn Manson

Mitä vittua, suomi?Tiistai 03.05.2011 20:25

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/pride-hyokkaajat_tuomittiin_neljan_kuukauden_ehdollisiin/

"Tuomiota kovensi se, että teko oli yksituumainen, suunnitelmallinen ja että teon motiivina oli se, että kyse oli seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kulkueesta."

Eli baarista hetken mielijohteen ansiosta kadulle hyppäävä agressiivinen kaveriporukka voi pahoinpidellä lähes sata ihmistä. Ja jos tästä tuomiosta jotain voi päätellä, niin vielä välttää linnatuomion. Ei jumalauta oikeesti.

Portugalin lahja maailmalleTiistai 03.05.2011 18:19

Jälleen tuli vahingossa tehtyä uusia musiikkilöydöksiä. aktivehate, portugalista tietoisuuteen räjähtänyt pirun vihaista aggrotech/industrial-mättöä päristelevä huNppaorkesteri, on tässä ollut tehosoitossa vasta viikon ajan.Bändin kaksi ensimmäistä lättyä löytyy ilmaisena latauksena kotisivuilta, www.aktivehate.com
[Dragsu]: aiokko mennä?
[Minä]: ilmanen demoskene-clubi? aionko mä mennä...
[Minä]: onko aurinko lämmin? onko Windows Vista perseestä? Onko Avaruuspaavi matelija?
[Dragsu]: :D

Huomenna demomusaa bliirrrrpin aikakaudelta. \,,/

Hiljalleen hivuttaudun poikes galleriasta.Perjantai 25.03.2011 10:44

Alkaa kaikki tapahtumat olla tuolla naamakirjassa muutenkin, niin pistetään tänne vaikka kutsua aiheesta. Jos kiinnostaa seurata samanlaista ajatuspierujen vyöryä, mitä tämän blogi on ollut, en ole facebookkiin siirtyessäni juurikaan tyyliäni muuttanut. Eli pistäkää viestiä jos riittää mielenkiintoa jatkaa löpinöitä tai niiden seuraamista naamakirjassa.

Suomen kansa, Y U no think!?Perjantai 25.03.2011 09:58

Linkitin naamakirjassa hieman turinointia evoluutiokysymyksestä vaaliehdokkaille, ja yllättäen sieltä kommenttiosiolle innostui hyppäämään exä, jonka kanssa muistaakseni viimeksi tuli juteltua kun olin 19 tai 20(eikä feisbuukissakaan ole sen enempää juuri lätisty). Mutta se tarina on ihan toinen, ne kommentit aiheeseen ovat syy.

Hän itse: Sen verran hataralla pohjalla evoluutioteoria, joten uskaltaisinpa sanoa, että jos oppilaille esitetään tämä ainoana totuutena, niin heidän omaa ajatteluahan siinä riistetään. Onneksi opettajana saan itse sanoa oman mielipiteeni, oli kansanedustajien mielipide mikä tahansa. ;)

Minä itse: Viimeksi kun asiasta olen uutisia nähnyt, niin väittelyä aiheutti vain mikä versio tietystä evoluutioteorian osasta on lähempänä totuutta kuin toinen. Biologeista lähes kaikki kuitenkin asettuvat evoluution taakse, yhtäkkiä popularisoijista vastustamassa ei muistu mieleen kuin Behe(joka hänkään ei ole evoluution perusteita vastaan, vaan väittää älykästä suunnittelua aloittavaksi voimaksi). Mikä osa siitä tarkalleen ottaen on hataralla pohjalla?

Hän: No ihan esimerkkeinä vaikkapa se, kuinka näille suurimmille ja oleellisimmille "muutoksille" puuttuu edelleen todisteet. Ja se, että edes yksi elävä solu syntyy, on ihan äärimmäisen epätodennäköistä, saatikka sitten kahta elävää solua - puhumattakaan tuntevasta ihmisestä.. Nooh, samapa tuo mitä ihmiset maailman synnystä ajattelevat, ei siihen kuitenkaan lopullisia vastauksia tässä elämässä saada - ja ehkä se ei ole tarkoituskaan. Joten annetaanhan kaikkien, myös tällaisten toisenlaista ajatusta edustavien, kukkien kukkia, eikö?

Minä:Kyllä, muitakin ajatuksia elämän kehittymisestä maapallolle voidaan esittää, kunhan se tehdään oikeassa kontekstissa. Esimerkiksi kreationismi on varsin loistava uskonnontuntien täyte. Biologian tunnille, mistä kyselyssäkin oli puhe, ei luomisella ole mitään asiaa. Koska sillä ei ole todisteita. Ei ensimmäistäkään.

