IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Tänään kauhujen keittiössä...Tiistai 27.11.2012 12:14

Eilen tein ensimmäiset muffinit evar, todella huonosta ohjeesta ilmeisesti. 3rkl kaakaota sanoi ohje. Käytin tummansuklaan oboeta, koska ajattelin että siinä on voimakkaampi maku, saatais enemmän sitä suklaan fiilistä. Tietenkin äijämäisesti ravistelen suoraan pahvilootaa jauhojen yllä:"Kaksi ruokalusikallista...kaks ja puoli...*FUMP*.....noin seitsemän..." Ei se mitään, tehdään loppuun asti, tuleepahan kunnolla suklaata.

Juuri ja juuri maistuivat suklaalta. Ilmeisesti ohje oli tehty jonkun hampaattoman muorin ohjeeksi, jonka mielestä vedellä laimennettu mannavellikin on liian maustettua huonona päivänä. Tuplamäärä tummaa suklaata eikä vieläkään ole kuin täpärästi riittävästi.

Tänään tehdään sille seuraksi suolaiset: Pekoni-maissimuffinit.

Koko päivän ruokailut muffiniformaatissa. Fuck yeah!

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.11.2012 18:40

Psykologitkin sen kertovat: Twilight on naisia halventavaa paskaa. Pysykää siis kaukana moisesta ja hankkikaa parempaa luettavaa.

RuokapornoaSunnuntai 18.11.2012 00:10

Tänään käytiin oikein ravintelissa asti syömässä, ja kun kerran listalla oli ankkaa enkä ole sellaista ennemmin syönyt, nyt on sekin koitettu.

Ihan linnultahan tuo maistui, enemmän töitä hampaille mitä kanassa ja sitä riistan makua, mitä noista liian pitkään jalostetuista kotieläimistä puuttuu. Kaikin puolin ylivoimainen eläin ainakin kanaan verrattuna. Ehkäpä joskus olisin sorsakaudella sen verran hereillä että saisin sellaisen käsiini.

Samalla reissulla kaupasta vajaa kilo nautaeläintä ja pari tummaa lageria. Pistetään lihaan makua ja väriä pannussa voilla paistaen, karamellisoidaan sipulia ja valkosipulia, ja eiku yön yli uuniin vihannesten ja pottujen kanssa porisemaan. Seuraavana päivänä: OM TO THE NOM.
Kirjoitus Tuubin mahdollisesti suosituimmasta pelipersoonasta, TotalBiscuit.

Sitten selailet kommentteja läpi. Ei ne kiinnosta, jotka ovat plussaa saaneet, sen tietää, että ne ovat kaikki samaa mieltä itseni kanssa, että TB on yksi viihdyttävimmistä pelijournalisteista tällä hetkellä olemassa.

Missä se mielenkiinto piilee on niissä miinukselle äänestetyissä kommenteissa, jotka eivät pidä TBstä.

"[kitinää murteesta ja puhetyylistä]...Who only succeeds in ruining my interest in indie games, since every time I type the name of a new game into youtube to look at footage his stupid links are always there."

Ei saatana, mies joka elättää perheensä tekemällä videoita enimmäkseen pienen budjetin peleistä, tekee paljon videoita pienen budjetin peleistä? Antakaa ihmeessä tälle aasille mittatikku, ehkä se oppii pistämään 1 ja 1 yhteen vielä jonain päivänä.

Kuinka nopeasti veikkaisit ihmisten unohtavan koko TotalBiscuitin, ellei kanavalle ilmestyisi jatkuvasti(lähes päivittäin) uutta tavaraa? Se on käytännön pakko, jos aiot kyseisellä alalla leipäsi tienata, että pitää itse asiassa tehdä jatkuvasti sen eteen jotain. Hellantuutelis sentään jos se sinua loukkaa, että pelitalot heittävät TBlle pelejä testattavaksi ja markkinoitavaksi.

"My gripe is that all of the stuff that he is saying about the modern military shooter is just so benign. Is this REALLY what we consider to be depth of game play understanding these days?"

