IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Lé TattooMaanantai 17.09.2012 10:49

Minä vahingossa tatskan.

Vihdoin ja viimein toteutin tatskavision, mikä on "hetken aikaa" muhinut jo päässä. Ja koska maailma on täynnä uteliaita ihmisiä, niin joutuisin selittämään tämän kuitenkin parille henkilölle erikseen, joten samalla vaivalla kirjoitan kerralla pidemmän vastauksen.

Ei, nuo tuskin juuri tuollaisenaan ovat yhtään minkään järjestön, aatteen, kultin tai muunkaan symboli. Kuvistahan siis löytyy alfa, omega, pentagrammi, ja risti minkä poikkipuu on alhaalla.

Idea tatuoinnista on ollut mielessä jo kymmenkunta vuotta, tälläisessä muodossa siitä noin yhdeksän. Eli tatuointi on pysynyt alusta alkaen samanlaisena, huolimatta sinä aikana läpikäydyt maailmankatsomukselliset muutokset. Siksipä mitä tämä tarkoittaa MINULLE, on myöskin kokenut muutoksen, ja sen merkitys pitää käsitellä kolmessa osassa: Merkitys silloin, nyt, ja tästä muutoksesta johtuva oma merkityksensä.

Alunperin tämän kuvan kanssa pähkäilin, kun olin ~16-17 vuotias. Ne, jotka silloin jo tunsin tietävät, että olin karvaa vaille katusaarnaaja ahkerimmassa hihhulivaiheessani. Alfa ja omega ovat useassakin raamatun kohdassa linkitetty jumalaan(hän on alku ja loppu, alfa&omega...) ja silloin halusin nämä muistuttamaan jumalasta ja hänen ohjauksesta elämässä. Pentagrammi merkitsi kristitylle jeesuksen viittä kuolinhaavaa ristillä, ja olisi näin ollen muistuttanut jumalan armosta, sekä ristintyön tärkeydestä. Pentagrammi on myös vuosituhannet ollut suojelussymboli kaikkea pahaa vastaan. Risti "väärinpäin", kuten joku sen väittää olevan, oli taas Pietarin takia. Pietari legendan mukaan palasi takaisin roomaan julistamaan evankeliumia, missä hänet otettiin kiinni ja tuomittiin ristiinnaulittavaksi. Pietari kuitenkin vaati, ettei häntä tapettaisi kuten vapahtajaansa, ja niinpä hänet ripustettiin sitten ristille pää alaspäin.

Sitten tapahtui opiskelijaelämä, mikä tarkoitti sivistyksen pariin maalta muuttamista ja rajatonta tiedonhakua kiinteän netin kanssa. Detailit löytyy muista kirjoituksista. Uskosta kasvettiin pihalle todelliseen maailmaan ja samalla symbolien merkitys muuttui.

Nykyiselle minulle merkitys on tämä: Alfa ja omega olivat kreikkalaisten aakkosten ensimmäinen ja viimeinen kirjain. Antiikin Kreikkaa voidaan pitää länsimaisen sivistyksen kehtona. Tieteen ja filosofian alkulähteenä. Samoista syistä pentagrammi on mielenkiintoinen symboli. 40 000 vuotta käytetty symboli kuvastaa itselleni kaikkea sitä, mitä uskonnoissa on vialla ja miksi niitä vastaan tulisi jokaisen taistella: Aluksi se oli imperialistisen vallan sinetti. Vallan korruption voi jokainen nähdä katolisen kirkon epätoivoisessa taistelussa pedofiliaskandaaleja vastaan, syyllistäen jopa hyväksikäytettyjä lapsia, ennen kuin myöntävät pappiensa olevan sairaita paskiaisia ja maksavan korvauksia/antavat pedofiilit tuomioistuinten eteen. Vuosituhannet voimakkaana positiivisena suojelussymbolina pidetty pentagrammi kääntyi noitavainojen alla kirkon toimesta (yllätys, yllätys) ensimmäistä kertaa saatanan symboliksi. Ritariaatteen viisi hyvettä symboloitiin pentagrammilla. Mitä kirkko niille teki? Lähettivät matkaan ristiretket, jotka tuhosivat, tappoivat, ryöstivät ja raiskasivat. Ei väliä sillä mitä teette, meidän papeillamme on valta antaa teille kaikki tekonne anteeksi.

Pentagrammi oli myös yleisesti tiedon symbolina antiikissa sen matemaattisten ominaisuuksiensa ansiosta. Sen lisäksi olen pentagrammiin tykästynyt satanismin symbolina, minkä koen olevan jokaisen itselleen rehellisen ihmisen seuraama filosofia(Baphometin Sinetti, niille joita se kiinnostaa).