Elämän alku ei liity evoluutioon millään lailla. Tämän voi lukea jo evoluutioteorian määritelmästä, etteivät elämän syntymenetelmät ole osa evoluutiota.

Kemialliselle abiogeneesille onkin jo niin tukeva teoreettinen pohja, että on hyvin todennäköistä että jollain planeetalla on elämää joka on lähtenyt niin käyntiin. Kokeellisesti on todistettu niin menetelmät yksinkertaisten itseään monistavien molekyylien selviytyminen alkumaan olosuhteissa, lipidien muodostaman suojakalvon(alkeellisen soluseinän) kehittyminen näiden molekyylien suojaksi, sekä näiden "lisääntyminen eli monistautuminen".

Kuinka epätodennäköistä se on? Koska tiedämme tasan ja vain yhdestä planeetasta(ja universumista), missä on elämää, jokainen matemaatikko pystyy kertomaan, että otanta on liian pieni luotettavien todennäköisyyksien laskentaan. Meillä ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, kuinka todennäköistä elämän synty elämää suosivilla planeetoilla on. Elinkelpoisia planeettoja on löytynyt vasta kymmeniä(hieman enemmän jos lasketaan mukaan uudet arseenin perimäänsä sisällyttäneiden bakteerien tuomat lisämahdollisuudet), emmekä tiedä onko niillä elämää. Ennen kuin tiedämme, William Lane Craig ja muut "todennäköisyyslaskijat" eivät tiedä mistä puhuvat(ja äijänkin pitäisi olla matemaatikko). Todennäköisyyksistä ja älykkäästä suunnittelusta enemmän tässä(linkkasin todennäköisyyslaskelmani, jotka perustuivat peräti craigin omiin, muistaakseni).

Evoluution todisteista taas... Merestä maalle (ja takaisin valaan tapauksessa), keuhkot, silmät(useaan kertaan usealla tavalla), apinankaltaisesta ihmiseksi; Nämä kaikki muutokset on tuettu sadoilla, ellei tuhansilla fossiileilla. Esi-ihmisten fossiileja on niin paljon että suurin tappelu on jälleen vain siinä, että miten sukupuu järjestellään, kuka oli jälkeläinen ja kuka kehityksen sivuhaara, joka vain kuoli sukupuuttoon.

Ja vaikka kaikki näistä voisitkin osoittaa vääräksi, siltikään se ei tee kreationismia ainoaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi, tai edes vakavasti otettavaksi vaihtoehdoksi. Luomisteorialle ei ole *mitään* todisteita, ja ennen kuin se saa niitä, sillä ei ole mitään asiaa filosofian tuntia edemmäksi kohti biologiaa ja tiedettä.

Mutta päätän samaan ajatukseen kuin aloitinkin, eli ehdottomasti, siitä pitääkin puhua, mutta uskonnontunnilla, minne se kuuluu.


Että näissä tunnelmissa alkoi tämäkin aamu.

Valikoivaa raamatunlukua, osa X.Torstai 24.03.2011 17:31

Job 38:1
Then the LORD answered Job out of the whirlwind, and said,

Seuraavan kerran kun luomiskertomusta tullaan tukkimaan naamallenne ja evoluutiota ammutaan vanhalla fraasilla "koska viimeksi pyörremyrsky kulki romuttamon läpi ja rakensi sattumalta roskasta lentokoneen", voitte sanoa että ainoa kerta kun pyörremyrsky teki yhtään mitään sellaista, se tapahtui Jobin kirjassa.

Maailmanloppu on lähellä!Maanantai 14.03.2011 12:54

Japanissa on hieman tärissyt ja maailmanlopun ennustajat ovat saaneet niin paljon vettä myllyyn, että päätin hieman tutkia aihetta itsekin. Voin varmistaa maailmanlopun olevan hyvin lähellä. Eilen koin useita enteitä ja varmistuin maailmanlopun olevan nyt suorastaan välitön, ellei ole jo alkanut. Eilinen oli 14.3.2011. Numeron 1 432 011 alkutekijät ovat 3, 7, 19, 37 ja 97.

Suurin alkutekijä 97: Suolaisesta vedestä maapallolla 97% on valtamerissä. Ilmestyskirjan kolmannessatoista luvussa peto nousee merestä.

Seuraava alkutekijä on 37. Keisari Nero syntyi vuonna 37 ja on yksi vanhimmista nimistä, jotka yhdistettiin antikristus-symboliikkaan ja pedon lukuun 666.