No shit sherlock? Tässä ei olla ohjastamassa journalismia uusille tuntemattomille vesille, missä pilkotaan pelaajien pohjimmaiset pelot ja alkukantaisimmat halut komponentteihin syväanalyyttisessä hulabaloossa, jonka lopputuloksena ulostetaan galaksiträjäyttäviä paljastuksia ihmismielen perimmäisestä olemuksesta ja ehkä vahingossa löydetään elämän tarkoitus.

Tarkoitus on katsoa vartin video, hymähtää pari kertaa, ja siirtyä eteenpäin vartin vanhempana ja hetken viihtyneenä.

Mutta voisin toki tarttua itse asiaankin, koska TB on useissa videoissa aiemmin jo alleviivannut ne asiat, mitkä ovat vialla peleissä, ja kyseinen video, vaikkakin keräsi suurimman osan niistä yhteen, ei kertonut koko sitä kuppaämpäriä, mikä on syljeksitty täyteen tässä vuosien varrella aiheesta.

Ja vaikka useat olivatkin samaa mieltä, ja ovat kaverien kanssa päätyneet samaan tulokseen, eikö siitä pitäisi sitten tehdä enää videoita? Sama asia kuin toisten ihmisten kyllästyminen uskontoväittelyihin, jonka kyllästymisen jälkeen annetaan "antaa kaikkien kukkien kukkia" mielipide. Mutta on olemassa jatkuvasti uusia ihmisiä, jotka ovat siinä tilanteessa. Ehkä juuri TÄMÄ video toi jonkun ihmisen eteen sen ajatuksen, kuinka paskoja ne shootterit ovatkaan ja että niitä olisi ehkä syytä boikotoida, että saataisiin vaihteeksi hyvä shootteri tilalle. Vaikka minä ja kommentin kirjoittaja olemme olleet samaa mieltä jo pidemmän aikaa, ei se tarkoita että koko maailma on pysyvästi tästä eteenpäin sitä mieltä. Vielä on kourallinen ihmisiä jotka kuvittelevat näiden pelien olevan hyviä, ja niihin päihin pitää takoa järkeä tällaisten videoiden muodossa.

who the hell cares if being an asshole on the internet made a ton of people think you're cool because you're "edgy"...

Apparently the Butthurt Parade, now cruising through the comments-section.

Ihanko tosi, kusipäänkö esittäminen interwebsissä on se, miksi TB on suosittu? Internet mahtaa sitten olla täynnä julkkiksia. Sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, että TB on myös ammattijournalisti ja kokenut radiodj, kaksi ammattia jotka näkyvät laadussa ja siksi videot erottuvat edukseen puolen euron olan yli kuvatuista "let's play" videoista, täysin epäjohdonmukaisista soperruksista ja puolessa minuutissa movie makerillä kootusta paskasta? Nykyään TBllä on myös TGS sekä kourallinen muita apuvoimia takaamassa sen, että videoiden laatu on ylivoimainen verrattuna yhtä aikaisessa vaiheessa ilmestyviin muihin pelikriitikoihin.

Puhumattakaan siitä, että TotalBiscuit ja ZeroPunctuation ovat tällä hetkellä kutakuinkin ainoat kriitikkosivut, jotka kertovat oman mielipiteensä sekä hyvistä että huonoista puolista peleissä. Vertaa vaikkapa Finnkinon teattereista löytyvään Como:on, minkä "arvostelut" eivät 1/5 tähteä elokuvallekaan sisällä välttämättä kriittistä sanaakaan. Elokuva on niin surkea, ettei sen katsomista suositella kenellekään, eikä tämä käy ilmi mistään muusta kuin "tähdistä".

[Ei aihetta]Maanantai 12.11.2012 23:45

Mikään ei saa ihmistä vihaamaan niin ankarasti konekohtaisuuksia kuin neljän tunnin pään raapiminen, pään seinään hakkaaminen, sekä suunnittelijoiden kiroaminen alimpaan helvettiin ja takaisin, että voisin tappaa ne ja lähettää takaisin helvettiin.