Ja viimeisenä risti. Risti(puola ylhäällä) kun aiemmassa elämässäni kuvasti pelastumista synnistä, hengellisyyttä ja muuta tämänsorttista, niin nykyään käännetyllä ristillä lähinnä osoitan sormella ja nauran sitä vanhaa elämää päin. Synti kun kristittyjen keksimä taakka ja hengellisyys pelkkää korulauseiden helinää, kaiken tämän symbolin ylösalaisin kääntäminen tuntuu varsin soveliaalta. Sen lisäksi Jeesuksen sanottiin "voittaneen kuoleman" tempauksellaan(pun intended), joten käännetyllä ristillä muistutetaan siitä, että kuolemaa ei vielä ole voitettu.

Siinä käsiteltynä ennen ja nyt, mutta tästä matkasta johtuen on kuva saanut lisämerkityksensä. Risti ja pentagrammi muistuttavat vanhasta taikauskosta, ja niitä ympäröivät alfa ja omega taas järjen voitosta sen taikauskon yli. Alfa ja Omega ovat myöskin omiaan muistuttamaan kaiken lopullisuudesta(meillä kaikilla on alku ja, ainakin vielä, myös loppu).

Kaiken kaikkiaan tatska kertoo näppärästi oman hengellisen elämäni kasvun, kukoistuksen ja kuoleman. Samat symbolit kuvastavat vanhaa arabialaista paimentolaistarinaa ja myöhemmin sen korvannutta satanistista, ateistista, nihilististä naturalismia. Keksitään lisää nimikkeitä jos joku niitä jää kaipaamaan :P

W00T!Torstai 06.09.2012 00:26

Sitä saapuu sopivasti maisteissa kotiin, kun oli nauttinut Chen's:in kiinalaisessa Tampereen parhaat kännimätöt, ja huomaa että Hänen Korkeutensa Kuninkaallinen Postipalvelu on muistanut rakkaudella.

Innosta hihkuen repimään pakettia auki ja sisällä oli uusi laukku:
20120905_211143.jpg
Kyl tän kans kehtaa jo lähtee kouluun huomenna.

Hyvää syntymäpäivää, Urho KekkonenMaanantai 03.09.2012 17:11

UbantoooMaanantai 20.08.2012 22:15

Acerin läppärille tehtiin makeover, otettiin Vistasta tiukka ote ja revittiin juurineen pihalle. Tilalle istutettiin kaunis pieni taimi nimeltään Ubuntu.

Katsotaan mitä tästä vielä kehkeytyy.
Alusta loppuun rautaista Carlinia.

Aesthetic PerfectionKeskiviikko 15.08.2012 22:34


Tuore levy Aesthetic Perfectionilta vaihtoi tyyliä aika isolla kädellä. En ole vielä oikein osannut päättää, onko tämä hyvä vai ei. Aiemmilta levyiltä löytyi ehkä tasaisemmin omaa korvaa miellyttäviä biisejä, mutta sitten taas nämä muutamat, mitkä jää kiinni päähän uudemmalta, eivät tahdo irrota millään.
Demoskaban voittajalla oli komeeta näytettävää, wubwubista huolimatta.
So here's a german-japanese man yodeling with chickens.

Interview With A VampireMaanantai 09.07.2012 21:23

Vihdoinkin löytyi Veren Vangit, paras vamppyyrileffa, mitä koskaan on tehty. Vastahan sitä on kohta vuosikymmen yritetty löytää omaan leffahyllyyn. Siellä se köllötteli Anttilan bluuray-alelaarissa odottaen noutajaa. Asetetaan muiden vaNpyyrien seuraksi: Bladet, Underworldit, Hämärästä aamunkoittoon sarja, John Carpenterin Vampyyrit, Priest ja Draculat; Verevä Vainaja sekä Bram Stokerin versio, unohtamatta sitä alkuperäistä Bela Lugosin mustavalkoista klassikkoa.

Siinäpä ne taitavat kutakuinkin olla, vamppyyrileffojen kerma. :P

I can has a tablet?Lauantai 30.06.2012 22:32

Tuli epähuomiossa investoitua tälläiseen tablettivempaimeen. Läppäri huutaa kuolemaa ja liian suuren kokonsa takia on hituc kömpelöä matkaseuraa muutenkin. Tuntuu sopivalta vaihtoehdolta kun läppäri on liian iso ja kännykkä turhankin kompakti ollakseen käyttökelpoinen(nettiselaimeksi tai lukulaitteeksi matkalle)

Alkaa jo olla kutakuinkin kaikki tarvittavat sovelluksetkin paikalla, oman haasteensa tuo googlen kaupan kieltäytyminen yhteistyöstä, mutta eiköhän tämä vielä iloksi muutu.