19 on Kaliumin järjestysluku alkuainetaulukossa. Kalium tulee latinankielisestä sanasta Alkali, joka taas on johdettu arabian sanasta "al-qalyah", eli "kasvin tuhka". Saatanan tavoitteina on hukuttaa maailma sotaan ja liekkeihin, jolloin kaikki kasvit olisivat tuhkaa.

Alkutekijä 7: Katastrofiteorian mukaan on olemassa vain seitsemän perustyyppiä, joiden johdannaisia kaikki maailman mullistukset ovat. Seitsemäs päivä on raamatun mukaan pyhitetty lepopäiväksi(jumala lepäsi luotuaan maan). Tämä on kaksiosainen varoitus. Toisaalta se kehottaa meitä olemaan valppaita jatkuvasti, sillä mikäli emme pysy valveilla, saatana voi yllättää meidät. Toisaalta se tuo myös varoitus sunnuntaista, jolloin yleisesti ihmiset ovat kotonaan nukkumassa, sen sijaan että olisivat kirkossa jumalanpalveluksessa kuten herran pelossa elänyt vanhempi kansa.

Viimeinen tekijä, 3: Maapallo on oman tähtijärjestelmämme kolmas planeetta. Tämä kertoo tuhon kohteen. Mikäli ihmiskunta haluaa selviytyä, meidän täytyy paeta tältä tuomitulta kolmannelta planeetalta.

Sattumaako? Tuskin. Katukaa syntejänne, uhratkaa vuohenne ja rukoilkaa armoa lentävältä spagettihirviöltä, sillä maailma tuhoutuu hyvin pian.

Valikoivaa raamatunlukua, osa IX.Perjantai 11.03.2011 15:39

1. Moos 11: 1-9

Koko maailma käytti samoja sanoja ja puhui yhtä kieltä. Kun ihmiset siirtyivät itään, he löysivät Sinearin maasta tasangon ja jäivät sinne asumaan. Ja he sanoivat toisilleen: "Tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi." He käyttivät savitiiltä rakennuskivenä ja asfalttipikeä muuraamiseen. He sanoivat: "Rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, joka ulottuu taivaaseen asti. Sillä tavoin saamme mainetta emmekä myöskään hajaannu yli koko maan."

Jumala oli juuri tuhonnut koko maailman. 40 päivän tulvat pyyhkäisivät sadat tuhannet ihmiset ja lähes kaikki eläimet maailmasta. Ihmiskunta alkoi hiljalleen päästä takaisin jaloilleen ja päättää asettua hyvän tasangon keskelle rakentamaan kaupunkia, mistä tulisi kaikkien ihmisten asuinsija, keskipiste minkä ympärillä yhteen hiileen puhaltava maailma voisi kehittyä ja muistaa selvinneensä jumalan vihasta.

Herra tuli katsomaan kaupunkia ja tornia, jota ihmiset rakensivat, ja sanoi: "Siinä he nyt ovat, yksi kansa, jolla on yksi ja sama kieli. Tämä, mitä he ovat saaneet aikaan, on vasta alkua. Nyt he pystyvät tekemään mitä tahansa. Menkäämme sekoittamaan heidän kielensä, niin etteivät he ymmärrä toistensa puhetta." Ja niin Herra hajotti heidät sieltä kaikkialle maailmaan, ja he lakkasivat rakentamasta kaupunkia. Kaupunki sai nimen Babylon, sillä siellä Herra sekoitti ihmisten kielen* ja sieltä hän hajotti heidät kaikkialle maailmaan.

Jumala totesi että kappas, ihmiset tulevat toimeen keskenään. Eihän tällainen sovi suunnitelmiin väkivaltaisesta tulevaisuudesta: Ilman kielimuureja ja muita vaikeuksia, kuinka voin myöhemmin tuomita suurimman osan heistä ikuiseen kidutukseen, jos he kaikki ovat kuulleet sanani ja lukeneet kirjani? Nyt äkkiä tuhoamaan tämä ihmisten rakentama utopia ja heittämään hieman kaaosta rattaisiin.

Vaihtoehtoina yhtenäinen ihmiskunta, yksi kieli ja yhteiset tavoitteet selviämisen eteen. Tai sodat, nälänhätä, kieli- ja kulttuurimuurit, sekä miljoonien tuominta kadotukseen vain sillä verukkeella, että itse pääjehu ei pitänyt ajatuksesta "maailmanrauha". Kaikkivaltias ja -tietävä kelloseppä otti ja valkkasi näistä jälkimmäisen parempana. Ja edelleen joillain on pokkaa väittää saatanan olevan raamatussa se ilkeä hahmo.