Toisin sanoen opinnäytetyö lähti vauhdilla etenemään.

"Raamatussa jeesus käytti aasia, nykyään aasit käyttää jeesusta."

Sanoi hesarin jonkinsortin lisälehdykässä elinkautisvanki, joka löysi jessen vankilasta. Viittasi itse kaiketi lähinnä vankeihin, jotka tällä verukkeella yrittävät päästä nopeampaa ulos vankilasta, mutta sopii mielestäni yleisestikin fundis-meininkiin.

Epätodennäköistäköhän...Maanantai 12.11.2012 14:48

Olen viime aikoina koonnut ja päivitellyt vanhoja kirjoituksia, yhdistellyt samoja aihepiirejä, lisäillyt kuvia ja yrittänyt hieman jäsennellä niitä. Kolmas tällainen valmistui eilen.

Kreationismi tykkää todennäköisyyksistä. Ainakin ne ihmiset, jotka eivät todennäköisyyksistä tiedä mitään. En väitä itsekään tietäväni hirveästi, mutta tarpeeksi, että pystyn näyttämään kuinka typeriltä niitä käyttävät vaikuttavat.

1,2,3...666...777Perjantai 09.11.2012 05:02

Käyttäjä PowerOfGod kirjoitti numeroista 666 ja 777 omia ajatuksiaan. Sieltä löytyi melko tavanomainen kristillinen tulkinta, joka perustuu lähestulkoon kliseeksi asti jankattuun "ainoaan oikeaan" tulkintaan numeroiden merkityksestä ja vaimenee tyystin kaikista muista tulkinnoista, mitä on mystiikat pullollaan. Siksi halusinkin kirjoitella oman vastalauseeni tuolle kirjoitukselle.

Olen aina epäillyt näiden lukujen suhteita. 666:sta kuulee aina sen saman virren pedon luvusta ja 777 on mukamas jumalan ja täydellisyyden luku. Yllättävän yksipuolinen oli tiedon jakautuminen kun lähdettiin hakemaan aina alkuperäiskielisistä raamatunkäännöksistä alkaen sitä tietoa. Tiedon sisältö ei välttämättä ollut niinkään yllättävä, kuin se, kuinka vähän sitä on tarjolla numerosta 777.

Siispä itse asiaan. Tässä on kirjoitus, en sitä aio galleriaan kopioida, koska se sisältää niin turhia kuvia kuin hepreaa sekä kreikkaa, enkä usko gallerian taipuvan moisiin monikielisyyksiin.

Ja kyllä, jätin ihan parodia-arvoa silmälläpitäen ne ilmeisimmät tulkinnat pois kirjoituksesta, koska kaikkihan ne jo tietävät. Ja mikäli eivät, niin PowerOfGod kyllä tiivisti ne klassiset assosiaatiot kirjoituksessaan, lukekaa sieltä.

KirjoitustaTorstai 08.11.2012 21:51

VR tarjosi 1,5 tuntia matka-aikaa. Olin henkisesti valmistautunut lukemaan kirjaa matkalla. Tampereen asemalla kuitenkin Jehovan Todistajat lykkäsivät kouraan oldschoolisti pienen läpyskän, ja sen sisällöstä sai pieni nörtti revittyä varsin hupaisaa viihdettä.

Lopputuloksena tällainen kirjoitus. Pistin PeDoFiiliksi kun halusin muutaman kaavan ja kuvan kirjoituksen mukaan, eikä naamakirjan note tue moista, ja gallerian 10 000 merkin raja on aivan liian pieni kun lähdetään tangentin suuntaan omituisissa kirjoituksissa.

Arvon herrasväki...Lauantai 27.10.2012 23:18

haistakaa pitkä vittu.

Ihan jokainen teistä.

Toivoo herrasmieskerhon Esko Valtaoja. Olen kuulemma kyseisen herrasmiehen näköinen.

TedTalks.Sunnuntai 14.10.2012 04:37

Beauty and Truth In Physics

Viihdyttävä iltapala.